Hrvatski ESL - tema za komentiranje
Wasteful
14 Jan 2012
Dakle, kao što već vjerojatno znate, postoje aktivni Europski ESL WoT ladderi i cupovi, mene zanima koliko vas bi bilo zainteresirano u Hrvatske laddere, i kasnije vjerojatno kupove s nagradama, i po kojem sistemu igre, od 1v1 do 7v7 ili više. (Pravilo je jedno da više od 50% tima koji igra mora biti iz Hrvatske, znaci ako recimo igrate match u 7v7 ladderu, 4 igrača moraju biti Hrvati.)
Wasteful
14 Jan 2012
ne
mene zanima okvirno, što bi vi htjeli igrati, koji sistem (3v3 5v5 7v7..) te koliko timova bi bilo,
edit: pitaj poznanike, clan leadere, jesu za, ja vam mogu obećat, u pocetku ce nagrade bit esl premium acc, kasnije koliko ja znam wot gold i premium... na esl eu daju 1400 dolara za prvo mjesto po cupu
edit: pitaj poznanike, clan leadere, jesu za, ja vam mogu obećat, u pocetku ce nagrade bit esl premium acc, kasnije koliko ja znam wot gold i premium... na esl eu daju 1400 dolara za prvo mjesto po cupu
director
15 Jan 2012
ma šalim se
. meni je i 15 vs 15 malo tenkova po bitki. Te specijale ni ne gledam. Bila je dobra ideja za balkansku ligu ali modovi nikako da se ogrebu od devsa da i nama to omoguće.
Wasteful
15 Jan 2012
ha čuj, može se i to sredit, ali zvući mi prekomplicirano, organizirat za svaki tim na cupu 15 ljudi... meni je nekada bilo problem i 5 organizirat a kamoli 3x više
ajde ljudi kaj nitko nije za kupove i ljestvice?
ajde ljudi kaj nitko nije za kupove i ljestvice?
Pips
15 Jan 2012
Većini je bitna samo vlast, a igru tko jebe, ovce su na broju i to je bitno, mene samo čude igrači koji nisu zainteresirani za igru, nego su priključeni na pipu od bossa, bit će da im je tako dobro. Javio sam ti se na forumu.hr, inače možeš pokušati sam kontaktirati vođe klanova, mada sumnjam da i ako to napraviš, da bi bilo koristi.
Pozz.
Pozz.
Wasteful
15 Jan 2012
Kontaktirao sam vodje na esl-u i do sad su svi zainteresirani za to. Sa foruma ijednog nisam dobio jos nikog zainteresiranog...
Ajkula
15 Jan 2012
Brijem da bi nas na tom ladderu bilo premalo. Koliko uopce ima klanova iz Hrvatske ? Al ideja je ok.
Wasteful
15 Jan 2012
tko je za, nek napravi tim na ESL, mogu mu pomoći ak ne zna, i nek mi se javi na wasteful@net.hr, sa imenom klana, linkom na esl team i kontakt emailom
Wasteful
15 Jan 2012
Uljanov
16 Jan 2012
Da jer u kupovima su nagrade 1000 dolara a ladder ti svaki mec skrati zivot za 10 min.
Uljanov..
Uljanov..
Jo_Munja
16 Jan 2012
jedno pitanje, zašto se ograničavamo na hrvatski kup (iako je jasno da nema toliko zainteresiranih hrvatskih klanova - čisto sumnjam da će primjerice RogoznicaClub igrati ESL) a ignoriramo šire područje blakana i "balkanski kup" (ili tako nešto) gdje bi se već moglo naći i klanova i igrača, te samim time ideja postaje bliže realizaciji?
Dubravacc
16 Jan 2012
Vjerovatnija je solucija balkanske lige, a o njoj se već negdje raspravljalo.
Jo_Munja
16 Jan 2012
pa zato i pitam, jer ako su nam za balkansku ligu rekli da im treba kancelarija koju još očito nisu složili, misli li netko da cemo dobiti cro cup? balkansku ligu bi bilo lakše složiti (više zaiteresiranih), pogotovo što i sam wg računa blakan kao jednu cjelilnu - balkanski forum je živi dokaz toga.
Wasteful
16 Jan 2012
Ovo ide preko ESL-a i ja ne mogu organizirat za cijeli balkan, mogu samo za Hrvatsku, na ESL-u postoji Balkans, ali nisu sve države u toj ligi. Srbije npr. uopće nema na ESL-u, niti Makedonije ne znam zašto, no to bi Srbi i Makedonci trebali rješavat, poslati ESL-u zahtjev za partnerstvo, te onda zahtjev za ulaz u Balkan ligu pa tek onda za dodavanje WoT-a i organiziranje kupova..
Ali koliko sam ja skužio, vi ste topic ispod pričali o nekoj zasebnoj ligi, ja o tome ne znam ništa. Ja sam tu da pokušam naći dosta Hrvatskih timova koji će igrat na ESL-u, da naši admini mogu počet kreirat kupove i ljestvicu. Ako neće biti dovoljno zainteresiranih, neće biti ništa od toga.
Pozdrav
Ali koliko sam ja skužio, vi ste topic ispod pričali o nekoj zasebnoj ligi, ja o tome ne znam ništa. Ja sam tu da pokušam naći dosta Hrvatskih timova koji će igrat na ESL-u, da naši admini mogu počet kreirat kupove i ljestvicu. Ako neće biti dovoljno zainteresiranih, neće biti ništa od toga.
Pozdrav
Ivan90
16 Jan 2012
Lijepo, jest da malo kasnim ali mogu reci da sad na ovom CT (CRO Tankers) clan je prisustvovao, jest da nismo uspijeli pobjedit ali postoji inicijativa i volja da prisustvujemo na ESL kupovima. Ako hocete dogovorit se da sudjelujemo kao svi ja bi predlozio da kontaktirate vodu CT clana NJenjo5 pa s njim vidite ali mozete kontaktirat i clana tinco i s njim vidit.
Wasteful
16 Jan 2012
Ne mogu ga nikako kontaktirati, preko WoT stranice i foruma ne mogu slat poruke njemu, ne znam zašto. Ako ga ti možeš nekako kontaktirati reci mu da mi pošalje pm ovdje na forumu
Wasteful
30 Jan 2012
Pozdrav, stigla je Hrvatska ESL WoT sekcija 
http://www.esl.eu/hr/wot
Ladderi: 7v7,3v3,1v1 medium,1v1 heavy
Kupovi će biti naknadno objavljeni, sva pravila ista kao na EU.
edit: Ladderi još nisu sređeni. Nemojte se signup-at još.
Inače za dogovaranje će se koristiti irc:
http://webchat.quake...s=esl.hr&uio=d4
samo upišete nick i to je to. Vidimo se
http://www.esl.eu/hr/wot
Ladderi: 7v7,3v3,1v1 medium,1v1 heavy
Kupovi će biti naknadno objavljeni, sva pravila ista kao na EU.
edit: Ladderi još nisu sređeni. Nemojte se signup-at još.
Inače za dogovaranje će se koristiti irc:
http://webchat.quake...s=esl.hr&uio=d4
samo upišete nick i to je to. Vidimo se