Jump to content


Aktualizace 1.14 - Hlášení chyb


  • Please log in to reply
118 replies to this topic

0Prometheus0 #61 Posted 19 August 2021 - 10:31 AM

    Sergeant

  • Player
  • 49316 battles
  • 294
  • [-H-] -H-
  • Member since:
    05-05-2016

View PostMiri37, on 19 August 2021 - 09:56 AM, said:

Asi to taky nepíší programátoři. :( 

Raději se k tomu nebudu vyjadřovat, že to někdo neumí zkontrolovat nebo neumí římské číslice.


Edited by 0Prometheus0, 19 August 2021 - 11:16 AM.


Rovano #62 Posted 19 August 2021 - 03:14 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 53206 battles
  • 805
  • [F-2-P] F-2-P
  • Member since:
    05-18-2013

Posted Image

 

Do tabulky s výsledkem bitvy se nevleze celý název. Nevybavuji si, jestli to je běžná vlastnost a stává se to i u jiných jmen tanků.


Edited by Rovano, 19 August 2021 - 03:15 PM.


Bynk_hero #63 Posted 19 August 2021 - 03:37 PM

    Colonel

  • Player
  • 33625 battles
  • 3,702
  • [SKOGA] SKOGA
  • Member since:
    03-02-2018

View Post0Prometheus0, on 16 August 2021 - 12:30 PM, said:

shot_404.jpgshot_405.jpgshot_406.jpgshot_407.jpgshot_408.jpgshot_409.jpgshot_410.jpgshot_411.jpg

Může tohle někdo z WG vysvětlit, kam se poděly tanky, když jsem dal filtr? Předtím fungovalo, pak tohle a teď zase funguje.

 

Toto som mal tiež, naštastie len pri púštaní replaya, ale po novom dnešnom alebo včerajšom patchi to už je normálne. 

Styx týmto hlásim chybičku v replay. Všetci už vieme že pri spustení replaya nie je počuť zvuk motorov. Ked stlačíš šípku vlavo tak sa ti replay pustí o pár sekund spät a naskočí aj zvuk motorov ale po poslednom patchi sa im tma vlúdila táto maličká chybička, že uhádnete čo to je? :-) 

 



0Prometheus0 #64 Posted 19 August 2021 - 03:57 PM

    Sergeant

  • Player
  • 49316 battles
  • 294
  • [-H-] -H-
  • Member since:
    05-05-2016

View PostBynk_hero, on 19 August 2021 - 03:37 PM, said:

 

Toto som mal tiež, naštastie len pri púštaní replaya, ale po novom dnešnom alebo včerajšom patchi to už je normálne. 

Styx týmto hlásim chybičku v replay. Všetci už vieme že pri spustení replaya nie je počuť zvuk motorov. Ked stlačíš šípku vlavo tak sa ti replay pustí o pár sekund spät a naskočí aj zvuk motorov ale po poslednom patchi sa im tma vlúdila táto maličká chybička, že uhádnete čo to je? :-) 

 

Já zase nechápu, proč v replayi není nějaký graf jako u normální přehráče - jaké je délka replaye a kde se nacházím. To by zase nevadilo. Zaráží mě, proč při videu šipka doprava funguje okamžitě a u šipky doleva musím počkat tak 3-5 vteřin.



Rovano #65 Posted 19 August 2021 - 04:17 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 53206 battles
  • 805
  • [F-2-P] F-2-P
  • Member since:
    05-18-2013
Protože to není priorita, přece.

cpt_Apricot #66 Posted 19 August 2021 - 09:00 PM

    Private

  • Player
  • 30403 battles
  • 32
  • Member since:
    01-01-2015

Ahoj, chtěl jsem se optat pokud si namontuji polní vylepšení(Vylepšený výhled) na tank, tak v podrobném přehledu se mi ukazuje, že mi to zlepší rozptyl o 0,01, ale nic se nezlepší rozptyl mám pořád stejne 0,32m,  ale pokud to změním na "Vyladění ramen podvozku" tak se mi to zhorší o 0,1 na 0,33m. Chyba?

Spoiler

 


Edited by cpt_Apricot, 19 August 2021 - 09:13 PM.


Koggli #67 Posted 19 August 2021 - 09:15 PM

    Brigadier

  • Player
  • 16206 battles
  • 4,963
  • [NGBP] NGBP
  • Member since:
    09-03-2016
Placebo efekt. To jest prostě něco funguje a něco nefunguje, ale máš falešný pocit, že to funguje i když to nefunguje a možná by to fungovat mělo, ale nikdo ti ani nehodlá potvrdit zda to chyba je nebo není.:angry:

Rovano #68 Posted 20 August 2021 - 10:06 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 53206 battles
  • 805
  • [F-2-P] F-2-P
  • Member since:
    05-18-2013

Takže jestli ty modifikace správně chápu, tak některé nemá ani cenu montovat, když to prostě vždy něco zhorší? Jako například cpt_Apricot hore, nemá II. úroveň.

