tahvil dükkanında en iyi krediyi veren tank hangisi beyler yardımcı olursanız sevinirim

Tahvil dükkanında En iyi krediyi veren tank hangisi
#2 Posted 07 April 2021 - 01:14 PM
#4 Posted 07 April 2021 - 02:09 PM
Edited by PaLaDiN06, 07 April 2021 - 02:10 PM.
#5 Posted 07 April 2021 - 06:35 PM
Sonuçta 500 hasar attığınız bir maçta hepsi düşük para verecektir size.
"Oynayabildiğiniz, oynayabileceğiniz tank"ı aramak daha makul bu yüzden bence.
Benim düşüncem öncelikle orta tanklara yönelmekten yana. Ağır tank her zaman riskli bir seçim. Her haritada iş yapması zor, arty için öncelikli hedef ve yüksek tier tanklarla yüz yüze çarpışacağı için altın mermi kullanımına daha çok ihtiyaç duyar.
#6 Posted 08 April 2021 - 12:34 PM
SENTENCED_, on 07 April 2021 - 05:35 PM, said:
Sonuçta 500 hasar attığınız bir maçta hepsi düşük para verecektir size.
"Oynayabildiğiniz, oynayabileceğiniz tank"ı aramak daha makul bu yüzden bence.
Benim düşüncem öncelikle orta tanklara yönelmekten yana. Ağır tank her zaman riskli bir seçim. Her haritada iş yapması zor, arty için öncelikli hedef ve yüksek tier tanklarla yüz yüze çarpışacağı için altın mermi kullanımına daha çok ihtiyaç duyar.
Sadece iyi oynamak değil zevk alarak oynamak da önemli. 3 maç atıp bıkacağın tankla ne kadar iyi oynarsan oyna uzun vade de kredi kasmak zor olur. Fakat çok eğlenceli gelen bir tankla sabahtan akşama oynarsın
Ek olarak pre tank seçimi yaparken görüş mesafeleri hakettiği değeri görmüyor pre tankta görüş mesafesi çok önemlidir
Edited by Bagora, 08 April 2021 - 12:35 PM.
#7 Posted 09 April 2021 - 12:05 AM
Bagora, on 08 April 2021 - 12:34 PM, said:
Sadece iyi oynamak değil zevk alarak oynamak da önemli. 3 maç atıp bıkacağın tankla ne kadar iyi oynarsan oyna uzun vade de kredi kasmak zor olur. Fakat çok eğlenceli gelen bir tankla sabahtan akşama oynarsın
Ek olarak pre tank seçimi yaparken görüş mesafeleri hakettiği değeri görmüyor pre tankta görüş mesafesi çok önemlidir
Reis zamanında t26e4 tankını önermiştin bana şimdi buff ile çok güzel oldu o yüzdensen ne dersen o.
#8 Posted 09 April 2021 - 10:50 AM
importal52, on 08 April 2021 - 11:05 PM, said:
Reis zamanında t26e4 tankını önermiştin bana şimdi buff ile çok güzel oldu o yüzdensen ne dersen o.
Dostum artık "şu tankı al" gibi tavsiyeler vermiyorum, herkesin zevki farklı benim beğendiğim tankı sen beğenmeyebilirsin. Bana güzel gelen tank sana kötü gelebilir.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users