Jump to content


Aktualizace 1.14 - Hlášení chyb


  • Please log in to reply
125 replies to this topic

Saqen #41 Posted 16 August 2021 - 09:03 AM

    Private

  • Player
  • 13549 battles
  • 33
  • [BPCZE] BPCZE
  • Member since:
    06-20-2016
Po novém patchi se mi na hlavní obrazovce nezobrazují dvě záložky : obchod a klan. Když na ně kliknu, systém chvilku pracuje a pak naskočí černá obrazovka. Například v obchodě ty předměty  jsou, protože když někam do tmy kliknu, tak se mi ten předmět naskočí. Včera jsem se snažil takhle po tmě najít polohu K-91 PT, abych si ho mohl koupit za tokeny z Battle passu. Byl to docela boj. Mody nepoužívám, děje se to od nového patche. Díky za případnou radu a pomoc.

Sstyx #42 Posted 16 August 2021 - 10:38 AM

    Czech Community Manager

  • WG Staff
  • 25516 battles
  • 6,502
  • [BIA] BIA
  • Member since:
    10-05-2014

View PostSaqen, on 16 August 2021 - 09:03 AM, said:

Po novém patchi se mi na hlavní obrazovce nezobrazují dvě záložky : obchod a klan. Když na ně kliknu, systém chvilku pracuje a pak naskočí černá obrazovka. Například v obchodě ty předměty  jsou, protože když někam do tmy kliknu, tak se mi ten předmět naskočí. Včera jsem se snažil takhle po tmě najít polohu K-91 PT, abych si ho mohl koupit za tokeny z Battle passu. Byl to docela boj. Mody nepoužívám, děje se to od nového patche. Díky za případnou radu a pomoc.

Doporučuji TENTO návod, je v EN, ale prozatím pokaždé pomohl.



0Prometheus0 #43 Posted 16 August 2021 - 12:30 PM

    Sergeant

  • Player
  • 49950 battles
  • 296
  • [-H-] -H-
  • Member since:
    05-05-2016

shot_404.jpgshot_405.jpgshot_406.jpgshot_407.jpgshot_408.jpgshot_409.jpgshot_410.jpgshot_411.jpg

Může tohle někdo z WG vysvětlit, kam se poděly tanky, když jsem dal filtr? Předtím fungovalo, pak tohle a teď zase funguje.



almandr #44 Posted 16 August 2021 - 02:40 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 40068 battles
  • 1,679
  • Member since:
    10-30-2013

View Postalmandr, on 11 August 2021 - 02:43 PM, said:

S novou aktualizací mi blbne paměť zoomu. 

Ještě v noci jsem hrál v pohodě, teď si nepamatuje poslední pozici. Z maximálního zoomu mi přeskočí na přiblížení z konce děla a já musím zoomovat znovu. Pokaždé to udělá při použití SHIFT. Někdy i po výstřelu. V nastavení jsem nic neměnil, je stejné jako při nočním hraní. Zvýšené přiblížení nemám zapnuté. Čistá hra bez módů.

 

View Postalmandr, on 13 August 2021 - 02:35 PM, said:

A co mám dělat s tímhle?

Dnešní aktualizace nepomohla. Je to hrozný vopruz, když zoom si skáče jak chce a odzoomuje si hra kdy chce. Integritu hry jsem už provedl, oprava nebyla potřeba. 

Zkusím to potřetí. Sstyx existuje nějaká rada co s tímhle, když si hra sama odzoomuje po výstřelu a nepamatuje si poslední zoom při použití SHIFT? Děkuji



Sstyx #45 Posted 16 August 2021 - 03:05 PM

    Czech Community Manager

  • WG Staff
  • 25516 battles
  • 6,502
  • [BIA] BIA
  • Member since:
    10-05-2014

View Postalmandr, on 16 August 2021 - 02:40 PM, said:

 

Zkusím to potřetí. Sstyx existuje nějaká rada co s tímhle, když si hra sama odzoomuje po výstřelu a nepamatuje si poslední zoom při použití SHIFT? Děkuji

Zkoušel jsi klasiku, tzn. promazání mezipaměti?



almandr #46 Posted 16 August 2021 - 04:24 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 40068 battles
  • 1,679
  • Member since:
    10-30-2013

View PostSstyx, on 16 August 2021 - 02:05 PM, said:

Zkoušel jsi klasiku, tzn. promazání mezipaměti?

Děkuji, nezkoušel. Promazal jsem vše a nepomohlo. V nastavení už nevím, co zkusit vypnou/zapnout. Začalo to s aktualizací. Udělám WG check a pošlu to na podporu. 



StarySob #47 Posted 16 August 2021 - 05:52 PM

    Private

  • Player
  • 4164 battles
  • 41
  • Member since:
    07-17-2020
Ohledně přepínání mezi běžícími aplikacemi pomocí Alt+Tab - zjistil jsem, že je to nová vlastnost po aktualizaci Woken, třeba i u několika spuštěných terminal serverů. Nesnáší, když mám lištu umístěnou nahoře. WOT je v tom tentokrát nevinně.

