Jump to content


WOT Tank Viewer - Version 1.0.17

WOTTankViewer TankViewer Skinning

  • Please log in to reply
903 replies to this topic

rextimmy #1 Posted 19 January 2012 - 03:58 AM

    Sergeant

  • Player
  • 50 battles
  • 376
  • Member since:
    01-11-2012

*
POPULAR

Current Version:

1.0.17

 

About:

Wot Tank Viewer is an application designed for viewing the tanks from the game World of Tanks.

 

Features:

  • Take high resolution screen-shots up to 8000 x 8000.
  • View all tanks in the game including tanks not available in the in-game shop.
  • View collision model and armor thickness.
  • View tanks with the in-game camouflage.
  • Export baked camouflage  maps.
  • Extract all textures used by the tanks.
  • Generate UV maps.
  • View damaged tank models.
  • Take screenshots of the tanks.
  • Create tank directories in the mod folder.
  • Edit .visual files for all tanks.
  • Customizable GUI.
  • Save/Load camera views.
  • Camera supports orthographic and perspective mode.
  • View tanks in wire-frame and solid/wire-frame mode.
  • Export tanks as an obj mesh.

 

Official Website: https://sites.google.com/site/wottankviewer/


Edited by rextimmy, 24 May 2014 - 12:19 PM.


ArtyomSTALKER #2 Posted 19 January 2012 - 04:48 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 8532 battles
  • 1,337
  • Member since:
    05-04-2011
Post some images of that program ,maybe some video from youtube and more info about it, with size of just 6mb and no images or video its no more than a potential malware for now.

Ofcorse i will erase all i said here after you provide some more details.

View Postrextimmy, on 19 January 2012 - 05:08 AM, said:

Satisfied yet?

As i said i will erase all i said.

+1

rextimmy #3 Posted 19 January 2012 - 05:08 AM

    Sergeant

  • Player
  • 50 battles
  • 376
  • Member since:
    01-11-2012

View PostArtyomSTALKER, on 19 January 2012 - 04:48 AM, said:

Post some images of that program ,maybe some video from youtube and more info about it, with size of just 6mb and no images or video its no more than a potential malware for now.

Ofcorse i will erase all i said here after you provide some more details.

You can check here (original US forum) , or even here user manual here

Satisfied yet? - I get a little carried away sometimes  ;)

ArtyomSTALKER #4 Posted 19 January 2012 - 05:35 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 8532 battles
  • 1,337
  • Member since:
    05-04-2011
Here is image:

http://img88.imagesh...85/64667482.png


NOD32 didnt detected a virus and i checked every single file

suggestion:    

     - Add garage as background (premium or custom)
     - Add all DDS files into program database so we dont need to place path to WoT folder + it will make program somewhat bigger
     - Add Screenshot folder in program instal directory  
     - Make it work with Windows 7 by default ( i had to set compatibility for win XP service pack 3 or it didnt worked)
     - Change program icon please
     - Send me PM every time when you make new version  ;)

rextimmy #5 Posted 19 January 2012 - 05:58 AM

    Sergeant

  • Player
  • 50 battles
  • 376
  • Member since:
    01-11-2012

View PostArtyomSTALKER, on 19 January 2012 - 05:35 AM, said:

Here is image:

http://img88.imagesh...85/64667482.png


NOD32 didnt detected a virus and i checked every single file

suggestion:    

     - Add garage as background (premium or custom)
     - Add all DDS files into program database so we dont need to place path to WoT folder + it will make program somewhat bigger
     - Add Screenshot folder in program instal directory  
     - Make it work with Windows 7 by default ( i had to set compatibility for win XP service pack 3 or it didnt worked)
     - Send me PM every time when you make new version  ;)

- The DDS files i won't add to the database simply because there is no guarantee between wot versions the file names will be the same.
- The setting the path should only ever have to be done once unless of course you have multiple installations of wot (some skinner's do) and it's handy for them to just click a few buttons and totally change where the tank & textures are loaded from. In fact you can actually load textures from a secondary location. *Edit - it is not required to set the texture path at all, see the manual about this.
- What version of Windows 7 do you have? ...This is the first recorded problem of this, my two development machines are windows 7 and this doesn't happen (don't take this as me disregarding the problem ;-) )
- The format for the garage is in fact the same format they use to load the game level's, which is completely different from the mesh format's. I have not even begun to work these out yet (not sure really at this stage if i ever will).

Cheers,

Tim

ArtyomSTALKER #6 Posted 19 January 2012 - 06:03 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 8532 battles
  • 1,337
  • Member since:
    05-04-2011

View Postrextimmy, on 19 January 2012 - 05:58 AM, said:


- What version of Windows 7 do you have?

Cheers,

Tim

Windows 7 Ultimate 64bit

I have planed to make something like this but since you allready pulled it off maybe i could use this project to add garage view (not 100% sure when if you dont mind)
Any way thanks for sharing this it made my morning and have fun in world of tanks.

Since this is only 0.2.3 version of the application i belive you will continue to work on this

rextimmy #7 Posted 19 January 2012 - 06:21 AM

    Sergeant

  • Player
  • 50 battles
  • 376
  • Member since:
    01-11-2012

View PostArtyomSTALKER, on 19 January 2012 - 06:03 AM, said:

Windows 7 Ultimate 64bit

I have planed to make something like this but since you allready pulled it off maybe i could use this project to add garage view (not 100% sure when if you dont mind)
Any way thanks for sharing this it made my morning and have fun in world of tanks.

