Jump to content


Aktualizace 1.14 - Hlášení chyb


  • Please log in to reply
125 replies to this topic

Bynk_hero #21 Posted 13 August 2021 - 05:39 PM

    Colonel

  • Player
  • 33710 battles
  • 3,762
  • [SKOGA] SKOGA
  • Member since:
    03-02-2018

Čo? To si musím preložiť to my hlava nebere takže: 

Velitelia!

Po vydaní aktualizácie 1.14 ste si mohli všimnúť zvýšenú hodnotu pingu v hernom klientovi počas bitky.

Prečo sa to stalo? S vydaním aktualizácie 1.14 sme vykonali technickú údržbu zameranú na zlepšenie kvality hry. V systéme výpočtu ping bol súčasne okrem oneskorení siete pridaný ďalší čas na spracovanie servera (tento čas sa predtým nebral do úvahy). V dôsledku údržby zostala skutočná kvalita pripojenia pre hráčov rovnaká alebo zlepšená, ale nové hodnoty pingu by mohli spôsobiť zmätok.

Čo bude ďalej?
Hráči sú zvyknutí určovať kvalitu pripojenia podľa už zavedených rozsahov pingov a my chceme zachovať pohodlie, na aké sú zvyknutí. Preto pri ďalšej aktualizácii servera prinesieme vizuálne zobrazenie príkazu ping späť na predchádzajúci systém, pričom zachováme nové mechanizmy optimalizácie.

Ospravedlňujeme sa za dočasné nepríjemnosti.



0Prometheus0 #22 Posted 13 August 2021 - 05:58 PM

    Sergeant

  • Player
  • 49894 battles
  • 295
  • [-H-] -H-
  • Member since:
    05-05-2016

View PostBynk_hero, on 13 August 2021 - 05:39 PM, said:

Čo? To si musím preložiť to my hlava nebere takže: 

Velitelia!

Po vydaní aktualizácie 1.14 ste si mohli všimnúť zvýšenú hodnotu pingu v hernom klientovi počas bitky.

Prečo sa to stalo? S vydaním aktualizácie 1.14 sme vykonali technickú údržbu zameranú na zlepšenie kvality hry. V systéme výpočtu ping bol súčasne okrem oneskorení siete pridaný ďalší čas na spracovanie servera (tento čas sa predtým nebral do úvahy). V dôsledku údržby zostala skutočná kvalita pripojenia pre hráčov rovnaká alebo zlepšená, ale nové hodnoty pingu by mohli spôsobiť zmätok.

Čo bude ďalej?
Hráči sú zvyknutí určovať kvalitu pripojenia podľa už zavedených rozsahov pingov a my chceme zachovať pohodlie, na aké sú zvyknutí. Preto pri ďalšej aktualizácii servera prinesieme vizuálne zobrazenie príkazu ping späť na predchádzajúci systém, pričom zachováme nové mechanizmy optimalizácie.

Ospravedlňujeme sa za dočasné nepríjemnosti.

To je tak těžké zavolat někomu ze zaměstnanců, aby to přeložil?



Bynk_hero #23 Posted 13 August 2021 - 06:36 PM

    Colonel

  • Player
  • 33710 battles
  • 3,762
  • [SKOGA] SKOGA
  • Member since:
    03-02-2018
Takže ak som to dobre pochopil doteraz sme hrali síce s pingom 40-80 ale v skutočnosti to bol ping 80-160 a až po tejto aktualizácii sa začali zobrazovať skutočné hodnoty čo väčšinu hráčov otrávilo? :-) 

Bery_CR #24 Posted 13 August 2021 - 10:33 PM

    Brigadier

  • Player
  • 78557 battles
  • 4,047
  • [KOBD] KOBD
  • Member since:
    11-19-2015
No, to je celkem blbost, ve vsech hrach mam 16-25ms a ted najednou 80+ ? To jako chce WG rict, ze to vsude jinde delaji spatne ?:hiding:

DeepJazzyD #25 Posted 14 August 2021 - 06:28 AM

    Private

  • Player
  • 39856 battles
  • 22
  • Member since:
    01-26-2015

View PostBynk_hero, on 13 August 2021 - 05:39 PM, said:

Čo? To si musím preložiť to my hlava nebere takže: 

Velitelia!

Po vydaní aktualizácie 1.14 ste si mohli všimnúť zvýšenú hodnotu pingu v hernom klientovi počas bitky.

