Jump to content


Replays


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

RedSox04 #1 Posted 25 July 2020 - 01:38 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 36060 battles
  • 1,600
  • [XT550] XT550
  • Member since:
    05-14-2012
When I watch a replay, I have no hud. Is this a bug or have I done something to disable it?

lgfrbcsgo #2 Posted 25 July 2020 - 01:57 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 36403 battles
  • 1,082
  • [OOUUF] OOUUF
  • Member since:
    04-04-2012
Do you have any mods installed? If so, can you reproduce the problem if you uninstall the mods?

RedSox04 #3 Posted 25 July 2020 - 02:11 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 36060 battles
  • 1,600
  • [XT550] XT550
  • Member since:
    05-14-2012

View Postlgfrbcsgo, on 25 July 2020 - 12:57 PM, said:

Do you have any mods installed? If so, can you reproduce the problem if you uninstall the mods?


Good call! The only mod I had was expected damage for moe. Strange how it affects it on 1.9.1.2 and not before. Thanks for your suggestion.



mateyflip #4 Posted 25 July 2020 - 07:05 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 42039 battles
  • 705
  • Member since:
    05-07-2011

View Postlgfrbcsgo, on 25 July 2020 - 12:57 PM, said:

Do you have any mods installed? If so, can you reproduce the problem if you uninstall the mods?

 

Thanks mate and OP for the offending mod. I was having the same problem. Knew it could be a mod but which one was a different matter.

 

Thanks again chaps.

 

What what






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users