Komutanlar,
1.11.1 Güncellemesi Açık Testi. sürümü ile ilgili geri bildirimlerinizi bizlere bu başlık altında iletebilirsiniz. Lütfen aşağıda belirtilen konularla ilgili geri bildirimlerinizi belirtilen başlıklar altında paylaşın.
Teşekkürler,
Komutanlar,
1.11.1 Güncellemesi Açık Testi. sürümü ile ilgili geri bildirimlerinizi bizlere bu başlık altında iletebilirsiniz. Lütfen aşağıda belirtilen konularla ilgili geri bildirimlerinizi belirtilen başlıklar altında paylaşın.
Teşekkürler,
Garajda tankların gözükmesi ve arayüz iyileştirmeleri hoşuma gitti. Italyan ağırları umrumda değil. Takıma denk reytingli oyuncu bulmak konusu biraz düşündürdü. Acaba karşı tarafta 3 unicum bizde 3 yeni oyuncu gibi durumlar olacakmı?
İtalyan tankını hulldown pozisyonunda denedim. Tank namluyu eğince top kalkanının üstündeki zırh gözüktüğünden yakın mesafede takır takır deliniyor. Bu tank ön mesafe tankı değil 2. plan tankı.
50 metre çemberinin gelmesi çok iyi olmuş mod da bu özelliği kaç kere açtıysam hepsinde oyunda aktif olarak gözükmüyordu.
Modüllerin tamir süresi ise çok iyi olmuş yıllardır getirelemeyenleri modlar aracılığıyla kendimiz uğraşıyorduk. Sanırım bu modlarda bulunan herkese kolaylık sağlayanları oyuna entegre edecekler.
Bu gözler bunu da gördü ya şerefine bi 25 kutu alayım bari.
"Oyun istemcisi artık World of Tanks'a giriş yaparken seçtiğiniz sunucuyu hatırlayacak ve daha sonra başlatıldığında sunucuyu otomatik olarak seçecek."
Şu kadar basit bir olayı bile yıllarca bize mod yardımı ile yaptırıp nihayet oyuna devamlı yeni harita ve tank pompalayan WOT sonunda bunu da yaptı.
Umarım mürettebat 2.0 ile otomatik personel aktarımı da gelir.
Yıllardır insanların modlarla kullandığı basit ama pratik durumları daha yeni yeni eklemek güzel başarı tebrik etmek lazım.
İtalyan tankları ilk başta heves uyandırıyor ancak sonra bisonteyı dusununce pek heveslenmemek lazım diye düşünuyorum
İtalyan ağır tanklar güzel, ufak tefek görünen ama etkili şeylerin getirilmesi güzel
Takım 2.0 ile bizleri nelerin beklediğini göreceğiz, umarım oyuncuların kazanma oranını arttırır
Poncik_Musluman, on 05 January 2021 - 10:43 PM, said:
araştırırsın
Test sunucusunda almayı düşündüğüm premium tank denedim.tank ası dahil bazı madalyalar aldım...
Gerçek sunucuda bu tankı satın alınca testte yaptığımız derecelerde alınan madalyalar o tanka yansıyormu yoksa tamamen sıfırdanmı başlanıyor..
bilgi rica ediyim..
mminik, on 09 January 2021 - 06:30 PM, said:
Test sunucusunda almayı düşündüğüm premium tank denedim.tank ası dahil bazı madalyalar aldım...
Gerçek sunucuda bu tankı satın alınca testte yaptığımız derecelerde alınan madalyalar o tanka yansıyormu yoksa tamamen sıfırdanmı başlanıyor..
bilgi rica ediyim..
Test sunucusunda yapılan her şey sadece o testte kalıyor, gerçek oyuna ya da sonraki testlere yansımıyor.
European Community → Türkçe Topluluk → Forum → Oyunla İlgili Tartışmalar → Oynanış → O zamandır ki WoT yeni ağaç güncellemesi alır...Started by Light_of_Godfather, 27 Jan 2021![]() |
|
|
||
1.11.1 European Community → Türkçe Topluluk → Forum → Oyunla İlgili Tartışmalar → Arşiv → Hata BildirimStarted by vuque, 20 Jan 2021![]() |
|
|
||
1.11.1 European Community → Türkçe Topluluk → Forum → Oyunla İlgili Tartışmalar → Arşiv → Yeni İstemci DüzenlemeleriStarted by vuque, 20 Jan 2021![]() |
|
|
||
1.11.1 European Community → Türkçe Topluluk → Forum → Oyunla İlgili Tartışmalar → Arşiv → Takım 2.0Started by vuque, 20 Jan 2021![]() |
|
|
||
1.11.1 European Community → Türkçe Topluluk → Forum → Oyunla İlgili Tartışmalar → Arşiv → İtalyan Ağır TanklarıStarted by vuque, 20 Jan 2021![]() |
|
|
0 members, 2 guests, 0 anonymous users