Prečo sa to stalo? S vydaním aktualizácie 1.14 sme vykonali technickú údržbu zameranú na zlepšenie kvality hry. V systéme výpočtu ping bol súčasne okrem oneskorení siete pridaný ďalší čas na spracovanie servera (tento čas sa predtým nebral do úvahy). V dôsledku údržby zostala skutočná kvalita pripojenia pre hráčov rovnaká alebo zlepšená, ale nové hodnoty pingu by mohli spôsobiť zmätok.

Čo bude ďalej?
Hráči sú zvyknutí určovať kvalitu pripojenia podľa už zavedených rozsahov pingov a my chceme zachovať pohodlie, na aké sú zvyknutí. Preto pri ďalšej aktualizácii servera prinesieme vizuálne zobrazenie príkazu ping späť na predchádzajúci systém, pričom zachováme nové mechanizmy optimalizácie.

Ospravedlňujeme sa za dočasné nepríjemnosti.

Tohle vyjádření je totální paskvil,snad každý kdo hraje trochu déle pozná,že se mu zvedá odezva.Hlavně toto..."V dôsledku údržby zostala skutočná kvalita pripojenia pre hráčov rovnaká alebo zlepšená, ale nové hodnoty pingu by mohli spôsobiť zmätok."....je prostě jen výmluva.Odezva je větší,to každý zkušenější hráč pozná.Tahle hra s čísly je trapná......



Bynk_hero #26 Posted 14 August 2021 - 07:36 AM

    Colonel

  • Player
  • 33710 battles
  • 3,762
  • [SKOGA] SKOGA
  • Member since:
    03-02-2018
Aj stou výsledkovou tabulkou po bitke by ste už mohli čosi zrobiť Tank TNH105/1000 zobrazení v tabulke ako T... to je myslím trochu málo či nie? A nie je to jediný tank ktorý ma také úsporné označenie, nie je to nič strašné ale fakt sa na to nedá niekedy dívať. :-) 

Mirda__1 #27 Posted 14 August 2021 - 08:58 AM

    Private

  • Player
  • 35943 battles
  • 5
  • [PNHCZ] PNHCZ
  • Member since:
    07-27-2015

Po instalaci Patche 1.14 lagy na obou serverech! :-(

 



StarySob #28 Posted 14 August 2021 - 01:47 PM

    Private

  • Player
  • 4144 battles
  • 40
  • Member since:
    07-17-2020
Načítání Game Center 20 až 30 sec.
Odchod do garáže po bitvě 20 až 30 sec.
Nelze přepínat mezi běžícími aplikacemi pomocí Alt+Tab. Tedy, lze, ale s výjimkou WOT.
Odezva serverů.

p1_p1_p1 #29 Posted 14 August 2021 - 05:04 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 47234 battles
  • 1,009
  • [D-FOX] D-FOX
  • Member since:
    09-08-2011

asi tak po roce jsem to zkusil zapnout a jake prekvapeni uz 6x mi to stahlo nejakou aktualizaci pres ten zbytecny WG game center, pokazde to prohlasilo, ze hra je aktualni, kliknu na HRAT a znova okno aktualizovat :D ted to taha dalsich 8.8GB ... PROC nejde stahnout normalne cela instalacka teto hry jako u kazdeho normalniho programu a nainstalovat na prvni pokus? co tam ti lenochodi zas vymysleli? tahat tady gigabajty sem a tam a porad cosi doinstalovavat ...a v kazdem mezikroku tvrdit ze hra je aktualni?!? what?



0Prometheus0 #30 Posted 14 August 2021 - 08:11 PM

    Sergeant

  • Player
  • 49894 battles
  • 295
  • [-H-] -H-
  • Member since:
    05-05-2016
Hlásím chybu. Když jdu do garáže a chci se podívat na výsledek jiné bitvy, tak musím čekam asi 10 vteřin než se to zobrazí. To neumíte opravit tuhle chybu? Hlavně, že předěláváte pingy, na které si hráči stěžují.

Ithron_von_Kremsier #31 Posted 14 August 2021 - 11:45 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 52067 battles
  • 1,557
  • [CRSGN] CRSGN
  • Member since:
    11-15-2016

Při kliknutí na opravu modulu nebo zraněného člena posádky není slyšet žádný zvuk, trochu to člověka znejistí, když je v zápalu bitvy a léčí nebo opravuje naučeným pohybem prstů a nesleduje jestli to kliknutí něco udělalo nebo nikoli, protože se spoléhal na to že to ve hře uslyší, ale ono nic.



