Jump to content


Aktualizace 1.14 - Hlášení chyb


  • Please log in to reply
118 replies to this topic

Sstyx #1 Posted 02 August 2021 - 01:37 PM

    Czech Community Manager

  • WG Staff
  • 25199 battles
  • 6,465
  • [BIA] BIA
  • Member since:
    10-05-2014

Tankisté,

 

pokud jste se v aktualizaci 1.14 setkali s nějakým problémem či chybou, nahlaste nám to, prosím, do tohoto vlákna.

Při popisu problému se snažte být co nejpodrobnější.

Pokud se setkáte s problémem, dříve než jej nahlásíte do tohoto vlákna, prosím, podnikněte tyto kroky:

 

 

 

Pro snadnější navigaci a shromažďování vašich hlášení prosím dodržujte následující pravidla:

 

  • Vyhýbejte se příspěvkům mimo téma daného vlákna
     
  • Pro bugy a chyby týkající se problémů s grafikou, pádů hry atd. prosím přiložte ve spoileru kopii souboru dxdiag (jak na to, zjistíte zde).
    (Záznam z dxdiag schovejte do spoilerů, abyste usnadnili procházení tématu.)
     
  • Pro chyby na mapách přidejte obrázky, případně záznam z bitvy.
    (Screeshot schovejte do spoilerů, abyste usnadnili procházení tématu.)
     
  • Zkuste nám dodat co nejvíc informací o situaci, kdy se bug objevil.

 

Doporučená struktura hlášení bugu:

 

Vozidlo:

Mapa:

Čas:

Popis bugu:

Dokumentace ve spoileru:

 

Spoiler
 Záznam z dxdiag / replay / screenshot

 

 

Díky moc za vaší spolupráci! :great:

almandr #2 Posted 11 August 2021 - 03:43 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 39885 battles
  • 1,625
  • Member since:
    10-30-2013

S novou aktualizací mi blbne paměť zoomu. 

Ještě v noci jsem hrál v pohodě, teď si nepamatuje poslední pozici. Z maximálního zoomu mi přeskočí na přiblížení z konce děla a já musím zoomovat znovu. Pokaždé to udělá při použití SHIFT. Někdy i po výstřelu. V nastavení jsem nic neměnil, je stejné jako při nočním hraní. Zvýšené přiblížení nemám zapnuté. Čistá hra bez módů.



Pongurder #3 Posted 12 August 2021 - 10:58 AM

    Private

  • Player
  • 19257 battles
  • 1
  • [ASHES] ASHES
  • Member since:
    06-12-2013

Ahoj, 

s novou aktualizací mi příšerně skáče ping. A každá hra mi padne a napíše že jsem byl odpojen od servru. Je to strašně otravné. Mám premiový učet a nemůžu si zahrát protože ta hra spadne. Zase moc děkuji Wg za skvělou aktualizaci. Jsem zvědav jak to pojede příští týden při fofrlajnech. Pokud se to bude sekat a padat mi to tak budu od Wg požadovat náhradu za premiové dny. Jinak nemám ani mody a ano ovladače mám nové. Děkuji za optání


Edited by Pongurder, 12 August 2021 - 11:01 AM.


Koggli #4 Posted 12 August 2021 - 11:33 AM

    Brigadier

  • Player
  • 16206 battles
  • 4,963
  • [NGBP] NGBP
  • Member since:
    09-03-2016
Ping 70 až 90 nehratelné na obou serverech! YUCK

Miri37 #5 Posted 12 August 2021 - 11:45 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 58736 battles
  • 11,765
  • Member since:
    04-19-2011

Od nové verze se mi nedaří přesvědčit hru, aby se otevírala na celou obrazovku. :(

Kdy bude nový velký patch 1.15?



Wazovski #6 Posted 12 August 2021 - 11:51 AM

    Private

  • Player
  • 54332 battles
  • 2
  • [100TH] 100TH
  • Member since:
    05-10-2011
Po středeční aktualizaci na 1.14: Každá hra mi padne a napíše že jsem byl odpojen od serveru. Třeba po 15 sekundách mne to odpojuje z bitvy. Hned se přihlásím zpět do bitvy a zase p x sekundách jsem odpojen. Integrita hry prověřena. Připojení v té chvíli je ok. Ping plotter (checkující stejný server, kde hraju) nevykazuje packet loss ani jinou síťovou anomálii v momentě odpojení. Mody nepoužívány. 