Vaneska112233 #48 Posted 16 August 2021 - 06:32 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 7708 battles
  • 53
  • [FKSP] FKSP
  • Member since:
    08-20-2019

ping stále nič ????? nehratelné 

 



0Prometheus0 #49 Posted 16 August 2021 - 06:44 PM

    Sergeant

  • Player
  • 49950 battles
  • 296
  • [-H-] -H-
  • Member since:
    05-05-2016

View PostVaneska112233, on 16 August 2021 - 06:32 PM, said:

ping stále nič ????? nehratelné 

 

To zase opraví až ve verzi 1.15. Ve frontovce to ukazuje příkazi F4 až asi F8. F4 nefunguje a F5 je zase jiný, než ve skutečnosti je.


Edited by 0Prometheus0, 16 August 2021 - 06:56 PM.


Koggli #50 Posted 16 August 2021 - 08:48 PM

    Major General

  • Player
  • 16500 battles
  • 5,017
  • [NGBP] NGBP
  • Member since:
    09-03-2016

Hlásím vizuální chybu v překladu.:facepalm: U popisu polního vylepšení pro TD všude kde má být z velikosti tak se tam píše z velkosti. Pořád tam neumijó česki?  :rolleyes:

Spoiler

 

Možná tam bude chyb více, ale zatím jsem narazil jen na tuto a až teprve dnes když jsem si porovnával jaká vylepšení na daném tanku budou lepší. Původně jsem myslel, že jsou tam dvě L případně jedno malé L a velké I, to je tím jak jsem slepý, ale až jsem nalepil oči skoro až na monitor pak teprve jsem uviděl, že tam to i chybí úplně. Tak možná ten dotyčný česky umí, ale je též SLEPÝ.:trollface: Občas neuškodí si pročistit i brýle.:D  Jelikož to na screenu ve 100% zobrazení bylo špatně vidět zvětšil jsem ten screen na 164%.



Groot_sailor #51 Posted 16 August 2021 - 09:10 PM

    Private

  • Player
  • 2181 battles
  • 1
  • Member since:
    05-19-2017

Ahoj,

nevím, zda to někde, někdo řešil, ale od cca 14.08.2021 mi nejde spustit hra. Ještě než hra automaticky přejde k přihlášení na server (bylo by mi jedno jaký;), tak spadne. Mám aktualizované veškeré ovladače od grafiky po windows, ale pořad stejné, dokonce jsem hru vymazal znovu stáhl a nainstaloval na jíný disk. Musím také podotknout, že před asi týdnem jsem bez problému stáhl nový patch 1.14 a hru v klidu spustil a hrál cca 2 - 3 bitvy a po par dnech nic nejde. Děkuji za Vaše rady.

 

WGcheck také nic nenašel :-/



0Prometheus0 #52 Posted 16 August 2021 - 09:10 PM

    Sergeant

  • Player
  • 49950 battles
  • 296
  • [-H-] -H-
  • Member since:
    05-05-2016

View PostKoggli, on 16 August 2021 - 08:48 PM, said:

Hlásím vizuální chybu v překladu.:facepalm: U popisu polního vylepšení pro TD všude kde má být z velikosti tak se tam píše z velkosti. Pořád tam neumijó česki?  :rolleyes:

Umí česky ale mají starou klávesnici, kde nefunguje i a nemají peníze si koupit novou.



Sheldwin #53 Posted 17 August 2021 - 12:37 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 40869 battles
  • 442
  • Member since:
    11-08-2015
Opravdu i ve FL informace "že není něco dostupné", takže nemůžu nastavit získané žetony na zálohy?

Saqen #54 Posted 17 August 2021 - 08:34 AM

    Private

  • Player
  • 13549 battles
  • 33
  • [BPCZE] BPCZE
  • Member since:
    06-20-2016

View PostSstyx, on 16 August 2021 - 10:38 AM, said:

Doporučuji TENTO návod, je v EN, ale prozatím pokaždé pomohl.

Děkuji moc, pomohlo to a vše běží jak má :-)



almandr #55 Posted 17 August 2021 - 02:22 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 40068 battles
  • 1,679
  • Member since:
    10-30-2013

View PostSstyx, on 16 August 2021 - 02:05 PM, said:

Zkoušel jsi klasiku, tzn. promazání mezipaměti?

 

View Postalmandr, on 16 August 2021 - 03:24 PM, said:

Děkuji, nezkoušel. Promazal jsem vše a nepomohlo. V nastavení už nevím, co zkusit vypnou/zapnout. Začalo to s aktualizací. Udělám WG check a pošlu to na podporu. 

Jen pro info a zpětná vazba.

 

Je těžké nekomentovat kvalitu hráčské podpory.