Koggli #32 Posted 15 August 2021 - 01:09 AM

    Major General

  • Player
  • 16457 battles
  • 5,009
  • [NGBP] NGBP
  • Member since:
    09-03-2016

View PostStarySob, on 14 August 2021 - 01:47 PM, said:

Načítání Game Center 20 až 30 sec.
Odchod do garáže po bitvě 20 až 30 sec.
Nelze přepínat mezi běžícími aplikacemi pomocí Alt+Tab. Tedy, lze, ale s výjimkou WOT.
Odezva serverů.

 

Stalo se mi podobné nebo dokonce stejné? A zjistil jsem, že když mám spuštěné jen samotné wotko tak se opravdu nelze přepnout pomocí alt+tab třeba na plochu/lištu, hodí mě to zpět do wotka, takže abych se mohl dostat na plochu pomocí alt+tab musím mít ještě něco puštěného, třeba směšovač hlasitosti, nebo správce úloh.

 

Ale i když už je puštěná hra a chceme se dostat na plochu aniž bychom vypínali wotko, tak pak jedině stisknout kombinaci kláves: ctrl+alt+del a tam vybrat  správce úloh a pak už to jede a jde přepínat mezi okny aplikací.

Celkem mě to frustrovalo, že to nejde se ze hry normálně dostat> jako přepínat mezi okny nebo na lištu. To nevím kdo zas vymyslel takovou hloupost.


Edited by Koggli, 15 August 2021 - 01:13 AM.


Bynk_hero #33 Posted 15 August 2021 - 06:33 AM

    Colonel

  • Player
  • 33710 battles
  • 3,762
  • [SKOGA] SKOGA
  • Member since:
    03-02-2018

View PostKoggli, on 15 August 2021 - 01:09 AM, said:

 

Stalo se mi podobné nebo dokonce stejné? A zjistil jsem, že když mám spuštěné jen samotné wotko tak se opravdu nelze přepnout pomocí alt+tab třeba na plochu/lištu, hodí mě to zpět do wotka, takže abych se mohl dostat na plochu pomocí alt+tab musím mít ještě něco puštěného, třeba směšovač hlasitosti, nebo správce úloh.

 

Ale i když už je puštěná hra a chceme se dostat na plochu aniž bychom vypínali wotko, tak pak jedině stisknout kombinaci kláves: ctrl+alt+del a tam vybrat  správce úloh a pak už to jede a jde přepínat mezi okny aplikací.

Celkem mě to frustrovalo, že to nejde se ze hry normálně dostat> jako přepínat mezi okny nebo na lištu. To nevím kdo zas vymyslel takovou hloupost.

 

Vy nemáte na klávesnici to tlačítko windows s tými 4 štvorčekmi? Jedan je na spodu vlavo medzi Ctrl a Alt Gr a druhé vpravo medzi Akt a dalším tlačítkom simulujúcim pravý mouse button.... Takže ho len stačí raz stlačit a ste vo windowse, aspon ja to tak mám už 11 rokov čo mám túto klávesnicu.... 



Koggli #34 Posted 15 August 2021 - 07:25 AM

    Major General

  • Player
  • 16457 battles
  • 5,009
  • [NGBP] NGBP
  • Member since:
    09-03-2016
Moje klávesnice má už 18 let a nefunguje už tak jak za mlada. Něco někde mi např. způsobuje že se občas přidávají dvojtečky nad písmena, asi to dělá ten čip tam vevnitř nebo co to dělá. Vyzkoušel jsem už mnoho USB klávesnic > cca 3-4, ale vždy jsem se musel zase vrátit k té PS2. Protože jedině u té se mi při psaní třeba nezadrhávají klávesy o hrany, dále jsou vysoké. Jinak díky za tip. 

Miri37 #35 Posted 15 August 2021 - 08:13 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 59136 battles
  • 11,890
  • Member since:
    04-19-2011

View PostBynk_hero, on 15 August 2021 - 05:33 AM, said:

Vy nemáte na klávesnici to tlačítko windows s tými 4 štvorčekmi? Jedan je na spodu vlavo medzi Ctrl a Alt Gr a druhé vpravo medzi Akt a dalším tlačítkom simulujúcim pravý mouse button.... Takže ho len stačí raz stlačit a ste vo windowse, aspon ja to tak mám už 11 rokov čo mám túto klávesnicu.... 

