Jump to content


Aktualizace 1.14 - Hlášení chyb


  • Please log in to reply
125 replies to this topic

cpt_Apricot #81 Posted 23 August 2021 - 06:01 PM

    Private

  • Player
  • 30662 battles
  • 32
  • Member since:
    01-01-2015

View PostSheldwin, on 20 August 2021 - 01:07 PM, said:

Tak ta čísla jsou zobrazena zaokrouhlená nebo ořezaná, tak to někdy napíše jako +0 ale ve skutečnosti to může být +0,004999 nebo při ořezání by to dokonce mohlo být až +0,009999. Ale nějaký efekt to mít bude, takže bych ty bratry ve zbrani na radistovi úplně nezatracoval, ono se to projeví i na jiných parametrech.

Jo ono to vychazí třeba už u 0,322 zakladniho rozptylu. 2% = 0,00644. To znamená,  že +2% = 0,32844 zaokrouhleno 0,33 a -2% 0,31556 zaokrouhleno 0,32 a 0,00664 zaokrouhleno je 0,01. Doufam, že jem se někde nepřeklep.



Koggli #82 Posted 24 August 2021 - 01:36 PM

    Major General

  • Player
  • 16475 battles
  • 5,013
  • [NGBP] NGBP
  • Member since:
    09-03-2016

View PostSheldwin, on 23 August 2021 - 10:49 AM, said:

 

Teď jsem se díval na toho mého nového rekruta - zakládal jsem jej 14. srpna, přičemž aktualizace s mapováním vyšla už 11. srpna. A určitě jsem několik původních nováčkovských misí odehrál, byl jsem asi v osmém z deseti kroků v jedné misi a nějaký postup jsem měl i v těch dalších dvou. Takže to buď zapomněli v tom původním updatu 1.14 odstranit a odstranili to až nějakou jeho další aktualizací nebo je to opravdu chyba. Ani žádná zmínka ve článcích k tomu nebyla. Navíc mapování je určeno všem hráčům, narozdíl od těchto misí, které když přišly do hry, tak pro stávající hráče byly nedostupné.

 

Edit: Tak je to chyba, viz https://eu.wargaming.net/support/cs/products/wot/hot-issues/34486/.

 

To mě rozpaluje do běla, že se to flákne někam kde ani není stále žádné upozornění. :sceptic:

 



Rovano #83 Posted 24 August 2021 - 02:00 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 53255 battles
  • 844
  • [F-2-P] F-2-P
  • Member since:
    05-18-2013

Zapálil jsem pomocí HE 90 někde u nádrží TS-5. A ve výsledcích je, že jsem mu poškodil rádio.

Počet ran HE munice není na první stránce výsledkové listiny? Je tam jen celkové poškození. Vím jistě, že jsem do TS-5 nestřílel jen 1x s poškozením.

Důkazy nemám.



Koggli #84 Posted 24 August 2021 - 07:02 PM

    Major General

  • Player
  • 16475 battles
  • 5,013
  • [NGBP] NGBP
  • Member since:
    09-03-2016

View PostRovano, on 24 August 2021 - 02:00 PM, said:

Zapálil jsem pomocí HE 90 někde u nádrží TS-5. A ve výsledcích je, že jsem mu poškodil rádio.

Počet ran HE munice není na první stránce výsledkové listiny? Je tam jen celkové poškození. Vím jistě, že jsem do TS-5 nestřílel jen 1x s poškozením.

Důkazy nemám.

 

Ani replay nemáš?



0Prometheus0 #85 Posted 25 August 2021 - 06:32 AM

    Sergeant

  • Player
  • 49895 battles
  • 295
  • [-H-] -H-
  • Member since:
    05-05-2016

View PostKoggli, on 24 August 2021 - 07:02 PM, said:

 

Ani replay nemáš?


Tak u mě také nemám, kolikrát jsem jsem střelil HE s průstřelem. To se zobrazuje jen u AP.



Koggli #86 Posted 25 August 2021 - 06:40 AM

    Major General

  • Player
  • 16475 battles
  • 5,013
  • [NGBP] NGBP
  • Member since:
    09-03-2016

View Post0Prometheus0, on 25 August 2021 - 06:32 AM, said:


Tak u mě také nemám, kolikrát jsem jsem střelil HE s průstřelem. To se zobrazuje jen u AP.

 

Mám mod Paintball který zobrazuje zásahy i od HE, pokud byl u něj někde blízko tak by to mohlo být vidět a nebo ještě ve spojení s free kamerou. 

Pozor nezaměňovat s RedBall a jinými Ball které mají úplně jiné funkce.

