Jump to content


Klanové bitvy jsou opět online!


  • Please log in to reply
27 replies to this topic

Community #1 Posted 03 February 2021 - 02:53 PM

    Sergeant

  • Content Team
  • 0 battles
  • 38,743
  • Member since:
    11-09-2011
Dnes vám s radostí oznamujeme, že režimy šarvátky a ofenzívy jsou opět online. V článku se dočtete informace o kompenzacích.

Úplný text položky novinek

kurcatovium #2 Posted 03 February 2021 - 03:07 PM

    Brigadier

  • Clan Commander
  • 49325 battles
  • 4,592
  • [KHIL] KHIL
  • Member since:
    08-10-2012
S radostí vám oznamujeme, že jsme konečně zalátali to, co jsme s posledním updatem zpackali. 3x sláva!

CoreX_CZ #3 Posted 03 February 2021 - 03:41 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 8074 battles
  • 372
  • [BBB2] BBB2
  • Member since:
    10-27-2012
Mno, kdyby jen opravili to co zpackali. Ono to bude pravděpodobně (protože známe WG) blbnout i tak, protože my jim to zátěžově a zadarmo hned večer otestujeme a oni se v tom začnou rýpat za provozu aby to finálně poštelovali v několika následných dnech.

Edited by CoreX_CZ, 03 February 2021 - 03:44 PM.


MakeMeSweat #4 Posted 03 February 2021 - 04:58 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 34004 battles
  • 6,178
  • [KHIL] KHIL
  • Member since:
    10-13-2013

View Postkurcatovium, on 03 February 2021 - 02:07 PM, said:

S radostí vám oznamujeme, že jsme konečně zalátali to, co jsme s posledním updatem zpackali. 3x sláva!

Nefrfli. Čata 2.0 stojí za nejaké banálne nepríjemnosti. 



methoz #5 Posted 03 February 2021 - 06:03 PM

    [CZSL] ČeskoSlovenská Legie

  • Clan Commander
  • 16808 battles
  • 1,217
  • [CZSL] CZSL
  • Member since:
    07-23-2010

Klanové bitvy? Tudíž myslíte CW? NICE!

A proč nepřeložíte STRONGHOLD jako OPEVNĚNÍ?



SRudolf #6 Posted 03 February 2021 - 07:26 PM

    Major

  • Player
  • 47201 battles
  • 2,878
  • Member since:
    07-24-2014
 

 



SRudolf #7 Posted 03 February 2021 - 07:42 PM

    Major

  • Player
  • 47201 battles
  • 2,878
  • Member since:
    07-24-2014

hmm,, mislenka nebola napisana.....

 

ja mislim ze hlavny problem je ten pamatovak. ze ktory server si hral naposledy .

co sa stale pita ked nahodou chcem ist na druhy server lebo ten prvy mi nedovoli hrat. kôli pingu..

a je aktivny aj ten stary zakladny a maju sami so sebou problem .ze ktory je hlavny...



Bynk_hero #8 Posted 03 February 2021 - 10:33 PM

    Colonel

  • Player
  • 33625 battles
  • 3,702
  • [SKOGA] SKOGA
  • Member since:
    03-02-2018

View Postkurcatovium, on 03 February 2021 - 03:07 PM, said:

S radostí vám oznamujeme, že jsme konečně zalátali to, co jsme s posledním updatem zpackali. 3x sláva!

 

Všetko ešte asi nie idem pozrieť či už funguje aspon scrollovanie. :-) 



Ithron_von_Kremsier #9 Posted 03 February 2021 - 11:31 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 51866 battles
  • 1,540
  • [CRSGN] CRSGN
  • Member since:
    11-15-2016

View PostSRudolf, on 03 February 2021 - 07:26 PM, said:

 

 

 

Podle mne nemůžeš mít takový rozdíl v pingu, ty servery jsou tuším oba v Německu, já mám na nich rozdíl 5ms.



zemiak_42 #10 Posted 03 February 2021 - 11:59 PM

    Corporal

  • Player
  • 9738 battles
  • 188
  • [11CSB] 11CSB
  • Member since:
    02-11-2013

View PostIthron_von_Kremsier, on 03 February 2021 - 10:31 PM, said:

 

Podle mne nemůžeš mít takový rozdíl v pingu, ty servery jsou tuším oba v Německu, já mám na nich rozdíl 5ms.