Since this is only 0.2.3 version of the application i belive you will continue to work on this

Hmm the windows 7 problem is odd, i have the exact same version. I'll look into it none the less.
Yes there will be plenty more releases to come yet, there are so many more features i just haven't had time to add yet. Generally at this early stage i do a release approximately 1 per week. Sometimes more if i discover any huge problem or get excited and add a few new features very quickly.

ArtyomSTALKER #8 Posted 19 January 2012 - 06:23 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 8532 battles
  • 1,337
  • Member since:
    05-04-2011

View Postrextimmy, on 19 January 2012 - 06:21 AM, said:

Hmm the windows 7 problem is odd, i have the exact same version. I'll look into it none the less.
Yes there will be plenty more releases to come yet, there are so many more features i just haven't had time to add yet. Generally at this early stage i do a release approximately 1 per week. Sometimes more if i discover any huge problem or get excited and add a few new features very quickly.

Keep up the good work  :Smile_honoring:

Treborn #9 Posted 19 January 2012 - 08:48 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 14154 battles
  • 2,273
  • [KAZNA] KAZNA
  • Member since:
    12-15-2011
You did a great work. Im sure your program can be used for those database fan sites.

+1, you deserve it.

MapiX #10 Posted 19 January 2012 - 02:36 PM

    Private

  • Player
  • 6919 battles
  • 2
  • Member since:
    03-23-2011
Nice tool:

what about to add the other objects too?
like this ...

Attached Files

  • Attached File   VIEWER-ALL.jpg   116.93K


rextimmy #11 Posted 20 January 2012 - 01:20 AM

    Sergeant

  • Player
  • 50 battles
  • 376
  • Member since:
    01-11-2012

View PostMapiX, on 19 January 2012 - 02:36 PM, said:

Nice tool:

what about to add the other objects too?
like this ...

The viewer is capable of loading all those mesh files as I tested my loading code against them too. I'll definitely give it some thought once I get the current features to where i want them.

Kyphe #12 Posted 20 January 2012 - 03:24 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 15172 battles
  • 2,157
  • [TEC] TEC
  • Member since:
    03-26-2011
I suggest you let people know if nothing happens when they try to start your program to right-click and run as administrator

Kyphe #13 Posted 20 January 2012 - 11:02 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 15172 battles
  • 2,157
  • [TEC] TEC
  • Member since:
    03-26-2011
I am sorry if this has been riased before in other threads but It would be nice to view the default decals as an option as that would make it much easier to optimize skins for those who use them.

but in any-case thank-you for this tool, I have been putting it to good use

rextimmy #14 Posted 21 January 2012 - 12:06 AM

    Sergeant

  • Player
  • 50 battles
  • 376
  • Member since:
    01-11-2012

View PostKyphe, on 20 January 2012 - 11:02 PM, said:

I am sorry if this has been riased before in other threads but It would be nice to view the default decals as an option as that would make it much easier to optimize skins for those who use them.

but in any-case thank-you for this tool, I have been putting it to good use

Yes this is a feature coming soon  ;)  same with the camo system.

P_o_g_S #15 Posted 22 January 2012 - 03:29 PM

    Junior Sergeant

  • Beta Tester
  • 5148 battles
  • 192
  • Member since:
    12-02-2010
It is a really nice application. Keep up updating it :)
It would be cool to be able to save several views to be able to always take screenshots from the same angles and zoom levels.

rextimmy #16 Posted 23 January 2012 - 12:47 AM

    Sergeant

  • Player
  • 50 battles
  • 376
  • Member since:
    01-11-2012

View PostP_o_g_S, on 22 January 2012 - 03:29 PM, said:

It is a really nice application. Keep up updating it :)
It would be cool to be able to save several views to be able to always take screenshots from the same angles and zoom levels.

This is definitely a feature that will be coming in a future release.

Kyphe #17 Posted 23 January 2012 - 02:34 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 15172 battles
  • 2,157
  • [TEC] TEC
  • Member since:
    03-26-2011
when I use the screen-shot I should be able to paste into gimp?

it always says no data on the clipboard

rextimmy #18 Posted 23 January 2012 - 08:44 AM

    Sergeant

  • Player
  • 50 battles
  • 376
  • Member since:
    01-11-2012

View PostKyphe, on 23 January 2012 - 02:34 AM, said:

when I use the screen-shot I should be able to paste into gimp?

it always says no data on the clipboard

Ill take a look at this, tbh i only tested it with photoshop & mspaint. Does it work in mspaint on yout pc?

*Edit
Just noticed you are the one that had to run the app by right clicking & running as admin. Just so i can replicate your problems what version of windows do you have & what sort of user account do you use?

Kyphe #19 Posted 23 January 2012 - 09:59 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 15172 battles
  • 2,157
  • [TEC] TEC
  • Member since:
    03-26-2011
win7 64 admin acc

and yes I tested it and it works in ms paint but not gimp

ArtyomSTALKER #20 Posted 23 January 2012 - 10:40 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 8532 battles
  • 1,337
  • Member since:
    05-04-2011
Yo Rex when you make new version can you please make make note on my profile page so i know when to download, i added you as a friend , thanks.





Also tagged with WOTTankViewer, TankViewer, Skinning

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users