Sandbox 2021: Mürettebat 2.0'ı Deneyin!
#2 Posted 23 February 2021 - 11:51 AM
#3 Posted 23 February 2021 - 12:04 PM
Ağacı epey önce tamamlayıp üstüne eskiden sattığım tankları da tekrar alıp personellerini eğittiğim için tümü 3-6 yetenekli 251 tam set mürettebatım var. Bunlar artık 3 tankta kullanılabildiğine göre ve ağaçta o kadar tank olmadığına göre bunları dönüştüremiyorsam/birleştiremiyorsam mürettebatımın %66'sını kaybetmiş kadar zararda olacağım.
#4 Posted 23 February 2021 - 12:24 PM
#5 Posted 23 February 2021 - 12:27 PM
Spartiat777, on 23 February 2021 - 12:04 PM, said:
Ağacı epey önce tamamlayıp üstüne eskiden sattığım tankları da tekrar alıp personellerini eğittiğim için tümü 3-6 yetenekli 251 tam set mürettebatım var. Bunlar artık 3 tankta kullanılabildiğine göre ve ağaçta o kadar tank olmadığına göre bunları dönüştüremiyorsam/birleştiremiyorsam mürettebatımın %66'sını kaybetmiş kadar zararda olacağım.
Hayırlısı artık spartiat reyis
#6 Posted 23 February 2021 - 12:39 PM
#7 Posted 23 February 2021 - 01:04 PM
test sunucusuna girip kurcalamadan detaylara hakim olmak mümkün değil gibi görünüyor.
#9 Posted 23 February 2021 - 01:32 PM

#10 Posted 23 February 2021 - 01:39 PM
Kumursga, on 23 February 2021 - 12:04 PM, said:
test sunucusuna girip kurcalamadan detaylara hakim olmak mümkün değil gibi görünüyor.
Orayı kurcalamanın da detaylara tam hakim olmaya yarayacağını sanmıyorum . Uzunca bir süre mürettebat konusunda "kendimizi" eğitmemiz gerekecek diye düşünüyorum.
Sharp1903, on 23 February 2021 - 11:39 AM, said:
Daha önce söylemiştim, mevcut yetenek "sistemi" aynı kalacak, tüm yetenekler sıfırlanacak, işe yaramaz yetenekler yerine yeni (mürettebat başına ) 3-5 yetenek eklenecek. İsteyen istediğini seçip yola devam edecek. bu şekilde olması herkes için en basit sistem olurdu. Fakat şu an özellikle garajında 150-250 araç bulunduranlar için hangi tanka hangi yeteneği atayım işi çok uzun zaman alacaktır. Ha yetenek sisteminin değişmesini sonuna kadar destekliyorum çünkü eskiden işe yaramaz yetenek çoktu ama bu kadar karışık olması gözümü korkuttu .
#11 Posted 23 February 2021 - 01:43 PM
Bagora, on 23 February 2021 - 03:39 PM, said:
Orayı kurcalamanın da detaylara tam hakim olmaya yarayacağını sanmıyorum . Uzunca bir süre mürettebat konusunda "kendimizi" eğitmemiz gerekecek diye düşünüyorum.
Daha önce söylemiştim, mevcut yetenek "sistemi" aynı kalacak, tüm yetenekler sıfırlanacak, işe yaramaz yetenekler yerine yeni (mürettebat başına ) 3-5 yetenek eklenecek. İsteyen istediğini seçip yola devam edecek. bu şekilde olması herkes için en basit sistem olurdu. Fakat şu an özellikle garajında 150-250 araç bulunduranlar için hangi tanka hangi yeteneği atayım işi çok uzun zaman alacaktır. Ha yetenek sisteminin değişmesini sonuna kadar destekliyorum çünkü eskiden işe yaramaz yetenek çoktu ama bu kadar karışık olması gözümü korkuttu .
Valla bu şekilde gelirse eğer, ben zaten az oynuyorum, tamamen silebilirim wotu, hiç gerek kalmaz o zaman, o kadar saçma sapan bir şey bana göre.
