Komutanlar,
1.11.1 Güncellemesi hata bildirimleri ile ilgili geri bildirimlerinizi bizlere bu başlık altında iletebilirsiniz.
Teşekkürler,
Komutanlar,
1.11.1 Güncellemesi hata bildirimleri ile ilgili geri bildirimlerinizi bizlere bu başlık altında iletebilirsiniz.
Teşekkürler,
mermi kaybouluyor hemde maçta 1 vs değil sürekli ufak bi video ekledim. Leopard 1 ile de denemelerim var uzak bir mesafeye ateş edince mermi resmen yanıma yere düşüyor.
mermi kaybouluyor hemde maçta 1 vs değil sürekli ufak bi video ekledim. Leopard 1 ile de denemelerim var uzak bir mesafeye ateş edince mermi resmen yanıma yere düşüyor.
HoLySouLs, on 29 January 2021 - 12:18 AM, said:
Güncel sürümün notlarında "bilinen sorunlar" kısmında şu maddede anlatılan sorun bu olmalı:
Block Quote
Bu ifadeden anladığım, mermi aslında hedefe gidiyor ama efekti tankın yanında gösterildiğinden mermi tankın yanına düşüyormuş gibi görünüyor.
https://worldoftanks...e-notes-1-11-1/
Edited by 44Fatih, 30 January 2021 - 09:44 PM.
ScrapperX, on 30 January 2021 - 02:05 PM, said:
Aynen öyle fps de o kadar düşüş var ki 90-100 fps le oynadığım oyunu şuan 10-20 fps le oynamaya çalışıyorum daha doğrusu oynayamıyorum. Bu güncelleme geleli 3 gün oldu 3 gündür oyun oynayamadım. Daha ne kadar devam edecek orası meçhul.
Edited by khons_1, 01 February 2021 - 02:46 PM.
European Community → Türkçe Topluluk → Forum → Oyunla İlgili Tartışmalar → Oynanış → O zamandır ki WoT yeni ağaç güncellemesi alır...Started by Light_of_Godfather, 27 Jan 2021![]() |
|
|
||
1.11.1 European Community → Türkçe Topluluk → Forum → Oyunla İlgili Tartışmalar → Arşiv → Yeni İstemci DüzenlemeleriStarted by vuque, 20 Jan 2021![]() |
|
|
||
1.11.1 European Community → Türkçe Topluluk → Forum → Oyunla İlgili Tartışmalar → Arşiv → Takım 2.0Started by vuque, 20 Jan 2021![]() |
|
|
||
1.11.1 European Community → Türkçe Topluluk → Forum → Oyunla İlgili Tartışmalar → Arşiv → İtalyan Ağır TanklarıStarted by vuque, 20 Jan 2021![]() |
|
|
||
1.11.1 European Community → Türkçe Topluluk → Forum → Oyunla İlgili Tartışmalar → Arşiv → Genel Geri BildirimStarted by vuque, 20 Jan 2021![]() |
|
|
0 members, 1 guests, 0 anonymous users