←  Kineski

Main page

»

Uklanjanje tenka Type 59 iz prodavnice

Georgy_Zhukov_1945's Photo Georgy_Zhukov_1945 13 Jan 2012

Uskoro ćemo ažurirati prodavnicu u World of Tanks.Od 16.Januara 2012 Type 59 premium tenk će biti uklonjen iz World of Tanks prodavnice nakon restartovanja servera koje ce trajati od 5:00-5:30 GMT.Dok tenk ne bude dostupan u World of Tanks za kupovinu, svi vlasnici Type 59 ce zadržati svoje tenkove.
Ova odluka je doneta da bi se obezbedio zdravo igranje na visokim nivoima,i takodje da ohrabri korišćenje širem izboru srednjih tenkova 8 nivoa.Ukoliko T59 bude opet dostupan u specijalnim događajima u budućnosti,mi ćemo se pobrinuti da najavimo takve događaje unapred.

Zahvaljujem na entuzijazmu i želji da pomogneš, no identična tema s prijevodom već postoji.
Zamolio bih te da u budućnosti prije postanja provjeriš postoji li već slična tema.

No da ne zatvaram ovu temu, premjestit ću ju na podforum Tenkovi da ju možete iskoristiti za komentiranje.

Hunter1911

Mingxia's Photo Mingxia 13 Jan 2012

to smo vec culi

Georgy_Zhukov_1945's Photo Georgy_Zhukov_1945 13 Jan 2012

ali sam preveo na srpski  B)

Aqarius's Photo Aqarius 13 Jan 2012

Dve teme ispod ove
http://forum.worldof...rgovine-u-igri/

jety's Photo jety 13 Jan 2012

meni bas i ne smetaju toliko sam ih zapalio u zadnjih 20tak dana :Smile_harp:  sa vk4502 da je to strasno...

vlada83's Photo vlada83 17 Jan 2012

Ma treba ih jos obozavam da ih vidim kod neprijatelja svaki treci plane od jednog pogodka ne znam sto ne stave mokro spremiste za municiju, prosto mi bude nekada zao coveka koji je pljunuo lovu za tako nesto. :Smile_honoring:

ahil94's Photo ahil94 17 Jan 2012

Ja licno nemam problema sa zapaljenjem ;)
U principu nisam nikad ni imao ali dok nisam stavio WAR bilo je situacija kad me oneshota neko (npr drugi type), ali zapaljenja su bas rijetka :/
Get the IPS Communities App for iPhone now!