Jump to content


Blokované mapy nefungují


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

TheDrunkWolf #1 Posted 15 September 2021 - 04:51 PM

    Corporal

  • Player
  • 7243 battles
  • 130
  • [VLCI-] VLCI-
  • Member since:
    03-12-2011

Zdravím, s možností zablokovat alespoň jednu mapu, kterou opravdu nesnáším se snížil počet mých dezercí, protože jednu mapu prostě odmítám hrát.

Bohužel s posledním patchem i když mám v blokaci tu blbost s těmi rypadly, tak mi ji to stejně dává a to opakovaně. Hraju stroje GW E100, Leopard 1 a STRV 103B, tudíž nízkým tierem to být nemůže. Nemůže to být ani módem útok/střetnutí, neboť ty na téhle pí**** nejsou. Hlásil jsem bug na support, ale dostal jsem jen automat odpověď...



SWAT0013 #2 Posted 16 September 2021 - 08:51 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 35483 battles
  • 6,104
  • [KHIL] KHIL
  • Member since:
    08-31-2013

Nějak mě nenapadá, jakou mapu myslíš tím "tu blbost s těmi rypadly"? Napadla mě akorát Plzeň, ale ta by snad minimálně režim střetnutí měla mít... :hiding:

 

A že nefungují? Mně to funguje naprosto dokonale od začátku zavedení té možnosti blokace map, stejně tak naprosté většině hráčů, se kterými jsem se bavil nebo hrál. A většinou když byl někde problém, tak byl v tom, že si špatně pamatovali, co si zakázali, případně střetnutí / útok - low tiery prakticky z těch hráčů nikdo nehraje... ;) Takže seš si vážně jistý, že není chyba někde v tomhle? :)


Edited by SWAT0013, 16 September 2021 - 08:54 AM.


Koggli #3 Posted 16 September 2021 - 08:59 AM

    Brigadier

  • Player
  • 16206 battles
  • 4,963
  • [NGBP] NGBP
  • Member since:
    09-03-2016
Myslí asi Tundru.

bigdragonAF #4 Posted 16 September 2021 - 10:57 AM

    Brigadier

  • Clan Commander
  • 66609 battles
  • 4,098
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    04-11-2011
a nemůže to být četou?

TheDrunkWolf #5 Posted 16 September 2021 - 12:48 PM

    Corporal

  • Player
  • 7243 battles
  • 130
  • [VLCI-] VLCI-
  • Member since:
    03-12-2011
Četou to určitě není, dělá to i když jedu sám a jedná se o tuto mapu https://lh3.googleus...PsuD9VTdXPrbaAg

guthas #6 Posted 16 September 2021 - 12:51 PM

    Colonel

  • Moderator
  • 42255 battles
  • 3,720
  • [BIA] BIA
  • Member since:
    08-28-2011
Nedošel ti prémium účet a ty máš Tundru zablokovanou jako druhou mapu?

happy_killer_cz #7 Posted 16 September 2021 - 01:01 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 37115 battles
  • 625
  • [SK-NB] SK-NB
  • Member since:
    12-17-2017
Mě to funguje celkem spolehlivě, ale ze zkušenosti z jiných systémů bych tu mapu odblokoval dal třeba i hru a při dalším přihlášení bych ji zablokoval znovu.... Ale upřímně nevidím moc důvodů proč nějakou mapu nehrát... Spíš hraju LT zablokuji jednu městskou mapu, hraji HT, zablokuji jednu otevřenou mapu....




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users