Zdarec chalani,
mám takový blbý dotaz. Když tolika lidem vadí, že lidi leavují bitvy, tak proč se to nepořeší systémově.
Nemyslím tím tresty, v určitých případech ty hráče chápu, když mám isunu a začne mne točit něco co dává po stovce tak přeci nebudu čekat až mne uhlodá... Spojenci pomůžou tak v jednom případě ze sta, kdyby někdo něco o "spojencích"...
Pak sou hráči, kteří to leavnou dříve než to začne, nelíbí se jim mapa, nebo MM apod.
V každým případě tihle lidi to budou dělat i když jim budete hrozit banováním, což je přehnaný trest. Je to stále jen hra, nikoliv přísaha věrnosti, nemluvě o tom, že od PC musí člověk často odejít, návštěva, telefon apod.
Proč tedy WG nevyřeší tuto věc tím, že když někdo odejde z bitvy nebo je dlouho, či od začátku neaktivní tím, že tank dotyčného převezme AI a bitvu za něj dohraje s tím, že daný přijde o zisky za bitvu a zaplatí opravy? To, že WG umí boty s celkem solidním skillem už několikrát dokázalo Mirny 13 apod... Místo toho aby udělalo takovouto užitečnou věc, která by dost vyřešila. Tak radši vypouští jednu ptákovinu za druhou (autíčka, dvoudělové stroje, homosexualizér, český HT, posádka 2.0, dom***** HEček apod.)?