Jump to content


Changing modules in 1.10

UI User interface refit modules ammo equipment

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

elpuddro #1 Posted 18 August 2020 - 01:21 PM

    Private

  • Player
  • 26155 battles
  • 38
  • [AL7F4] AL7F4
  • Member since:
    07-29-2013
So, I'm wondering if anyone else is feeling as "happy" as I am about having to go into the research screen to change my gun, I find it being an extremely bad design of UI compared to the ease of the previous system. I get it that they want to do the whole part of giving you information about the various new equipment and make it more presentable. but the whole idea of going to the research thing to change my gun back and forth, or even having to go between different screens to change my ammo loadout, equipment, consumables and directives makes the whole thing just so tedious and backwards compared to the ease and fluidity of the previous way of doing it..  Please wargaming, make it an option to have the old one atleast, or streamline this one a lot

TK_Lefefes_4fun #2 Posted 18 August 2020 - 07:53 PM

    Private

  • Player
  • 256 battles
  • 45
  • Member since:
    07-02-2018
Its horrid. But it's WGs style, trying to improve something, makes it actually worse... It's almost like they dont test anything and just throw what ever they come up with first into the game. 

Balc0ra #3 Posted 18 August 2020 - 08:27 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 83881 battles
  • 26,978
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012
It was the worst idea tbh. I know WG likes to keep a clean UI with each section hey fix. Even tho it looks nice, it's less functional. They should at least add back the gun module selection on the right side of the equipment again. 

FizzlePopBerryTwist #4 Posted 09 June 2021 - 06:03 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 32561 battles
  • 414
  • [FIM] FIM
  • Member since:
    05-18-2011

I 100% agree.

 

Some 'unsmart person' from the *MOBILE* department thought it be a GREAT idea to screw every player... because you know: A COMPUTER HAS SO LITTLE SPACE ON THE SCREEN!!!! wtf... honest to god. wtf



saxsan4 #5 Posted 10 June 2021 - 05:19 PM

    General

  • Player
  • 31707 battles
  • 8,281
  • [-WR--] -WR--
  • Member since:
    11-08-2011
its much better and makes more sense, it was too cluttered before, intakes 2 seconds to click, first world problems

Xanaqui #6 Posted 10 June 2021 - 05:38 PM

    Corporal

  • Player
  • 2197 battles
  • 133
  • Member since:
    12-29-2015

View Postsaxsan4, on 10 June 2021 - 05:19 PM, said:

its much better and makes more sense, it was too cluttered before, intakes 2 seconds to click, first world problems

 

it takes more time and clicks to achieve the same thing ... how is that "much better" ? lol

 

...and cluttered ?! are you playing on a smartphone or what ?







Also tagged with UI, User interface, refit, modules, ammo, equipment

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users