Jump to content


Tab "STORE" and tab "CLAN" wont show

#wargaming #error

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Zvrch3 #1 Posted 25 November 2021 - 11:19 PM

    Private

  • Player
  • 8951 battles
  • 3
  • [EFOR] EFOR
  • Member since:
    11-11-2018

Hello tankers,

 

Probably many of you had this issue when you log into the game some tabs wont open as other. In my case these two wont open even while they are synchronising and when it finishes its just a blank screen, and any other tab like DEPOT,BARRACKS, etc opens and works quite normally. Just give me a solution if anyone fixed it without trying to reinstall the game or maybe its only solution, but im not willing to wait 2-3 hours for complete download and installation of game just to see same results...

Thanks in advance,  Zvrch3


Edited by Zvrch3, 25 November 2021 - 11:20 PM.


Gremlin182 #2 Posted 26 November 2021 - 12:36 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 76890 battles
  • 11,971
  • Member since:
    04-18-2012

Never had this problem.

Something quick to try start the game in safe mode it fixes some other glitches maybe this one too.

 

Starting in safe mode.

Open the game center just to the right of the play button is a small down arrow on a slightly different coulout to the play bit.

Click that and select Launch the game in safe mode.



Zvrch3 #3 Posted 26 November 2021 - 03:47 AM

    Private

  • Player
  • 8951 battles
  • 3
  • [EFOR] EFOR
  • Member since:
    11-11-2018

View PostGremlin182, on 26 November 2021 - 12:36 AM, said:

Never had this problem.

Something quick to try start the game in safe mode it fixes some other glitches maybe this one too.

 

Starting in safe mode.

Open the game center just to the right of the play button is a small down arrow on a slightly different coulout to the play bit.

Click that and select Launch the game in safe mode.

Thanks i just tried it and doesn't work, the thing is i had the game and suddenly two days ago error happend and WoT was removed from wargaming game center and i couldn't insert it again, then i reinstalled it fully and as soon as i reinstaled it it wont show me some tabs for no reason, and this new event in missions tab for the hunter wont show that either so i dont know what to do :(


Edited by Zvrch3, 26 November 2021 - 03:48 AM.


L3gionaire #4 Posted 26 November 2021 - 05:33 AM

    Second Lieutenant

  • Moderator
  • 33056 battles
  • 1,337
  • [S-R-R] S-R-R
  • Member since:
    03-09-2014

Moved to Tech corner.

 

OP, try to disable your antivirus . firewall and see if it works.

Also, there's a Support article here, maybe it can help:

https://eu.wargaming...t-issues/34216/



Zvrch3 #5 Posted 27 November 2021 - 01:27 AM

    Private

  • Player
  • 8951 battles
  • 3
  • [EFOR] EFOR
  • Member since:
    11-11-2018

View PostL3gionaire, on 26 November 2021 - 05:33 AM, said:

Moved to Tech corner.

 

OP, try to disable your antivirus . firewall and see if it works.

Also, there's a Support article here, maybe it can help:

https://eu.wargaming...t-issues/34216/

Thank you so much for the help. It was that "Browser Hardware Acceleration" button that i turned off and then it worked.


Edited by Zvrch3, 27 November 2021 - 01:29 AM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users