 

Ale jinak mě se také kolikráte stalo, že jsem někoho zapálil a ve výsledcích o tom nebyla ani zmínka. Prostě wotko co se týče informací nebude asi nikdy dokonalé, a je to zbytečný, zbytečný, zbytečný a zbytečný to furt dokola omílat jak LP desce. :angry:



MakeMeSweat #87 Posted 25 August 2021 - 07:13 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 34004 battles
  • 6,179
  • [KHIL] KHIL
  • Member since:
    10-13-2013
.

Edited by MakeMeSweat, 25 August 2021 - 07:14 AM.


0Prometheus0 #88 Posted 25 August 2021 - 09:54 AM

    Sergeant

  • Player
  • 49895 battles
  • 295
  • [-H-] -H-
  • Member since:
    05-05-2016

View PostKoggli, on 25 August 2021 - 06:40 AM, said:

 

Mám mod Paintball který zobrazuje zásahy i od HE, pokud byl u něj někde blízko tak by to mohlo být vidět a nebo ještě ve spojení s free kamerou. 

Pozor nezaměňovat s RedBall a jinými Ball které mají úplně jiné funkce.

 

Ale jinak mě se také kolikráte stalo, že jsem někoho zapálil a ve výsledcích o tom nebyla ani zmínka. Prostě wotko co se týče informací nebude asi nikdy dokonalé, a je to zbytečný, zbytečný, zbytečný a zbytečný to furt dokola omílat jak LP desce. :angry:

K čemu mód? Vždyť to má být součástí programu. Pokud neumí naprogramovat, tak ať nenabízí placený obsah.

Narazil jsem na další chybu. Měl jsem experta na Československo. WG přidalo těžké tanky a opět jsem dostal tento znak. Chyba v Matrixu?


Edited by 0Prometheus0, 25 August 2021 - 11:00 AM.


n00bee_prakktKILLER #89 Posted 26 August 2021 - 06:22 AM

    Sergeant

  • Player
  • 30521 battles
  • 245
  • [9-TDR] 9-TDR
  • Member since:
    11-25-2018
Zdravim. V recon mission som odohral 30 hier potrebnych na camo, nabehla animacia, ze dostavam camo ale camo som nedostal. Vcera som zadal bonusovy kod na Primo Victoria, vsetky odmeny okrem tanku som dostal. niekto s podobnou skusenostou? na podporu som nepisal.

Koggli #90 Posted 26 August 2021 - 07:53 AM

    Major General

  • Player
  • 16475 battles
  • 5,013
  • [NGBP] NGBP
  • Member since:
    09-03-2016

View Postn00bee_prakktKILLER, on 26 August 2021 - 06:22 AM, said:

Zdravim. V recon mission som odohral 30 hier potrebnych na camo, nabehla animacia, ze dostavam camo ale camo som nedostal. Vcera som zadal bonusovy kod na Primo Victoria, vsetky odmeny okrem tanku som dostal. niekto s podobnou skusenostou? na podporu som nepisal.

 

 

Zapni filtr

 



n00bee_prakktKILLER #91 Posted 27 August 2021 - 08:43 AM

    Sergeant

  • Player
  • 30521 battles
  • 245
  • [9-TDR] 9-TDR
  • Member since:
    11-25-2018

View PostKoggli, on 26 August 2021 - 07:53 AM, said:

 

 

Zapni filtr

 

Vdaka, pomohlo. ALe camo som proste nedostal :-/



Koggli #92 Posted 27 August 2021 - 10:25 AM

    Major General

  • Player
  • 16475 battles
  • 5,013
  • [NGBP] NGBP
  • Member since:
    09-03-2016

A jaké to mělo být camo a z jaké akce? Z těch průzkumných misí nebo z toho bonusového kódu? Pokud z kódu tak tam camo nebylo jen nápis. U průzkumných misí nevím, tak daleko jsem se nedostal.

 



0Prometheus0 #93 Posted 27 August 2021 - 10:43 AM

    Sergeant

  • Player
  • 49895 battles
  • 295
  • [-H-] -H-
  • Member since:
    05-05-2016
Našel jsem chybu. Mise ocelový rytíř má 10 stupnů. Když u jednoho stupně mi chybí 200 xp a dostanu 800, tak ten zbytek se nepočíté do dalšího stupně. Na co ti programátoři mysleli, když to programovali? Když je mise na linii, tak se dmg počítá do další fáze. I u Battle passu jdou body do dalšího.

Edited by 0Prometheus0, 27 August 2021 - 11:12 AM.


