Jump to content


Update 1.10 CT1 - Bugs and Technical Issues

Common test Update 1.10

  • Please log in to reply
17 replies to this topic

Dwigt #1 Posted 07 July 2020 - 04:19 PM

    Warrant Officer

  • WG Staff
  • 1612 battles
  • 598
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    01-29-2018

Greetings commanders

 

Please report any technical issues or bugs you encounter on the server, preferably with a full description and a screenshots of the issue so we can take a better look at it.

 

Thank you!



kitowicz_ZK #2 Posted 11 July 2020 - 01:05 AM

    Private

  • Player
  • 4290 battles
  • 7
  • Member since:
    11-10-2013
There is a bug with the steel hunter mode, Your tanks become locked for Random and training room battles, You would have to relog into the game to be able to use them. Could you fix that as soon as possible if you respond, Please leave any questions regarding this bug. (Photos ETC)

Attached Files

  • Attached File   2222.PNG   346.91K
  • Attached File   4444.PNG   697.4K

Edited by kitowicz_ZK, 12 July 2020 - 05:45 PM.


Delhroh #3 Posted 13 July 2020 - 10:32 AM

    Community Project Manager

  • WG Staff
  • 14544 battles
  • 20,572
  • [WG] WG
  • Member since:
    03-11-2012

View Postkitowicz_ZK, on 11 July 2020 - 01:05 AM, said:

There is a bug with the steel hunter mode, Your tanks become locked for Random and training room battles, You would have to relog into the game to be able to use them. Could you fix that as soon as possible if you respond, Please leave any questions regarding this bug. (Photos ETC)
Hello,
 
Thanks for the feedback. I am going to forwarding it report to the Developers team. They will do what they can to fix it. Please bear in mind that the fix will not be automatic and we need to release a micro-patch for that. 
 
Cheers!

Edited by Delhroh, 13 July 2020 - 10:35 AM.


Golza #4 Posted 13 July 2020 - 04:44 PM

    Private

  • Player
  • 47994 battles
  • 16
  • [VTEPS] VTEPS
  • Member since:
    05-31-2012

Game is flickering at the end of the countdown

 



Draakard #5 Posted 14 July 2020 - 01:33 AM

    Sergeant

  • Player
  • 23879 battles
  • 297
  • Member since:
    07-29-2013

The stats of armor penetration is different when looking in the service menu and on the side bar.....

 

pen.JPG

 

The stats on side bar doesn't seem to change when you switch between different ammo types.... (and yes, I go out and in of the service menu several times).


Edited by Draakard, 14 July 2020 - 01:36 AM.


890 #6 Posted 14 July 2020 - 03:55 PM

    Captain

  • Player
  • 49008 battles
  • 2,193
  • [MEDAR] MEDAR
  • Member since:
    12-04-2011
Side bar always shows penetration of standard/default ammo.

Gerelissilimo_Sentry #7 Posted 15 July 2020 - 03:43 PM

    Private

  • Player
  • 374 battles
  • 1
  • [SA_ME] SA_ME
  • Member since:
    06-17-2020
Erm I can't go in it says server may be unavailable but my networks is great

RevoTanker #8 Posted 15 July 2020 - 07:27 PM

    Private

  • Player
  • 10579 battles
  • 7
  • Member since:
    10-05-2011

Server status DOWN?

 



raidensub #9 Posted 19 July 2020 - 02:56 PM

    Private

  • Player
  • 7830 battles
  • 1
  • Member since:
    12-25-2016
I get black screen with freesync on. I am using AMD RX 570 and Dell SE2717H. I had the same issue with the sandbox server.

Edited by raidensub, 19 July 2020 - 09:05 PM.


Fosfarin #10 Posted 20 July 2020 - 05:08 PM

    Private

  • Player
  • 43685 battles
  • 1
  • [-RDM-] -RDM-
  • Member since:
    02-24-2012

.....


Edited by Fosfarin, 25 July 2020 - 01:18 PM.


roll3r #11 Posted 26 July 2020 - 04:28 PM

    Private

  • Player
  • 38457 battles
  • 5
  • [PDHUN] PDHUN
  • Member since:
    04-28-2011
with the introduction of the new in-battle communication I noticed that if I map the "Left ALT" key to the command menu it does not work anymore. it just switches the "ALT marker" on the tanks.
Hovever, this setup works fine on the current live server.
p.s.: this issue is still present ion CT2 and CT3

roll3r #12 Posted 26 July 2020 - 04:44 PM

    Private

  • Player
  • 38457 battles
  • 5
  • [PDHUN] PDHUN
  • Member since:
    04-28-2011

View Postraidensub, on 19 July 2020 - 01:56 PM, said:

I get black screen with freesync on. I am using AMD RX 570 and Dell SE2717H. I had the same issue with the sandbox server.

