←  Tenkovi

Main page

»

Landkreuzer P. 1000 Ratte

Aqarius's Photo Aqarius 13 Jan 2012

http://en.wikipedia....s_by_generation

Top mediumi pripadaju zadnjoj generaciji mediuma/prvoj generaciji MBTova. Ako zaista uvedu T10 mediume, ocekujte M48 i T-55.

Inace, sam T-54 je prvi prototip imao '45. Ne bih potezao temu datuma, posto je prvi model E-50 napravljen 2011 http://forum.worldof...mile_blinky.gif

Pips's Photo Pips 13 Jan 2012

Onda bi trebalo izbjegavati i koji vremenski period pokriva igra.

maverick444's Photo maverick444 13 Jan 2012

Hm, ako potezemo pitanje MBT-a kraj T-55 bi trebao stajati M60 Patton. M48 Patton jos uvijek nije bio u toj klasi. Opet, u toj drugoj generaciji se vec javlja i T-62 i opet ulazimo u novu eru.

View Postmaverick444, on 13 January 2012 - 08:33 PM, said:

Hm, ako potezemo pitanje MBT-a kraj T-55 bi trebao stajati M60 Patton. M48 Patton jos uvijek nije bio u toj klasi. Opet, u toj drugoj generaciji se vec javlja i T-62 i opet ulazimo u novu eru.

Pa, sovjetska strana ima drugaciju metriku (imaju generaciju vise nego NATO) ali uz M60 bih pre stavio T-62 ili T-64. Onda uz M1 ide T-72, a uz M1A2 (ili cak A3) ide T-90

alem's Photo alem 13 Jan 2012

View PostDark_Venom, on 13 January 2012 - 04:35 PM, said:

Ja ne znam sta tebi ne odgovara u igri meni licno je sve bolja cak mi se svidja sto postepeno ubacuju nove stvari jer bi u suprotnom svima brzo dosadila.Meni je MM sada sasvim ok od kad su sredili arti.Ljudi igraju sa malim tierima pa kukaju,sta ste ocekivali velika riba jede malu tako je bilo i bice.Ti igraj klase 9 i 10 pa ces biti glavni baja.

Čekaj, da li pričamo o istom MM?

Posted Image

Ovo je samo jedan primjer..

Kakva god da je metrika, MBT je. MBT donosi posve nova prakticki revolucionarna poboljsanja u odnosu na one tenkove koji nisu u toj klasi. T-55 bi bio ipak malo OP u odnosu na onog baksuza M48, pa do 1960. je imao jebenu opremu u odnosu na Amerikanca, tj. u odnosu na sve tenkove. Svabe tu nemaju nista za ponuditi. :D :D

BlitzKriegBIH's Photo BlitzKriegBIH 13 Jan 2012

Da pricamo o istom MM jer ígram samo 8+ tiere tako da nemam problema sa mm malce ne podnosim i preskacem ih Nemce sam poceo tek od Tigra da igram jer necu da se zamajavam sa sitnom boranijom.

alem's Photo alem 13 Jan 2012

Eto sam vidiš koji mi je tenk došao. Ni ja kao ni Bojan nisam zadovoljan tim MM-om.. Nemoram ti govoriti kako je bitka završila. MM direktno utiče na ishod bitke. Ako već neznaju napraviti ravnopravan, neka stave iste tenkove u oba tima, i da riješimo to više.. To je moje mišljenje :)

View Postmaverick444, on 13 January 2012 - 08:51 PM, said:

Kakva god da je metrika, MBT je. MBT donosi posve nova prakticki revolucionarna poboljsanja u odnosu na one tenkove koji nisu u toj klasi. T-55 bi bio ipak malo OP u odnosu na onog baksuza M48, pa do 1960. je imao jebenu opremu u odnosu na Amerikanca, tj. u odnosu na sve tenkove. Svabe tu nemaju nista za ponuditi. :D :D

To stoji. U poredjenju sa suprotnom stranom cela Patton serija je dosta baksuzna. Ali posto u ovoj igri nemamo TI ili IR nisane kao takve (ili, recimo, svi tenkovi imaju FCS), razlika medju njima se nekako...manje primeti.