Edited by Wazovski, 12 August 2021 - 11:52 AM.


Leeroy_YOLO #7 Posted 12 August 2021 - 12:37 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 7572 battles
  • 7,107
  • Member since:
    07-04-2011

View PostMiri37, on 12 August 2021 - 11:45 AM, said:

Od nové verze se mi nedaří přesvědčit hru, aby se otevírala na celou obrazovku. :(

Kdy bude nový velký patch 1.15?

Ani Alt+Enter?



Bynk_hero #8 Posted 12 August 2021 - 02:31 PM

    Colonel

  • Player
  • 33625 battles
  • 3,702
  • [SKOGA] SKOGA
  • Member since:
    03-02-2018
Prečo sa mi v poslednej dobe stále vymazávajú všetky tanky čo som mal v garáži k porovnaniu, robilo to už síce pred týmto patchom... To už je nastavené že tam ostanú len do reštartu serverov či ako? 

Ithron_von_Kremsier #9 Posted 12 August 2021 - 04:40 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 51860 battles
  • 1,536
  • [CRSGN] CRSGN
  • Member since:
    11-15-2016

Jako hrát to s píngem 100-120 má být podle WG normální?

Děláte si z nás srandu?

To neumíte vydat jedinou aktualizaci kde by fungovaly aspoň základní prvky hry?

Hlavně že rozdáváte prémiový účet, k čemu nám asi je když si nemůžeme hru zahrát?



timbar654321 #10 Posted 12 August 2021 - 05:21 PM

    Private

  • Player
  • 10278 battles
  • 2
  • [LOJZO] LOJZO
  • Member since:
    12-12-2018

Dobrý deň, nejde mi načítať klan ani klanové bitky, v predošlých verziach bol na to nejaký mod po ktorom to šlo. Možem najsť niekde ten mod na 1.14 ? 

 



lubinac #11 Posted 12 August 2021 - 08:28 PM

    Private

  • Player
  • 17371 battles
  • 41
  • [BCATS] BCATS
  • Member since:
    05-16-2012

Ahoj, po aktualizaci 1D6 modpacku mi háže toto, bohužel nevim, zda to je po aktualizaci wot nebo přímo 1D6, po dlouhé době jsem k tomu přišel, rovnou aktualizoval a nic. A nikde v nastavení game center ani nevidím kontrolu integrity, co se s tím sakra zas děje? Člověk chvíli maká na baráku, nehraje a najednou si nezahraje, když chce.

 

Nevím, jak se se nahrávají obrázky, píše to toto: Game resource path does not exists

 

Tak už mi to kontroluje, ona je schovaná uplně debilně

 

EDIT: Kontrola proběhla, na vině je modpack 1D6...


Edited by lubinac, 12 August 2021 - 08:45 PM.


Mikakaco #12 Posted 12 August 2021 - 10:06 PM

    Private

  • Player
  • 30400 battles
  • 8
  • [PR4V] PR4V
  • Member since:
    09-21-2012
k čemu tady je hlášení chyb, když na to stejně WG kašle, pokaždé se hlásí ping, a otvírání v oknu, a za 2 měsíce se nic nezměnilo

Koggli #13 Posted 13 August 2021 - 05:04 AM

    Brigadier

  • Player
  • 16206 battles
  • 4,963
  • [NGBP] NGBP
  • Member since:
    09-03-2016

Zkoušel jsem pingplotter a od hopu 6 do hopu 8 mi to ukazuje IP které se nacházejí ve středu USA a v Švédsku.:amazed:  Na tom posledním hopu je jitter brutálně velký.

Co to znamená?

 

E: Jinak nechci slyšet respektive číst výmluvy ze strany WG. Protože před update 1.14 byl ping průměrně 40-50 a nyní je kolem 70-80.


Edited by Koggli, 13 August 2021 - 05:30 AM.


Jmeno1 #14 Posted 13 August 2021 - 05:57 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 53743 battles
  • 12,261
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    09-02-2012
Koukal jsem na streamery de factoo z celého světa a ping se zhoršil všude. Někomu se slabším strojem padly i fps.

