Millennium_Falcon_, on 22 March 2021 - 09:02 AM, said:
Po 39 bitwach oceniłeś całość. Brawo ty. Jeśli ci się nie podoba, to po prostu odinstaluj i problem z głowy. Potrzebujesz do tego dyskusji na forum?
Staram się zwrócić uwagę na problem z MM, który wielu zaczynających może z miejsca zniechęcić do gry. Ja znam te czołgi i dlatego je omijałem , ale zebrały srogie żniwo, a jak wjechały na bazę to nawet nie pojechałem decapować. Jeżeli nie będzie o tym dyskusji na forum to gdzie ma ona być?
Mam pisać do supportu , czy od razu do devsów? Nie róbcie sobie jaj z poważnego człowieka.
09:28 Added after 6 minute
wornock_, on 22 March 2021 - 09:19 AM, said:
ale to nic nie zmienia, bo on wrocil z gotowa teza ze jest zle, ze wg ma sie opamietac i ze konczy bo szkoda czasu.
https://pl.wot-life....layer/Impact_X/
i ciekawe dlaczego nie narzekal na te bitwy gdzie zrobil przyzwoite wyniki. Moze myslal ze ma takiego skila ze bedzie gral na nowym koncie zielono niebiesko a zycie zweryfikowalo ze tak latwo to nie ma.. Ale poddawac sie po tak malej ilosci bitew - moze i lepiej ze sobie odpusci.
Masz jakiegoś hopla na punkcie statystyk?
Pokaż mi zdrową psychicznie osobę która narzeka że ma za dobrze.
Nic nie myślałem , wiem że gram przeciętnie, nie mam pretensji o przegrane, tylko o to że to były bitwy bez możliwości wygrania ich, chyba żeby te op badziewia spadły ze skał, bo utopić się nie miały gdzie.