Jo win funguje, jen je peklo se dostat zpět do hry. Někdy i na dvacet pokusů a to dříve nebývalo. 



0Prometheus0 #36 Posted 15 August 2021 - 09:21 AM

    Sergeant

  • Player
  • 49894 battles
  • 295
  • [-H-] -H-
  • Member since:
    05-05-2016

View PostIthron_von_Kremsier, on 14 August 2021 - 11:45 PM, said:

Při kliknutí na opravu modulu nebo zraněného člena posádky není slyšet žádný zvuk, trochu to člověka znejistí, když je v zápalu bitvy a léčí nebo opravuje naučeným pohybem prstů a nesleduje jestli to kliknutí něco udělalo nebo nikoli, protože se spoléhal na to že to ve hře uslyší, ale ono nic.

Tak mě se stalo, že z nějakého důvodu se zvuk ztlumil, šel pomocí alt+tab jsem šel na druhý monitor, kde jsem měl film a když jsem se vrátil, tak zvuk se vrátil do normálnu.



Leeroy_YOLO #37 Posted 15 August 2021 - 09:51 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 7572 battles
  • 7,156
  • Member since:
    07-04-2011

View PostKoggli, on 15 August 2021 - 07:25 AM, said:

Spoiler

 

Tak tedy ctrl + esc / ctrl + shift + esc ? :)



0Prometheus0 #38 Posted 15 August 2021 - 10:40 AM

    Sergeant

  • Player
  • 49894 battles
  • 295
  • [-H-] -H-
  • Member since:
    05-05-2016
Tak se prodávájí nízkoprofilové klávesnice a dokonce i voděodolné, pokud má někdo problém s pitím u pc.

Kisa92 #39 Posted 15 August 2021 - 04:29 PM

    Private

  • Player
  • 18706 battles
  • 10
  • Member since:
    08-13-2013

V bitvě mi brutálně padají fps, klidně i pod 10 snímků. Děje se to náhodně, někdy jen jednou za bitvu, jindy víckrát, někdy je to na pár vteřin, jindy klidně na 2 minuty. Pro fps drop není žádný důvod - windows netahají žádnou aktualizaci, nemám spuštěné nic na pozadí, prostě se to děje jen tak. Dělo se to i v dřívějších aktualizacích, ale po nějakém mikropatchi to přestalo - nemám vysledovanou konkrétní verzi, která to spravila.

 

EDIT: není to jen drop FPS, s ním se stejně seká i zvuk, takže to není grafikou.

15:30 Added after 1 minute

View PostKoggli, on 15 August 2021 - 01:09 AM, said:

 

Stalo se mi podobné nebo dokonce stejné? A zjistil jsem, že když mám spuštěné jen samotné wotko tak se opravdu nelze přepnout pomocí alt+tab třeba na plochu/lištu, hodí mě to zpět do wotka, takže abych se mohl dostat na plochu pomocí alt+tab musím mít ještě něco puštěného, třeba směšovač hlasitosti, nebo správce úloh.

 

Ale i když už je puštěná hra a chceme se dostat na plochu aniž bychom vypínali wotko, tak pak jedině stisknout kombinaci kláves: ctrl+alt+del a tam vybrat  správce úloh a pak už to jede a jde přepínat mezi okny aplikací.

Celkem mě to frustrovalo, že to nejde se ze hry normálně dostat> jako přepínat mezi okny nebo na lištu. To nevím kdo zas vymyslel takovou hloupost.

 

Když máš spuštěný jen wotko, tak stiskní Alt+Tab a ten Alt pořád drž (tím udržíš program schovaný na liště) a spusť si třeba prohlížeč (pořád se stisknutým altem, pak ho teprve pusť). Takhle to alespoň funguje u mě :)


Edited by Kisa92, 15 August 2021 - 05:32 PM.


p1_p1_p1 #40 Posted 15 August 2021 - 04:59 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 47234 battles
  • 1,009
  • [D-FOX] D-FOX
  • Member since:
    09-08-2011

Chyba:
Inicializace chatu se nepovedla.

 

za tisic let porad stejne chyby.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users