V tomto tématu budou shromážděny nejčastěji kladené otázky. Tento post bude průběžně upravován.
Pokud se objeví otázky uvedené v FAQ, budou vlákna uzavřeny s odkazem na toto téma.
1. Mise nebo událost má dnes ještě běžet, ale nic ve hře o tom není a mise zmizela, proč?
Mise jsou limitovány nejen dnem, ale také hodinou, což je obvykle 6:00-7:00 ráno našeho času. Proto vždy vezměte prosím na vědomí tuto skutečnost a nenechávejte nic na poslední chvíli.
Jste-li blízko vypršení časového limitu, je nutné brát na vědomí, že rozhodující pro splnění mise je čas skončení bitvy, a nikoliv její začátek. Výsledky bitvy jsou známé pouze po jejím skončení a lze je tedy započítat do požadavků mise až poté. Pokud bitva skončí po vypršení mise, náš server již tuto misi prostě nevidí. Příklad: Měsíční mise A končí 1. ledna 2014 v 06:00 UTC. Do bitvy vstoupíte v čase 05:50 (mise je stále dostupná ) , ale bitva trvá déle než obvykle (skončí například remízou) a skončí až v čase 06:05. V čase 06:05 již mise vypršela a výsledky bitvy už do požadavků mise nebudou zahrnuty.
2. U mise/osobní mise je napsáno "Buďte v bitvě nejlepším hráčem podle...", což jsem splnil, ale mise se nezapočítala, proč?
Pokud u mise není napsáno "nejlepším hráčem svého týmu", pak to znamená, že je potřeba být nejlepším hráčem obou týmu, jak vašeho, tak nepřátelského. Ujistěte se, že tomu tak bylo.
3. Když jsem použil rozkaz na misi a chci ho zpět, stačí splnit pouze primární podmínku?
Ne, pro navrácení rozkazů musíte splnit jak primární, tak sekundární podmínku. Toto nelze obejít.
4. Mám 4 rozkazy z První kampaně, mohu je použít i na Druhou kampaň?
Ne, rozkazy jsou jiné a každá z kampaní má své. Rozkazy se nepřenášejí mezi kampaněmi, jen mezi operacemi.
5. Mohu si někde koupit rozkazy, například za bony nebo za kredity?
Tyto příležitosti jsou málokdy. Posledně se dali získat rozkazy k příležitosti "Černý trh" v roce 2020 za goldy. Podobné nabídky se mohou výjimečně vyskytovat i v budoucnu, ovšem je potřeba si to pohlídat a sledovat novinky a akce na našem portále či na fóru.
6. Musím plnit mise postupně, nebo je mohu přeskakovat?
Mise můžete přeskakovat, ovšem i zde je jisté omezení. Prvních 14 misí v každé operaci můžete přeskakovat dle svého uvážení (ovšem u operací Excalibr a Obj 279r můžete přijít o postup v plnění pokud je nesplníte dokonce) . Až budete mít hotové minimálně primární podmínky všech 14 misí, odemkne se vám i ta poslední 15. mise.
7. Pokud mám dostatek rozkazů z předcházejících operací, mohu je použít na 15. misi a přeskočit tak všech 14 předcházejících?
Ano, můžete. Je to velmi šikovný způsob, jak se vyhnout trápení s hraním některých tříd, do kterých jste ještě nepronikli nebo na jejich plnění nemáte vhodnou techniku. Později se k nim můžete vrátit, ovšem opět platí pravidla výše. Nejdříve budete plnit prvních 14 misí a až poté se vám otevře možnost získat rozkazy z poslední 15. mise.
8. Proč prvních 14 misí stojí 1 rozkaz a všechny 15. mě stojí 4 rozkazy pro První kampaň a 3 pro Druhou kampaň?
První kampaň je omezená na třídy tanku s 5 okruhy, je tedy složitější tyto mise splnit, pokud nemáte vhodnou techniku. Druhá kampaň je jednodušší v tom, že je rozdělená do sekcí podle národů a jsou zde pouze 4 okruhy. Nenechte se ovšem splést, obě kampaně mohou být občas náročné!