Miri37 #15 Posted 13 August 2021 - 06:13 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 58736 battles
  • 11,765
  • Member since:
    04-19-2011

View PostLeeroy_YOLO, on 12 August 2021 - 11:37 AM, said:

Ani Alt+Enter?

To funguje, stejně jako přenastavení v nastavení hry, ale jen do dalšího spuštění hry. Samozřejmě se WoT nechá hrát i v maximalizovaném okně, ale proč takové modernizace o které hráč nestojí.

PS. Alt+Enter je možná nová vychytávka v podobě minihry, aby si člověk ukrátil čekání, než se dostane do garáže. 



Sstyx #16 Posted 13 August 2021 - 08:43 AM

    Czech Community Manager

  • WG Staff
  • 25199 battles
  • 6,465
  • [BIA] BIA
  • Member since:
    10-05-2014

View Posttimbar654321, on 12 August 2021 - 05:21 PM, said:

Dobrý deň, nejde mi načítať klan ani klanové bitky, v predošlých verziach bol na to nejaký mod po ktorom to šlo. Možem najsť niekde ten mod na 1.14 ? 

 

Ahoj, nalezneš to ZDE. Upozornuji, že  návod je v EN.

View PostKoggli, on 13 August 2021 - 05:04 AM, said:

Zkoušel jsem pingplotter a od hopu 6 do hopu 8 mi to ukazuje IP které se nacházejí ve středu USA a v Švédsku.:amazed:  Na tom posledním hopu je jitter brutálně velký.

Co to znamená?

 

E: Jinak nechci slyšet respektive číst výmluvy ze strany WG. Protože před update 1.14 byl ping průměrně 40-50 a nyní je kolem 70-80.

Děkuji za přiložený screen. 

Jinak je to předáno a technici se na to dívají. Tentokrát se s tímto potýkám i já, takže mohu potvrdit.

 

Prupovídky poprosím do Zpovědnice, kam je přesunut i OT, zde pouze a jen hlášení chyb a potíží k dané aktualizaci!



Aifell76_cz #17 Posted 13 August 2021 - 09:19 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 21428 battles
  • 367
  • Member since:
    01-12-2014
Také se připojuji a hlásím po aktualizaci problém s pingem okolo 100 ms. Internet naprosto v pořádku a dělá mě to jen WOT. Samozřejmě, že před aktualůizací vše v pohodě :(

Hugo_bear #18 Posted 13 August 2021 - 11:03 AM

    Colonel

  • Player
  • 30062 battles
  • 3,685
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    10-05-2012
tak já jsem s pingem 80-90, ale mikrolagy furt

almandr #19 Posted 13 August 2021 - 03:35 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 39885 battles
  • 1,625
  • Member since:
    10-30-2013

View Postalmandr, on 11 August 2021 - 02:43 PM, said:

S novou aktualizací mi blbne paměť zoomu. 

Ještě v noci jsem hrál v pohodě, teď si nepamatuje poslední pozici. Z maximálního zoomu mi přeskočí na přiblížení z konce děla a já musím zoomovat znovu. Pokaždé to udělá při použití SHIFT. Někdy i po výstřelu. V nastavení jsem nic neměnil, je stejné jako při nočním hraní. Zvýšené přiblížení nemám zapnuté. Čistá hra bez módů.

A co mám dělat s tímhle?

Dnešní aktualizace nepomohla. Je to hrozný vopruz, když zoom si skáče jak chce a odzoomuje si hra kdy chce. Integritu hry jsem už provedl, oprava nebyla potřeba. 



0Prometheus0 #20 Posted 13 August 2021 - 04:59 PM

    Sergeant

  • Player
  • 49316 battles
  • 294
  • [-H-] -H-
  • Member since:
    05-05-2016

View PostSstyx, on 13 August 2021 - 08:43 AM, said:

Ahoj, nalezneš to ZDE. Upozornuji, že  návod je v EN.

Děkuji za přiložený screen. 

Jinak je to předáno a technici se na to dívají. Tentokrát se s tímto potýkám i já, takže mohu potvrdit.

 

Prupovídky poprosím do Zpovědnice, kam je přesunut i OT, zde pouze a jen hlášení chyb a potíží k dané aktualizaci!


Proč si také na to stěžuje zaměstnanec WG? Předpokládám, že asi podle WG 70% hráčů to tak chtělo a bylo naprogramováno? Jinak to není chyba ale vlastnost.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users