#12 Posted 23 February 2021 - 01:49 PM
Benim her tankım özel mürettebatlar ile dolu. T10 tankları da neden birleştireyim birisi savaşta kitli kalınca birleşen tankıda kitliyecek.
Daha Hesaplamadan kaybım çok büyük görebiliyorum.
Biirde Talentlerin çok büyük bir negatif etkisi varken neden kullanayım
Edited by sergeantbly, 23 February 2021 - 01:50 PM.
#13 Posted 23 February 2021 - 01:50 PM
#14 Posted 23 February 2021 - 01:52 PM
#16 Posted 23 February 2021 - 01:55 PM
sergeantbly, on 23 February 2021 - 12:49 PM, said:
Benim her tankım özel mürettebatlar ile dolu. T10 tankları da neden birleştireyim birisi savaşta kitli kalınca birleşen tankıda kitliyecek.
Daha Hesaplamadan kaybım çok büyük görebiliyorum.
Biirde Talentlerin çok büyük bir negatif etkisi varken neden kullanayım
Birleştirmek zorunda değilsin ki. Yani oyun sana obj 277 ve is-7 nin mürettebatını ortak kullanabilirsin diye seçenek sunuyor, sen ister ikisine bir set mürettebat döşe istersen 2 farklı mürettebat kullan. Zaten bu birleştirme olayını kullanan kişilerin kaybı bir sürü mürettebatın açıkta kalması, yani diyelim senin 3 tane rus ağırın var ve hepsine ortak mürettebat atadın, bu durumda 2 set mürettebatın boşa çıkmış olacak.
#17 Posted 23 February 2021 - 01:57 PM
Eski mürettebatı yeni sistemde kullanmak istiyorsan kredi harcayacan diyor. Oldu paşam başka isteğin ben o kadar emek verip mürettebatı kasayım sonra yeni sistemde kullanmak istediğimde sadece 6.his kullanabilirsin de, bu aynı donanım 2.0 mantığında orada da yeni donanımları kullanmak istediğinde eski donanımları çöpe attırdınız (sökme kitin yoksa).
Ben bu yeni mürettebat olayını sevmedim. Bu Crew 2.0 da oyuna getirilecek sadece oyuncular önceden görsün adapte olmaya çalışsın isteniyor. Yoksa oyuncuları dinleyen bir oyun şirketi değil. Öyle ya da böyle bunuda getirecekler.
Oyun çıkalı yaklaşık 11 yıl olmuş 11 yıldır değişmeyen mürettebat olayı sırf şirket daha fazla para kazansın diye değiştiriliyor. Oyuncularıda değiştirin eski oyuncuları yollayın yeni oyuncular getirtin böylesi herkes için daha güzel olur.
Player 2.0
#18 Posted 23 February 2021 - 01:58 PM
Edited by Etliekmek_BVSC, 23 February 2021 - 02:02 PM.
#19 Posted 23 February 2021 - 02:10 PM
#20 Posted 23 February 2021 - 02:14 PM
Bagora, on 23 February 2021 - 03:55 PM, said:
Birleştirmek zorunda değilsin ki. Yani oyun sana obj 277 ve is-7 nin mürettebatını ortak kullanabilirsin diye seçenek sunuyor, sen ister ikisine bir set mürettebat döşe istersen 2 farklı mürettebat kullan. Zaten bu birleştirme olayını kullanan kişilerin kaybı bir sürü mürettebatın açıkta kalması, yani diyelim senin 3 tane rus ağırın var ve hepsine ortak mürettebat atadın, bu durumda 2 set mürettebatın boşa çıkmış olacak.
Spartiat777, on 23 February 2021 - 02:04 PM, said:
bence çözüm ülke bazlı birleştirme yapmaları, bu tankların artı-eksi mürettebatların da işin içine dahil olmalı, çünkü kışlada boşta olan tek tük mürettebatlarda var; yani oyuncu zarar görmesin istiyorlarsa mürettebat yeteneklerini yuvarlarken araç bazlı değil ülke bazlı yapmalı ve atıl durumdaki mürettebatı-deneyimi bizim işimize de yarar hale getirmeliler
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users