Založím incident s doslovně uvedenými kroky, které jsem provedl, problém přesto přetrvává. Proto zakládám incident. Mezi provedenými kroky je mimo jiné:

- kontrola integrity hry

- kompletní promazání mezipamětí

- aktualizace grafických ovladačů

- v příloze incidentu je report z WG check

 

Co mi pošle podpora? Podrobný návod, jak provést:

- kontrolu integrity hry

kompletní promazání mezipamětí

- aktualizaci grafických ovladačů

- v příloze incidentu mám poslat report z WG check

 

Ale to všechno už jsem provedl a mají to uvedené při založení incidentu!!! Proč mám něco co jsem dělal provádět znovu?

 

"Šílenství je provádět něco dokola znovu a znovu a očekávat jiný výsledek." 

"Stokrát nic umořilo osla"

Co z toho platí na podporu? Chce mě umořit a otrávit? Proč se podpora chová jako v seriálu IT crowd?

 

Bohužel jsem "jen" zákazník. Takže mi nezbývá než jim vyhovět nebo hru definitivně odinstalovat. Jak milé možnosti od podpory.

 

EDIT: Dobře navíc ještě požadují záznam z bitvy, aby viděli, že mi opravdu hra sama odzoomuje a neudrží požadovaný zoom. Ten jsem přemýšlel jestli mám poslat, ale přišlo mi to zbytečné. Tady uznávám mou chybu a vytvořím jím požadovaný záznam.

 

EDIT2: Problém vyřešen.

Při kontrole nastavení hry po promazání cache, jsem si všiml, že existuje v nastavením položka "preferovaná úroveň přiblížení v odstřelovacím režimu". Při řešení problému jsem ji minimálně 5x přehlédl, čemuž určitě přispěla i má vrozená roztržitost. Jen včera jsem procházel všechna nastavení 3x. Položek v nastavení je tolik na jedné hromadě, že je to hrozně nepřehledné.
Nevím, jestli to bylo aktualizací, nebo jsem si to změnil já nevědomě, když jsem po aktualizaci kontroloval možnosti nastavení polních modifikací a měl jsem náhodou myš nad výběrovým políčkem a zatočil jsem kolečkem myši. Asi to byla má nevědomá chyba, které extrémně přispělo nepřehledné rozhraní.

 

Už trošku uklidněný, trochu chápu požadavek WG na opětovnou kontrolu s ohledem na běžné IT schopnosti populace, včetně mě. Ale protože jsem včera řešil podobné nepříliš vstřícné chování s bankou, tak jsem na to dočasně poněkud alergičtější.


Edited by almandr, 17 August 2021 - 03:58 PM.


0Prometheus0 #56 Posted 17 August 2021 - 03:09 PM

    Sergeant

  • Player
  • 49950 battles
  • 296
  • [-H-] -H-
  • Member since:
    05-05-2016
Stále mám problém, že při filtru ve frontovce nejsou zobrazovány tanky. Opravíte to?

Edited by 0Prometheus0, 17 August 2021 - 04:23 PM.


Sheldwin #57 Posted 17 August 2021 - 08:33 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 40869 battles
  • 442
  • Member since:
    11-08-2015

View Post0Prometheus0, on 17 August 2021 - 03:09 PM, said:

Stále mám problém, že při filtru ve frontovce nejsou zobrazovány tanky. Opravíte to?

 

Tanky jsou zobrazovány, ale s tím, že si to pamatuje původní pozici bez filtrování, takže musíš skrolovat naslepo doleva a po chvíli se objeví.

 

Edit: Tím nechci říct, že to není chyba.


Edited by Sheldwin, 17 August 2021 - 08:35 PM.


maly_pinocchio #58 Posted 18 August 2021 - 10:00 PM

    Private

  • Player
  • 18764 battles
  • 1
  • Member since:
    12-23-2015

Mám počítač iMac (27-inch, Late 2012), systém macOS Catalina. Včera mi išla hra normálne spustiť, dnes sa spusti Game Center a zároveň sa spustí program winedbg ale nič sa nedeje, neotvori sa obrazovka, odkial sa spusta hra. Stiahol som pre istotu novu instalaciu, nepomohlo to. Mate nejaku radu, co s tym? Da sa WOT spustit aj bez Game Centra?

 



0Prometheus0 #59 Posted 19 August 2021 - 09:05 AM

    Sergeant

  • Player
  • 49950 battles
  • 296
  • [-H-] -H-
  • Member since:
    05-05-2016

shot_001.jpg

Tak tady v textu je chyba. Na jednom řádku je V a ve druhém řádku, že se  jedná o IV. To si programátoři ani neumí po sobě zkontrolovat, co napíšou??


Edited by 0Prometheus0, 19 August 2021 - 09:12 AM.


Miri37 #60 Posted 19 August 2021 - 09:56 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 59136 battles
  • 11,918
  • Member since:
    04-19-2011

View Post0Prometheus0, on 19 August 2021 - 08:05 AM, said:

shot_001.jpg

Tak tady v textu je chyba. Na jednom řádku je V a ve druhém řádku, že se  jedná o IV. To si programátoři ani neumí po sobě zkontrolovat, co napíšou??

Asi to taky nepíší programátoři. :( 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users