Jump to content


Cannot load garage, help please.


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Matanee #1 Posted 04 January 2021 - 11:39 PM

    Private

  • Player
  • 22750 battles
  • 3
  • [O-M-J] O-M-J
  • Member since:
    12-18-2014

Hello and happy 2021.

 

I have an issue (EU server) which started just randomly yesterday, and I never had an issue like this before. Basically I would log in, and just as it should enter my garage in WoT, it kicks me out saying "connection interupted".

 

I have reinstalled the game twice, didnt work.

My internet connection is fine, also note that I play for like 2 years on this device and internet and I never had problem of this type..

 

Any suggestions/solutions?

Thanks.



Homer_J #2 Posted 05 January 2021 - 12:15 AM

    Field Marshal

  • Moderator
  • 34481 battles
  • 39,608
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

I will pop this into the tech corner.

 

Meanwhile it might help if you post up some system specs.



Matanee #3 Posted 05 January 2021 - 01:26 PM

    Private

  • Player
  • 22750 battles
  • 3
  • [O-M-J] O-M-J
  • Member since:
    12-18-2014

View PostHomer_J, on 05 January 2021 - 12:15 AM, said:

I will pop this into the tech corner.

 

Meanwhile it might help if you post up some system specs.

Thank you.

 

I am playing for 2 years on:

 

Dell Laptop (Lattiude 5580)

Processor: Intel® Core™ I5-7200U CPU @ 2.50 GHz  2.70 GHz

RAM: 4.00 GB (3.88 GB Usable)

System type: 64-bit op. system, 64x-based processor

 

I know it is very weak and I managed to play normally only on low settings but I played with no problem. Now suddenly I cannot connect at all, as I mentioned above..



Matanee #4 Posted 14 January 2021 - 01:25 AM

    Private

  • Player
  • 22750 battles
  • 3
  • [O-M-J] O-M-J
  • Member since:
    12-18-2014

Bump.

Still having this issue after reinstalling almost whole laptop and the game itself.

 

Although I am planning to buy PC, it will take some time, so I would love to solve this problem..

 

By the way, could it be that it has something to do with my account?



MeetriX #5 Posted 14 January 2021 - 10:45 AM

    Major General

  • Player
  • 31270 battles
  • 5,725
  • [_ACE] _ACE
  • Member since:
    08-12-2012

I get that all the time.

Normally I get kicked out after 1st login or when I launch the game 2nd time.

Sometimes I get kicked out after every battle, but the worse is when I can't get to play even one battle.

 

I have not figure it out what cause it.

Some days garage demand 0.0001ms connection and won't let you in.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users