Jump to content


Missing bits on tank

T25/2

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

Plug #1 Posted 18 June 2020 - 04:34 PM

    Private

  • Player
  • 26591 battles
  • 41
  • [-SIR] -SIR
  • Member since:
    05-02-2011
Noticed yesterday but the tracks on my T25/2 are missing. In game the wheels turn but no tracks. Seen it on all the T25/2's I've seen today as well. Strange things are afoot. :)

Kdingo #2 Posted 18 June 2020 - 04:37 PM

    General

  • Player
  • 33192 battles
  • 8,575
  • Member since:
    07-05-2011
If it starts to go 100kp/h and turn on a dime make sure to call a local exorcist.

Plug #3 Posted 18 June 2020 - 04:40 PM

    Private

  • Player
  • 26591 battles
  • 41
  • [-SIR] -SIR
  • Member since:
    05-02-2011

View PostKdingo, on 18 June 2020 - 04:37 PM, said:

If it starts to go 100kp/h and turn on a dime make sure to call a local exorcist.

Already put them on alert :)



Private_Miros #4 Posted 18 June 2020 - 05:02 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 29605 battles
  • 11,772
  • [EMU87] EMU87
  • Member since:
    07-09-2011
I just notice that the T25/2 is missing its tracks in the Battle Hits viewer for me too (but not elsewhere in game).

vio99adi #5 Posted 18 June 2020 - 05:31 PM

    Private

  • Player
  • 5279 battles
  • 22
  • Member since:
    08-19-2018
My M40 has no tracks, no matter in garage or in battle. Otherwise it works fine (and the enemies are annoyed). 

Vela_ZG #6 Posted 18 June 2020 - 05:51 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 29224 battles
  • 767
  • [CBS87] CBS87
  • Member since:
    10-09-2013

It's not a bug, it's a feature... 

WG



Homer_J #7 Posted 18 June 2020 - 05:53 PM

    Field Marshal

  • Moderator
  • 33920 battles
  • 38,442
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010
There's a few other issues, consumable and equipment icons missing, etc.  Another patch is on it's way.





Also tagged with T25/2

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users