 

Jinak jsem tu modifikaci zničil a posunulo se to o 0,01. I v garáži. A pak zase koupil. U mě dobrý na Vz. 44-1.

 

No nic. Aspoň jsem si díky Vám uvědomil, že BIA na radistovi zkoumám zbytečně.


Edited by Rovano, 20 August 2021 - 10:10 AM.


Sheldwin #69 Posted 20 August 2021 - 01:07 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 40736 battles
  • 442
  • Member since:
    11-08-2015
Tak ta čísla jsou zobrazena zaokrouhlená nebo ořezaná, tak to někdy napíše jako +0 ale ve skutečnosti to může být +0,004999 nebo při ořezání by to dokonce mohlo být až +0,009999. Ale nějaký efekt to mít bude, takže bych ty bratry ve zbrani na radistovi úplně nezatracoval, ono se to projeví i na jiných parametrech.

Edited by Sheldwin, 20 August 2021 - 01:10 PM.


Bery_CR #70 Posted 21 August 2021 - 08:41 AM

    Brigadier

  • Player
  • 78142 battles
  • 4,036
  • [KOBD] KOBD
  • Member since:
    11-19-2015

WG se dnes vazne prekonava... :amazed:

Hra uz je tak prolezla chybama, ze ani obycejne spusteni hry se neobejde bez chybovych hlasek ?

shot_1049.jpg

Co treba misto pridavani stale nejakych, vetsinou nechtenych, novinek venovat tak rok casu na opravy chyb ? 



0Prometheus0 #71 Posted 21 August 2021 - 08:47 AM

    Sergeant

  • Player
  • 49316 battles
  • 294
  • [-H-] -H-
  • Member since:
    05-05-2016
Hlásím chybu. Ve frontovce si nepamatuje filtr tanků!

Rovano #72 Posted 21 August 2021 - 01:54 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 53206 battles
  • 805
  • [F-2-P] F-2-P
  • Member since:
    05-18-2013
Pokud mám možnost výběru vybavení do bitvy, ale nemám tam munici, musím odklikávat otravnou hlášku "nedostatek munice/přejete si opravdu..." před kliknutím na tlačítko bitva v garáži.

Edited by Rovano, 21 August 2021 - 01:55 PM.


0Prometheus0 #73 Posted 21 August 2021 - 07:49 PM

    Sergeant

  • Player
  • 49316 battles
  • 294
  • [-H-] -H-
  • Member since:
    05-05-2016

Hlásím další chybu. V nastavení mám graficky zobrazeny ikony třídy tanků a zapnuto. Ve hře to není a musí přes tab a hledat. Co WG zase něco nabízí, co pak nedává? To je zase logika made by WG.

Další problém. Jsem v četě a pozvánky blbnou. Dám někoho jiného do vedení a pozvánka najednou funguje. Dlouhodobý problém. Vyřeší to WG nebo zase bude dělat něco jiného např. prudit hráče s nákupem obsahu?

Další chyba. V četě v garáži nefungují háčky.

Další chyba je, že po vstupu do garáže ze hry není chat úplně dole a musím ručně jít dolu.


Edited by 0Prometheus0, 21 August 2021 - 08:30 PM.


Sheldwin #74 Posted 22 August 2021 - 04:26 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 40736 battles
  • 442
  • Member since:
    11-08-2015
Na novém (rektrutském) účtu zmizely mise pro nováčky včetně možnosti výběru tier VI tanku. Pravděpodobně se to stalo posledním updatem. Viz také diskuzní příspěvek na anglickém fóru http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/770726-recruit-training-free-tier-vi-which-one/page__pid__18694809#entry18694809.

Koggli #75 Posted 22 August 2021 - 07:04 PM

    Brigadier

  • Player
  • 16206 battles
  • 4,963
  • [NGBP] NGBP
  • Member since:
    09-03-2016

Tak jsem se podíval a ani moje opice to tam už nemá.:amazed::arta: Třeba je to neohlášený záměr, protože nováčci byli málokdy nováčky.  Či se ta změna nám jaksi pozapomenula ohlásit, přeložit či tak podobně. Tak aby to nemohli noví rekruti zneužívat tak to utli. A proto mě bylo divné, že v poslední době už nepotkávám moc M44. Nezbývá nám nic jiného, než počkati na zítřek co nám na to odpoví naše Sstyx.

 

E: už možná vím v čem je problém a nelíbí se mi to, ale na druhou stranu je mi to prakticky i jedno protože mě to už nebavilo hrát za newbie a rekruta.


