Jump to content


Mini map and hud not showing in replys


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

MrTatty_Bojangles #1 Posted 26 July 2020 - 06:45 PM

    Private

  • Player
  • 7368 battles
  • 24
  • [DEF-1] DEF-1
  • Member since:
    04-02-2017

I have searched for the answer online, and can not find a answer when i'm watching a WOT reply my mini map and hud are not visable. I know V adds removed hud in game but does not seem to do anything with replys, anybody know to make the hud mini map show in replys ?

 

 

Thanks



Forcellrus #2 Posted 26 July 2020 - 08:14 PM

    Discord Housekeeper

  • Moderator
  • 16867 battles
  • 262
  • [DSCRD] DSCRD
  • Member since:
    03-22-2014
If you're running any mods, remove them and see if it solves the issue.

MrTatty_Bojangles #3 Posted 26 July 2020 - 08:24 PM

    Private

  • Player
  • 7368 battles
  • 24
  • [DEF-1] DEF-1
  • Member since:
    04-02-2017

View PostForcellrus, on 26 July 2020 - 08:14 PM, said:

If you're running any mods, remove them and see if it solves the issue.


I'm not using any mods has only happend recently was fine before that



Homer_J #4 Posted 26 July 2020 - 08:29 PM

    Field Marshal

  • Moderator
  • 33999 battles
  • 38,734
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010
Replays seem to use a different config to the standard game, possibly something messed with the replays config.  Deleting the Wargaming.net folder under %appdata% might reset it to defaults.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users