Taramtum, on 23 February 2021 - 12:35 PM, said:
Fíha. Tady je lidí, kteří už vědí jak to je a to se SB spustí až ve 13 hodin. Kde ty interní informace berete, smím-li se zeptati?
Zatím to jsou především připomínky k článku, ze kterého se už dá vyčíst víc než dost.
unhappy360, on 23 February 2021 - 01:11 PM, said:
uvedomuje si nekdo z WG že mam okolo 1000 členov posádok, do ktorých som investoval milióny kreditov, desatísíce goldov a možno 100-150e pri ich nákupe? Čo mám akože teraz robiť?
Starý systém bol ideálny. Trebalo zmeniť len počet potrebných XP na jednotlivé levely a dodať ďalšie perky / skilly. Teraz na to kukám ako puk. Keď toto dojde na live server, tak čo budem len 4 hodinny denne preštelovávať posádku? aj týždeň? načo hrať, ne? skončí korona a príde odliv hráčov, až sa na cypre budú zasa diviť o co go. no nič nemám náladu štelovať 1000 členov posádok na sandboxe. systém absolútne neprehladný nezmyselný.
Na to WG úplně (EDITED). Já bych se přes to třeba i možná nějak dokázal přenést - ale ani nikde nevidím, že by WG dávalo možnost vyměnit staré posádky s více než 1 skillem na posádkové knihy - k čemu mi třeba bude asi 20 - 30 posádek na sovětské tanky, když jich budu v praxi potřebovat nějakých 7 - 10 (a pokud bych ještě pořídil ty tanky, o kterých přemýšlím, dostal bych se na jednu celou posádku navíc), tzn. že nějakých 10 - 15 posádek mi bude z fleku úplně k ničemu, protože je v životě nevyužiji...
Mr_Missclick, on 23 February 2021 - 01:14 PM, said:
Tolik postů, že je to odpad, že je to nepřehledné... aniž by v tu dobu stihl ten Sandbox začít... navíc bez nulové konkrétnosti. Jo, pak se divte, že vám WG na takový feedback kálí. Jako kdyby vás někdo cizí na ulici zastavil, řekl vám, že jste blbí... a vy si řekli, AHA, tak já se zlepším v tom a tom... Ne, taky byste to ignorovali. 
Jinak jo, je to bordel, WG neumí ty články psát tak, aby uvedli tak rozsáhlé změny přehledně, ale zase nejde očekávat, že se v tom zorientujete na první dobrou, když je to rozsáhlý rework. Mám dojem, že se to s těmi očekáváními zase krapet přehání a ženete to do nemožných nároků. ^^
Máš tady už dost připomínek jen k tomu článku. Další se poté možné ukáží v praxi (proto třeba zatím nekomentuji to, že mi tam ty ultimátky se zhoršením reloadu spotřebáků připadají useless apod., protože se mohou ukázat v praxi jako super věc, že u některých věcí by bylo dobré vědět přesně, co to mění apod.), ale jinak se tu vyskytují většinou věci, které jsou jasné už jen ze článku 
WG kálí na feedback, jak se mu to hodí - proto potom vychází, že feedback na změny HE je ze 70% pozitivní, případně proto ignoruje stupidní rozložení posádek u nových tanků, ale pak to dává jako jeden z důvodů, proč měnit posádky... 
Edited by SWAT0013, 24 February 2021 - 11:18 AM.