 

Amsterdam a Luxemburg. kedysi davno bola tusim EU1 v Mnichove.

 

https://wiki.wargaming.net/en/Servers



Ithron_von_Kremsier #11 Posted 04 February 2021 - 06:19 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 51866 battles
  • 1,540
  • [CRSGN] CRSGN
  • Member since:
    11-15-2016

View Postzemiak_42, on 03 February 2021 - 11:59 PM, said:

 

Amsterdam a Luxemburg. kedysi davno bola tusim EU1 v Mnichove.

 

https://wiki.wargaming.net/en/Servers

 

To jsou dál než jsem myslel, ale i tak nemůže mít ping 500ms, takový ping by měl na server někde v USA.



Leeroy_YOLO #12 Posted 04 February 2021 - 09:27 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 7572 battles
  • 7,107
  • Member since:
    07-04-2011

View PostIthron_von_Kremsier, on 04 February 2021 - 07:19 AM, said:

To jsou dál než jsem myslel, ale i tak nemůže mít ping 500ms, takový ping by měl na server někde v USA.

Jak vidíš, tak ten ping tam má. Ping přece není jednotka vzdálenosti.



SRudolf #13 Posted 04 February 2021 - 09:38 AM

    Major

  • Player
  • 47201 battles
  • 2,878
  • Member since:
    07-24-2014

View PostIthron_von_Kremsier, on 03 February 2021 - 11:31 PM, said:

 

Podle mne nemůžeš mít takový rozdíl v pingu, ty servery jsou tuším oba v Německu, já mám na nich rozdíl 5ms.

 

lol ...

 

View PostIthron_von_Kremsier, on 04 February 2021 - 06:19 AM, said:

 

To jsou dál než jsem myslel, ale i tak nemůže mít ping 500ms, takový ping by měl na server někde v USA.

 

 v amerike mam 120ms. a lagy ani nic podobne nemam

 

View Postzemiak_42, on 03 February 2021 - 11:59 PM, said:

 

Amsterdam a Luxemburg. kedysi davno bola tusim EU1 v Mnichove.

 

https://wiki.wargaming.net/en/Servers

 

a to som ani nevedel ze v jednej krabicke  je EU2,Eu3 a RU3.....

tak teraz to dava zmysel. co som si doteraz myslel

 

pridem do garaze a . .. mam na minimum. grafiku... tak preco ....



Ithron_von_Kremsier #14 Posted 04 February 2021 - 09:38 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 51866 battles
  • 1,540
  • [CRSGN] CRSGN
  • Member since:
    11-15-2016

View PostLeeroy_YOLO, on 04 February 2021 - 09:27 AM, said:

Jak vidíš, tak ten ping tam má. Ping přece není jednotka vzdálenosti.

 

Má nějaký bug který mu zobrazuje nereálné číslo, a ano ping není jednotka vzdálenosti ale je na ní v praxi závislý.



SRudolf #15 Posted 04 February 2021 - 09:41 AM

    Major

  • Player
  • 47201 battles
  • 2,878
  • Member since:
    07-24-2014

tak uz viem preco.. restartovali moje nastavenie na dialku

 



Leeroy_YOLO #16 Posted 04 February 2021 - 09:55 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 7572 battles
  • 7,107
  • Member since:
    07-04-2011

View PostIthron_von_Kremsier, on 04 February 2021 - 10:38 AM, said:

Má nějaký bug který mu zobrazuje nereálné číslo, a ano ping není jednotka vzdálenosti ale je na ní v praxi závislý.

Ano, ping je minoritně závislý i na vzdálenosti.