Check your radeon software settings. it may have applied different defaults to the CT version compared to the live version of WoT. game detection in Radeon software is wonky at best.
black screen is also one of the known bugs in AMD driver. here is the quote from AMD's own known issues article:
"Enhanced Sync may cause a black screen to occur when enabled on some games and system configurations. Any users who may be experiencing issues with Enhanced Sync enabled should disable it as a temporary workaround."

I am also a AMD user( Ryzen + RX5700) so I feel your pain. I had to disable all the fancy features( including Freesync or Enhanced sync) in Radeon software to ensure stable operation.



24doom24 #13 Posted 28 July 2020 - 10:14 PM

    Captain

  • Player
  • 9607 battles
  • 2,123
  • [WW3] WW3
  • Member since:
    10-20-2012
Wtf happened to the HE sounds? It's literally earr*** every time I'm hit by HE. Like the sound is played multiple times at the same time or bass boosted to the point of distortion. 

Edited by 24doom24, 28 July 2020 - 10:15 PM.


VelikijeLuki #14 Posted 29 July 2020 - 08:22 AM

    Private

  • Player
  • 21246 battles
  • 7
  • Member since:
    02-18-2014

There is something seriously wrong with artillery sound in the recieving end of the shelling.

GWE100 - while other sounds in the game are normal - sound of an explosion from this one blew my eardrums to pieces.

It's a health hazard!

07:25 Added after 3 minute

View Post24doom24, on 28 July 2020 - 09:14 PM, said:

Wtf happened to the HE sounds? It's literally earr*** every time I'm hit by HE. Like the sound is played multiple times at the same time or bass boosted to the point of distortion. 

The first time it happened it also scared the f out of me lmfao. one of these splinter cell endgame situations sneaking alone in the bushes and bang. so Fd up.



RAW776 #15 Posted 29 July 2020 - 09:31 AM

    Private

  • Player
  • 42961 battles
  • 5
  • [1DPB_] 1DPB_
  • Member since:
    07-22-2011

Progetto 46 Tire VIII are missing in the Premium tech tree, in fact, there are no Italian Premiun tech tree at all.

 

 

 



terre_as #16 Posted 30 July 2020 - 01:36 PM

    Private

  • Player
  • 10760 battles
  • 6
  • [L3MFR] L3MFR
  • Member since:
    02-28-2016

View PostVelikijeLuki, on 29 July 2020 - 08:22 AM, said:

There is something seriously wrong with artillery sound in the recieving end of the shelling.

GWE100 - while other sounds in the game are normal - sound of an explosion from this one blew my eardrums to pieces.

It's a health hazard!

07:25 Added after 3 minute

The first time it happened it also scared the f out of me lmfao. one of these splinter cell endgame situations sneaking alone in the bushes and bang. so Fd up.

I have exactly the same issue with my sound.

 

12:42 Added after 5 minute

I have problems with the replays recording system, some battles don't record and it's often on the same maps (Siegfried line, River perls, ...). I did a reinstallation but nothing changes.

 

J'ai des problèmes avec le systéme d'enregistrement des replay, certaines batailles ne s'enregistrent pas et c'est souvent sur les même maps (Siegfried line, River perls,...). J'ai fait une réinstallation mais rien ne change. 



Cookie_Dog #17 Posted 02 August 2020 - 01:52 PM

    Private

  • Player
  • 6304 battles
  • 5
  • [B-KC] B-KC
  • Member since:
    04-12-2018

Hey, I think there is something fishy w/ the sound engine: the sound made by shells penetrating my vehicle's armor is TOO LOUD.

It's just so darn loud.

Just imagine how annoying can be a Jgpz E100 or a FV4005 hitting, jeez I fear them so much... just too loud.



Kos4cic4 #18 Posted 03 August 2020 - 09:49 AM

    Private

  • Player
  • 8024 battles
  • 2
  • Member since:
    09-12-2014

HE explosions are too loud ( I got shot by EBR 105 , not sure about other tanks )

 

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users