Jump to content


not able to log into EU server


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

TopDawg #1 Posted 23 June 2020 - 08:48 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 27747 battles
  • 51
  • [TNUTS] TNUTS
  • Member since:
    01-06-2012
Ok played last night all ok.  Tried today and unable to login to the servr, can login into my NA accout to play with my son in law but not eu.  Get to the eu screen showing auto server etc and then it bombs out.  Verified the files all ok so any idea?

flajko8 #2 Posted 25 June 2020 - 07:36 AM

    Private

  • Player
  • 14561 battles
  • 1
  • Member since:
    05-14-2014
Same issue, started tonight.

mhm300ce1 #3 Posted 25 June 2020 - 03:28 PM

    Private

  • Player
  • 33785 battles
  • 1
  • [RF_] RF_
  • Member since:
    02-15-2016
i have the same issue... i cant log in to my EU account

Edited by mhm300ce1, 25 June 2020 - 03:36 PM.


smallaxe_tank #4 Posted 25 June 2020 - 11:17 PM

    Private

  • Player
  • 20416 battles
  • 9
  • Member since:
    08-31-2015

Same here, login to the Game Center, website works fine (Premium shop too ofc! I made a purchase, so I know that works 100%).

 

Just the game refuses to login (auto, tried manual eu1/eu2 as well) with error "You have been disconnected from the server" (see screenshot below) since the last 4 to 5 hours now.

 

What's going on? And I have timed missions I'm trying to complete...:izmena:

WG please compensate for this down time.:honoring:

Attached Files

  • Attached File   WorldOfTanks_2020-06-26_01-52-49.png   512.91K

Edited by ralesm1989, 26 June 2020 - 12:48 AM.
Red text color --------> black text color :)


jonnyboy3215 #5 Posted 26 June 2020 - 01:12 PM

    Private

  • Player
  • 682 battles
  • 1
  • Member since:
    02-09-2016

Same here. While game loading, it reaches the step "connecting" with Auto server selection (usually just before syncing consumables, etc.), then after about 30 sec to 1min disconnects with same message as above post: You have been disconnected....

 

Is WG doing something about it? I mean, besides assuming it's the player's problem, and not theirs.



mighty_mish #6 Posted 26 June 2020 - 01:15 PM

    Private

  • Player
  • 739 battles
  • 1
  • Member since:
    06-06-2020

View Postsmallaxe_tank, on 25 June 2020 - 11:17 PM, said:

Same here, login to the Game Center, website works fine (Premium shop too ofc! I made a purchase, so I know that works 100%).

 

Just the game refuses to login (auto, tried manual eu1/eu2 as well) with error "You have been disconnected from the server" (see screenshot below) since the last 4 to 5 hours now.

 

What's going on? And I have timed missions I'm trying to complete...:izmena:

WG please compensate for this down time.:honoring:

SAME HERE!

 

View Postjonnyboy3215, on 26 June 2020 - 01:12 PM, said:

Same here. While game loading, it reaches the step "connecting" with Auto server selection (usually just before syncing consumables, etc.), then after about 30 sec to 1min disconnects with same message as above post: You have been disconnected....

 

Is WG doing something about it? I mean, besides assuming it's the player's problem, and not theirs.

PLEASE FIX FAST! :izmena:



SpideyTank #7 Posted 26 June 2020 - 01:20 PM

    Private

  • Player
  • 373 battles
  • 1
  • Member since:
    01-01-2018

View Postmighty_mish, on 26 June 2020 - 01:15 PM, said:

SAME HERE!

 

PLEASE FIX FAST! :izmena:


What he said... Please fix ASAP! :arta::(

12:21 Added after 1 minute

View Postsmallaxe_tank, on 25 June 2020 - 11:17 PM, said:

Same here, login to the Game Center, website works fine (Premium shop too ofc! I made a purchase, so I know that works 100%).

 

Just the game refuses to login (auto, tried manual eu1/eu2 as well) with error "You have been disconnected from the server" (see screenshot below) since the last 4 to 5 hours now.

 

What's going on? And I have timed missions I'm trying to complete...:izmena:

WG please compensate for this down time.:honoring:

And yes, please compensate. Been offline since yesterday!



MeetriX #8 Posted 26 June 2020 - 01:24 PM

    Brigadier

  • Player
  • 27388 battles
  • 4,903
  • [_ACE] _ACE
  • Member since:
    08-12-2012

I get disconnected after the garage has loaded.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users