Edited by Koggli, 22 August 2021 - 07:36 PM.


Rovano #76 Posted 22 August 2021 - 07:25 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 53206 battles
  • 805
  • [F-2-P] F-2-P
  • Member since:
    05-18-2013
Dnes pořád dokola 3x stejná mapa a stejná strana, pak zase to samé.

Koggli #77 Posted 22 August 2021 - 07:49 PM

    Brigadier

  • Player
  • 16206 battles
  • 4,963
  • [NGBP] NGBP
  • Member since:
    09-03-2016

View PostSheldwin, on 22 August 2021 - 04:26 PM, said:

Na novém (rektrutském) účtu zmizely mise pro nováčky včetně možnosti výběru tier VI tanku. Pravděpodobně se to stalo posledním updatem. Viz také diskuzní příspěvek na anglickém fóru http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/770726-recruit-training-free-tier-vi-which-one/page__pid__18694809#entry18694809.

 

Mám takový pocit, že to bylo nahrazeno tou novou funkcí Mapování což je ale velmi slabá náhražka. Protože mít 6 tier tank za hubičku a nemít dost může některé bolet.

Lehce jsem našel něco podobného na RU foru kde to vlákno dotazujícího bylo i zamknuto modem a že se má obrátit na podporu, že už to na foru není řešitelné, ale někdo tam právě psal o tom co píšu já. Teď jsem otevřel starý účet který jsem ještě ve wot nikdy nehrál /hrál na blitzu/ a také to tam nemám. 



Rovano #78 Posted 22 August 2021 - 08:18 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 53206 battles
  • 805
  • [F-2-P] F-2-P
  • Member since:
    05-18-2013

View PostKoggli, on 22 August 2021 - 07:49 PM, said:

 

Mám takový pocit, že to bylo nahrazeno tou novou funkcí Mapování což je ale velmi slabá náhražka. Protože mít 6 tier tank za hubičku a nemít dost může některé bolet.

Lehce jsem našel něco podobného na RU foru kde to vlákno dotazujícího bylo i zamknuto modem a že se má obrátit na podporu, že už to na foru není řešitelné, ale někdo tam právě psal o tom co píšu já. Teď jsem otevřel starý účet který jsem ještě ve wot nikdy nehrál /hrál na blitzu/ a také to tam nemám. 

To jde otevřít účet z Blitzu pro WoT?



Koggli #79 Posted 22 August 2021 - 09:14 PM

    Brigadier

  • Player
  • 16206 battles
  • 4,963
  • [NGBP] NGBP
  • Member since:
    09-03-2016

View PostRovano, on 22 August 2021 - 08:18 PM, said:

To jde otevřít účet z Blitzu pro WoT?

 

Asi jo nebo šel, mě šel a to už před několika měsíci cca 8-10 měsíců zpětně. Samozřejmě účet byl registrován a hrán přes WG Blitz ne ten přes Steam

Spoiler

 


Edited by Koggli, 22 August 2021 - 09:16 PM.


Sheldwin #80 Posted 23 August 2021 - 10:49 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 40736 battles
  • 442
  • Member since:
    11-08-2015

View PostKoggli, on 22 August 2021 - 07:49 PM, said:

 

Mám takový pocit, že to bylo nahrazeno tou novou funkcí Mapování což je ale velmi slabá náhražka. Protože mít 6 tier tank za hubičku a nemít dost může některé bolet.

Lehce jsem našel něco podobného na RU foru kde to vlákno dotazujícího bylo i zamknuto modem a že se má obrátit na podporu, že už to na foru není řešitelné, ale někdo tam právě psal o tom co píšu já. Teď jsem otevřel starý účet který jsem ještě ve wot nikdy nehrál /hrál na blitzu/ a také to tam nemám. 

 

Teď jsem se díval na toho mého nového rekruta - zakládal jsem jej 14. srpna, přičemž aktualizace s mapováním vyšla už 11. srpna. A určitě jsem několik původních nováčkovských misí odehrál, byl jsem asi v osmém z deseti kroků v jedné misi a nějaký postup jsem měl i v těch dalších dvou. Takže to buď zapomněli v tom původním updatu 1.14 odstranit a odstranili to až nějakou jeho další aktualizací nebo je to opravdu chyba. Ani žádná zmínka ve článcích k tomu nebyla. Navíc mapování je určeno všem hráčům, narozdíl od těchto misí, které když přišly do hry, tak pro stávající hráče byly nedostupné.

 

Edit: Tak je to chyba, viz https://eu.wargaming.net/support/cs/products/wot/hot-issues/34486/.


Edited by Sheldwin, 23 August 2021 - 01:44 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users