Jump to content


FAQ - Často kladené otázky


  • Please log in to reply
25 replies to this topic

Taramtum #21 Posted 16 November 2020 - 09:59 AM

    Captain

  • Player
  • 28988 battles
  • 2,089
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    04-17-2018

View PostUMB0, on 16 November 2020 - 09:16 AM, said:

Caute
Pri verbovani zenskeho clena posadky som omylom zvolil iny narod ako som zamyslal. Je mozne dodatocne urobit zmenu naroda, ak som s danym clenom este neodohral ziadnu bitku? Technická podpora ma odkázala sem na fórum. Takze predpokladám že už dodatočná zmena nebude možná. Alebo možno ešte skúsiť podporu angličtine?
Dakujem.


Technická podpora WG je tedy něco. Mohla odpovědět jedním slůvkem: nikoliv.

Tedy ty jako hráč změnu národa neprovedeš, jestli je možné ukecat podporu WG se zeptej na podpoře WG.

A jsi zase na začátku.



UMB0 #22 Posted 16 November 2020 - 02:02 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 22318 battles
  • 76
  • Member since:
    03-05-2015
No jo. Asi smola. Pomylil som si Bretagne Panther a Panther/M10 :( 

Leeroy_YOLO #23 Posted 16 November 2020 - 03:04 PM

    Major General

  • Player
  • 7570 battles
  • 5,897
  • Member since:
    07-04-2011

Za zkoušku nic nedáš, ale obávám se, že jediné, v čem dělají nějaké vratky, pokud zboží nebylo použito, je, když jde o útratu za peníze (goldy), tzn třeba kdybys koupil bretagne místo m10 (či naopak) ale ne s posádkou, kterou máš vesměs zdarma (ať se jedná o posádku z misí, eventů, kampaní, krabiček - byť ty jsou placené ).

 

E: odkaz na fórum je opravdu třída v těchto případech..skoro by se dalo říct, že to vypadá na automatickou odpověď.


Edited by Leeroy_YOLO, 16 November 2020 - 03:06 PM.


UMB0 #24 Posted 16 November 2020 - 11:02 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 22318 battles
  • 76
  • Member since:
    03-05-2015

View PostLeeroy_YOLO, on 16 November 2020 - 03:04 PM, said:

Za zkoušku nic nedáš, ale obávám se, že jediné, v čem dělají nějaké vratky, pokud zboží nebylo použito, je, když jde o útratu za peníze (goldy), tzn třeba kdybys koupil bretagne místo m10 (či naopak) ale ne s posádkou, kterou máš vesměs zdarma (ať se jedná o posádku z misí, eventů, kampaní, krabiček - byť ty jsou placené ).

 

E: odkaz na fórum je opravdu třída v těchto případech..skoro by se dalo říct, že to vypadá na automatickou odpověď.

Je to automaticka odpoved. Skusil som to aj po anglicky a prisla ta ista odpoved, od toho isteho pracovnika, len v inom jazyku. Takze to nema zmysel dalej riesit. Ale aspon som to skusil a snad to tu na fore niekomu usetri cas straveny na podpore vypisovanim ticket-ov.



Pitrsan77 #25 Posted 06 January 2021 - 05:44 PM

    Private

  • Player
  • 58553 battles
  • 26
  • [PILSN] PILSN
  • Member since:
    09-15-2011

Mám jednu otázku...

Dá se speciální velitel jako Santa Claus nebo Chuck Norris přeškolit na jinou specializaci,nebo je  to velitelství napevno dané?



guthas #26 Posted 06 January 2021 - 05:55 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Moderator
  • 40042 battles
  • 3,489
  • [BIA] BIA
  • Member since:
    08-28-2011
Nedá




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users