Jump to content


Fire button doesn't work


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

HillShooter #1 Posted 15 September 2021 - 12:03 PM

    Private

  • Player
  • 13201 battles
  • 1
  • Member since:
    10-13-2016

Hi guys!

Turned on WOT after some 2 months and.. Fire button  doesn't work.

Could it be that the only solution would be to re-install the game?



Gruff_ #2 Posted 15 September 2021 - 03:00 PM

    Colonel

  • Player
  • 28865 battles
  • 3,855
  • Member since:
    09-22-2011

View PostHillShooter, on 15 September 2021 - 11:03 AM, said:

Hi guys!

Turned on WOT after some 2 months and.. Fire button  doesn't work.

Could it be that the only solution would be to re-install the game?


Go into the games control settings and check that it's mapped to the left mouse button first, then check you don't have any odd profiles set up within the mouses operating software



AmphetamineLogic #3 Posted 16 September 2021 - 02:53 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 13508 battles
  • 1,893
  • Member since:
    01-04-2017

I had this problem and raised a ticket. I posted this in Tech Corner

 

Obviously check your controls are set correctly, but the workaround is to switch ammo type then switch back.

 

Most of my tanks have a mixed loadout but TOG only had a 100% load of standard ammo. It now has 2 gold rounds and 2 HE, which I don't use, but have loaded for this very circumstance.



NPII #4 Posted 24 September 2021 - 05:00 PM

    Private

  • Player
  • 37312 battles
  • 46
  • [H-A-M] H-A-M
  • Member since:
    07-06-2014
I had the same problem in a middle of a battle. Then it became good again in the next battle.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users