Jump to content


game crashing from time to time


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

wAr_God_11 #1 Posted 27 July 2020 - 09:27 PM

    Corporal

  • Player
  • 27394 battles
  • 147
  • [SYFY] SYFY
  • Member since:
    08-28-2017

at the time of battle exiting window , game crashes from time to time and this pops up.

i have tried running vanilla and reinstalling WOT so far, no luck yet.

edit- if this is the wrong section , please just move it to the right one.


Edited by wAr_God_11, 27 July 2020 - 09:29 PM.


hjorte #2 Posted 27 July 2020 - 09:32 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 23210 battles
  • 344
  • Member since:
    03-16-2014

I get that as well. Every 60 game or so.

Windows 10, AMD Ryzen 5 3600, Radeon 5700 Red Devil. Everything updated.



Homer_J #3 Posted 27 July 2020 - 10:07 PM

    Field Marshal

  • Moderator
  • 33999 battles
  • 38,718
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

On exiting battle is usually mods or remains of mods hanging around where they shouldn't be.

 

When you reinstalled did you manually remove the WoT folder and remove the wargaming.net folder under %appdata% ?



FrantisekBascovansky #4 Posted 27 July 2020 - 10:07 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 45480 battles
  • 1,053
  • Member since:
    03-26-2018
Happens almost every day when Alt+Tab.

FizzleMcSnizzle #5 Posted 27 July 2020 - 10:11 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 29037 battles
  • 895
  • Member since:
    05-21-2018
I am getting problems when  loading game. Seems to take forever and I get error monitor process showing in task manager. I click a few random buttons and game starts. Works fine when loaded. I'm running a couple of mods - ping spam blocker, auto equip, Battle Hits. It's a minor inconvenience, but thought I would mention in case anyone else getting the same.

wAr_God_11 #6 Posted 27 July 2020 - 10:16 PM

    Corporal

  • Player
  • 27394 battles
  • 147
  • [SYFY] SYFY
  • Member since:
    08-28-2017

View PostHomer_J, on 27 July 2020 - 10:07 PM, said:

On exiting battle is usually mods or remains of mods hanging around where they shouldn't be.

 

When you reinstalled did you manually remove the WoT folder and remove the wargaming.net folder under %appdata% ?

no i didn't, btw as FrantisekBascovansky said, i think it mostly happens when i press alt tab after exiting the battle.



Xerxes_2nd #7 Posted 28 July 2020 - 12:00 PM

    Private

  • Player
  • 44372 battles
  • 28
  • [P_EMP] P_EMP
  • Member since:
    10-16-2014

see this topic

 

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/749109-video-card-error-occurred-with-world-of-tank/#topmost



wAr_God_11 #8 Posted 28 July 2020 - 03:04 PM

    Corporal

  • Player
  • 27394 battles
  • 147
  • [SYFY] SYFY
  • Member since:
    08-28-2017

i don;t think its the same thing .:)

 

mods just close this, i don't think anyone got the solution for this rn, ty.



Robbie_T #9 Posted 28 July 2020 - 03:53 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 22919 battles
  • 1,551
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    07-08-2016

almost never happend maybe in 5 years 2 times.

So the reason must be your system ,or your mods






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users