Takže ping 500 je nereálný. Pošleš mi, prosím, do PM, ať se to tu dále neplevelí, technickou dokumentaci, ze které čerpáš ? Rád bych se "dovzdělal", proč všechny servery s technickými obtížemi či náročnými procedurami zobrazují chybná čísla a proč vlastně jsou zobrazení takových čísel možná, když je předem jasné, že se jedná o bug pro nereálnost, děkuji. No možná server pak nevrací hodnotu pingu, ale číslo té chyby, že? Hmm ale proč se to neustále mění v řádu jednotek až pár desítek.. :unsure:



Ithron_von_Kremsier #17 Posted 04 February 2021 - 10:21 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 51866 battles
  • 1,540
  • [CRSGN] CRSGN
  • Member since:
    11-15-2016

View PostLeeroy_YOLO, on 04 February 2021 - 09:55 AM, said:

Ano, ping je minoritně závislý i na vzdálenosti.

Takže ping 500 je nereálný. Pošleš mi, prosím, do PM, ať se to tu dále neplevelí, technickou dokumentaci, ze které čerpáš ? Rád bych se "dovzdělal", proč všechny servery s technickými obtížemi či náročnými procedurami zobrazují chybná čísla a proč vlastně jsou zobrazení takových čísel možná, když je předem jasné, že se jedná o bug pro nereálnost, děkuji. No možná server pak nevrací hodnotu pingu, ale číslo té chyby, že? Hmm ale proč se to neustále mění v řádu jednotek až pár desítek.. :unsure:

 

No, pokud prahneš po doplnění vzdělání na toto téma zkus nějakou školu s IT zaměřením.

Výskyt bugnutého zobrazení pingu není v žádném případě důkazem o technických obtížích serveru ani o náročné proceduře, spíš to souvisí s tím že zobrazovaný ping není zobrazením skutečné průměrné odezvy ale okamžité odezvy, což ve výsledku díky časové prodlevě do aktualizace této hodnoty způsobí bugnutý údaj, který neudává skutečnou průměrnou odezvu serveru ale jen okamžitou prodlevu která prostě na ukazateli zamrzne.

Toť vše. 



Mr_Missclick #18 Posted 04 February 2021 - 10:44 AM

    Brigadier

  • Player
  • 18598 battles
  • 4,186
  • [DISS] DISS
  • Member since:
    11-27-2017
A proto se mu tato zamrzlá hodnota mění? Hodnota pingu se do front-endu propisuje jiným způsobem, resp. z jiného zdroje než jiné hodnoty, pro takovou desynchronizaci proto nevidím moc prostor. Že jsou dva servery na stejném místě ještě neznamená, že budou na stejné lince. Rovněž nepředpokládám, že by se hodnota pingu cachovala.

Leeroy_YOLO #19 Posted 04 February 2021 - 10:59 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 7572 battles
  • 7,107
  • Member since:
    07-04-2011
Po doplnění dalšího IT vzdělání neprahnu, jen jsem si chtěl ověřit, že nevíš, o čem mluvíš, což jsi potvrdil, takže se o tom nemá smysl dále bavit, o bug se nejedná a diskuse je tím dokončena.

SRudolf #20 Posted 04 February 2021 - 12:21 PM

    Major

  • Player
  • 47201 battles
  • 2,878
  • Member since:
    07-24-2014

rozoberaju sa tu zaujmave veci,

ale vsimli ste si ze vzdy ked aktivuju nejake speciály.

vzdy ma zaklad hry problemy, a neriesia to jednoduchym odstranenim  pridaneho .

stale tlacia co uz je v hre aj ked to nasobi problemy,

ja som online uz 21 rokov.

kedysi davno  bolo jasne ze problemy po patchi alebo nejakeho noveho modu, maju nasvedomi tie veci pridane,

nasledne boli odstranene a po zisteni problemu sa dodal novy mod,

lenze to  bolo na dedikovanych serveroch hry, kde boli vlasnici hraci. a oni sa uz postarali aby hra fungovala.

teraz to  je jedno. proste to tam chce nejaka zaujmova skupina. s neznamych dovodov. a bude sa mlzit a pretlacovat to co tam chcu za kazdu cenu s lacnymi vyhovorkami .

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users