Osim M60 koji je bio dobar tenk, ove tri prethodne serije su sranje, da. :D Ali stvarno ne znam kuda mogu dalje ici ako stave T-55? sigurno ce imati neke specijalne stvari koje ostali tenkovi nemaju. T-55 MBT-i imaju defaultni wet ammo rack, automatsko gasenje vatre, ziroskop za gadjanje u brzini, IR nisane, nocne nisane, radio boli glava, nadzornu kameru koja gleda po nekoliko km i to je sve imao prije 1960. Taj tenk jednostavno nema sto traziti u WOT-u, osim ako ne misle ici dalje od 1960.

Pa i M4A3E4 ima WAR, samo sto ga u igri moras montirati posebno. Automatsko gasenje je i skill za posadu, i consumable, ziroskope ima cela americka medium linija, pa se opet montiraju a la carte. Hocu da kazem da se dosta tih dodataka i integrisanih sistema koji odlikuju MBTove u igri pojavljuje ili kao dodatna oprema, ili kao deo gameplay mehanike. Kad se to sve uzme u obzir, T-55 prema T-54 bi ispao nesto kao T-54 prema t 59.

illidan's Photo illidan 14 Jan 2012

View Postalem, on 13 January 2012 - 08:48 PM, said:

Čekaj, da li pričamo o istom MM?

Posted Image

Ovo je samo jedan primjer..
sta je ovde problem? koliko vidim dosta ste slicni po ukupnom tier (nisam racunao)

alem's Photo alem 14 Jan 2012

Pa ako T29 ubije is4, i recimo T54, da nadoknadi minus tier, onda nema problema :)

Pips's Photo Pips 14 Jan 2012

Što je najgore, to je još super kakvih gluposti od mm sam se nagledao danas.

illidan's Photo illidan 14 Jan 2012

View Postalem, on 14 January 2012 - 01:35 AM, said:

Pa ako T29 ubije is4, i recimo T54, da nadoknadi minus tier, onda nema problema :)
mislis T92?

Paaranoja's Photo Paaranoja 14 Jan 2012

ratte? smiješan... :facepalmic:

pljuger's Photo pljuger 14 Jan 2012

a ste vidli kaj su rusi zmislili :P
http://vonbrrr.devia...KV-VI-178980591

maverick444's Photo maverick444 14 Jan 2012

View PostAqarius, on 13 January 2012 - 10:54 PM, said:

Pa i M4A3E4 ima WAR, samo sto ga u igri moras montirati posebno. Automatsko gasenje je i skill za posadu, i consumable, ziroskope ima cela americka medium linija, pa se opet montiraju a la carte. Hocu da kazem da se dosta tih dodataka i integrisanih sistema koji odlikuju MBTove u igri pojavljuje ili kao dodatna oprema, ili kao deo gameplay mehanike. Kad se to sve uzme u obzir, T-55 prema T-54 bi ispao nesto kao T-54 prema t 59.

T-54 je i ovako zvijer od tenka. Ako ubace T-55 koji ce biti tier vise, morati ce mu dati nekakva poboljsanja u odnosu na T-54, a bilo sto nabrijanije od T-54 je vec stvarno ono previse. Morati ce buffati E-50 ako misle imati nekakav kakav-takav balans.

maverick444's Photo maverick444 14 Jan 2012

View Postpljuger, on 14 January 2012 - 09:38 AM, said:

a ste vidli kaj su rusi zmislili :P
http://vonbrrr.devia...KV-VI-178980591

A glupostima nikad kraja.

Noobzor's Photo Noobzor 14 Jan 2012

View PostCrniVrag, on 13 January 2012 - 07:07 PM, said:

Ma je, ali se kao izvlače na ono da su nacrti napravljeni već 1949. ili tamo neke godine, jbg nemoš protiv njih, za svako tvoje pitanje imaju 3 odgovora spremna da te za**bu  :lol:
To tako ide je**ga,ja sam osobno navikao,uđem sa M4 shermanom sa IS-4 u team,šta da radim?  <_<
Get the IPS Communities App for iPhone now!