TankistSpaceship #94 Posted 27 August 2021 - 10:52 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 37892 battles
  • 331
  • [IR_F] IR_F
  • Member since:
    03-17-2012

View Post0Prometheus0, on 27 August 2021 - 10:43 AM, said:

Našel jsem chybu. Mise ocelový rytíř má 10 stupnů. Když u jednoho stupně mi chybí 200 xp a dostanu 800, tak ten zbytek se nepočíté do dalšího stupně. To je zase inteligence. Na co ti programátoři mysleli, když to programovali? Když je mise na linii, tak se dmg počítá do další fáze. I u Battle passu jdou body do dalšího.

 

Jediný háčik je v tom, že to nie je chyba, ale že to takto funguje už niekoľko maratónov po sebe (ak nie od začiatku všetkých maratónov), takže to je nastavené úmyselne, wg vie ako spríjemniť postup.



almandr #95 Posted 27 August 2021 - 07:21 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 40034 battles
  • 1,675
  • Member since:
    10-30-2013

"Nefunkční" tlačítko opravy.

Možná to je cílená dlouhodobá změna, ale dřív to asi fungovalo líp. Po letech jsem musel opravovat ručně tank. V době, kdy už mám na účtu 4 mio kreditů, se vrátím k tanku, který jsem hrál před týdnem, kdy jsem kredity neměl a proto nebyl automaticky opraven. Kliknu na opravy, tank opraven a jdu hned do bitvy. V ní překvapeně koukám, že se nedoplnily spotřebáky a munice. Pokud chci doplnit vše, tak musím ručně kliknout na opravy a pak ještě vlézt do rozhraní munice i do rozhraní spotřebáků, aby se doplnily. Musím udělat tři kroky = 5 kliknutí, když očekávám, že vše doplní tlačitko opravy. To je schválně takhle složité?

Stalo se to u dvou tanků.



Koggli #96 Posted 27 August 2021 - 07:43 PM

    Major General

  • Player
  • 16475 battles
  • 5,013
  • [NGBP] NGBP
  • Member since:
    09-03-2016
Jj pořád se musí zbytečně klikat a ty samé potvrzení např. při výběru odměny v BP. Kliknu na knížku a vyskočí mi potvrzení a pak ještě potvrzení k opuštění toho místa atd.  Furt jen klikat a potvrzovat jako tydýt. Ale mají to i jiné avšak Wotko je jejich králem.

martinmk #97 Posted 29 August 2021 - 03:20 PM

    Private

  • Player
  • 15659 battles
  • 2
  • [ETLE] ETLE
  • Member since:
    12-23-2012
V tejto aktualizácií mi padne skoro každá hra. Proste zapnem hru a po štarte bitky sa nemožem pohnúť nech robím čokoľvek ale zato vidím všetkých okolných hráčov ako sa pohybujú  až potom neskôr to celé sekne a napíše mi že ma odpojilo od serveru a pritom  mi to nerobí iba pri štarte ale aj počas celej hry. Náhle ma odpojí a keď sa už idem napojiť tak som mŕtvy. Spočiatku som si myslel že chyba je v mojom internetovom pripojení ale potom som zistil že to nerobí iba mne ale aj viacerým hráčom.

Prcek203 #98 Posted 30 August 2021 - 07:52 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 26008 battles
  • 366
  • [666CS] 666CS
  • Member since:
    01-05-2015

Mikrolagy, nepochopitelné chování mechaniky hry, ale to už je asi tradice této hry od verze 1.0, "chrčení zvuku" při načítání hry a v garáži, od posledního updatu je ve správci zvuku další zvukové zařízení s názvem "World of Tanks Chromium browser". Samé novinky přidává WG, ale aby hra řádně fungovala to né, hlavně že jim hráči sypou korunky za zlaťáky, to funguje. :(

 

EDIT: komunikoval jsem s WG SUPPORT CZ, kteří mi nepomohli a odkázali mě zde na stránky tohoto Fóra.


Edited by Prcek203, 30 August 2021 - 07:55 AM.


McCabbage #99 Posted 30 August 2021 - 01:18 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 37206 battles
  • 74
  • Member since:
    04-24-2015

Zdarec.

Jak je možné, že mám vyloučenou mapu Perlová řeka a stejně jsem se do ní dostal. Pro úplnost nehrál jsem četu.



Rovano #100 Posted 30 August 2021 - 01:48 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 53255 battles
  • 844
  • [F-2-P] F-2-P
  • Member since:
    05-18-2013

View PostKoggli, on 24 August 2021 - 07:02 PM, said:

 

Ani replay nemáš?


Nemám. Mám ukládání jen poslední bitvy. A šel jsem hned do další.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users