←  Kineski

Main page

»

Type 62

vlada83's Photo vlada83 26 Aug 2012

:) ala mi naleteo na ob.704  mislim da je bio jos jedan iza njega da bi i on odleteo ccc sto vise to bolje free exp za mene

sputnjik1957's Photo sputnjik1957 03 Sep 2012

Merkam ovaj novi type, bas mi je zapeo za oko. Veç 2-3 puta kad zaginem prebacim se na type62 i posmatram.
Diretan protivnik  amx12t je rekao bi dosta inferiorniji.
Zapalo mi je za oko sto je tenk nevidljiv. Ja u 13 75 sa oblozenom optikom, on jurisa prema meni, u ponoj brzini dok prolazi kroz zbun na 60-70m nestaje, jednostavno nema ga, a izranja u veleslalomu. Neuhvatljivo.
Mislim da ima par stavki koje bi mogle lepo da se iskoriste.

Da ne guram paralelno ovoliko grana i da imam malo vise vremena... ma  mozda ga ipak kupim.

jastreb777's Photo jastreb777 03 Sep 2012

View Postbojan063, on 03 September 2012 - 07:02 PM, said:

Merkam ovaj novi type, bas mi je zapeo za oko. Veç 2-3 puta kad zaginem prebacim se na type62 i posmatram.
Diretan protivnik  amx12t je rekao bi dosta inferiorniji.
Zapalo mi je za oko sto je tenk nevidljiv. Ja u 13 75 sa oblozenom optikom, on jurisa prema meni, u ponoj brzini dok prolazi kroz zbun na 60-70m nestaje, jednostavno nema ga, a izranja u veleslalomu. Neuhvatljivo.
Mislim da ima par stavki koje bi mogle lepo da se iskoriste.

Da ne guram paralelno ovoliko grana i da imam malo vise vremena... ma  mozda ga ipak kupim.
Zakasnio si drug povučen je.

sputnjik1957's Photo sputnjik1957 03 Sep 2012

View Postjastreb777, on 03 September 2012 - 10:27 PM, said:

Zakasnio si drug povučen je.

:Smile_mellow:
Mozda je tako i bolje, malo da se ohladim.

jastreb777's Photo jastreb777 05 Sep 2012

View Postbojan063, on 03 September 2012 - 10:54 PM, said:

:Smile_mellow:
Mozda je tako i bolje, malo da se ohladim.
Ja isto to kažem i mene je baš doveo u iskušenje.

CrniVrag's Photo CrniVrag 05 Sep 2012

Nabavio ga i moram reći da je chaffee puno jači tenk u direktnoj usporedbi.

Chaffee:

- odlična depresija topa
- brži rof
- više pena
- bolje ubrzanje i top speed
- agilniji

Type 62:

- jako niska silueta tenka
- top radi više demeđa po granati od chaffee-a
- malo više HP-a
- jako niski troškovi održavanja

Na kraju krajeva Type 62 je light tenk sa kojim možete fino nabiti i po 60k kredita u jednoj bitci i to mu je primarna svrha, kao kod svakog premium tenka i prije nego vam netko počne pričati da je šteta bitna za dobivaje kredita, sjetite se kredita koje dobijete kad osvjetljavate neprijatelje koje ubijaju vaši igrači u timu i dobivate 50% zarade na svaki uništeni ili oštećeni tenk koja je naravno veća pošto premium tenk ima veći kredit faktor.

WalteR_WolF's Photo WalteR_WolF 05 Sep 2012

Sve to stoji ali je i dalje type59 majka za skupaljanje kredita i rikoseta sto se tice typova

CrniVrag's Photo CrniVrag 05 Sep 2012

View PostWalteR_WolF, on 05 September 2012 - 01:23 PM, said:

Sve to stoji ali je i dalje type59 majka za skupaljanje kredita i rikoseta sto se tice typova

Nemojmo zaboraviti jednu stvar, kod premium tenkova nije bitno kakav oklop ili top imaju, bitno je da su ti zanimljivi i zabavni za igrati. Vjerovaili ili ne, nekim ljudima je zabavno igrati light tenkove, drugima mediume ili heavy tenkove, stoga je proširenje ponude premium tenkova na light, TD-e i mediume jako dobra stvar jer ljudi imaju izbor. Badava imati premium koji ne voliš igrati. :Smile_Default:

jastreb777's Photo jastreb777 05 Sep 2012

View PostCrniVrag, on 05 September 2012 - 01:19 PM, said:

Nabavio ga i moram reći da je chaffee puno jači tenk u direktnoj usporedbi.

Chaffee:

- odlična depresija topa
- brži rof
- više pena
- bolje ubrzanje i top speed
- agilniji

Type 62:

- jako niska silueta tenka
- top radi više demeđa po granati od chaffee-a
- malo više HP-a
- jako niski troškovi održavanja

Na kraju krajeva Type 62 je light tenk sa kojim možete fino nabiti i po 60k kredita u jednoj bitci i to mu je primarna svrha, kao kod svakog premium tenka i prije nego vam netko počne pričati da je šteta bitna za dobivaje kredita, sjetite se kredita koje dobijete kad osvjetljavate neprijatelje koje ubijaju vaši igrači u timu i dobivate 50% zarade na svaki uništeni ili oštećeni tenk koja je naravno veća pošto premium tenk ima veći kredit faktor.
Hvala na informaciji drug, dopali su mi se američki TD-vi sa kupolom nešto me on podsjećao na njih a uz to zarađuje novac, mana jedino što ne možeš obučavati posadu za druge tenkove.

MadDogSh's Photo MadDogSh 22 Sep 2012

Kupio, igram.
Jedino - ili ne mogu uloviti bit tog tenka ili sam očajno loš igrač.
Svako malo se razleti k'o majmun slonu!

jastreb777's Photo jastreb777 25 Sep 2012

View PostMadDogSh, on 22 September 2012 - 08:05 AM, said:

Kupio, igram.
Jedino - ili ne mogu uloviti bit tog tenka ili sam očajno loš igrač.
Svako malo se razleti k'o majmun slonu!
Daj ga malo opiši drug, zaradu, oklop, top itd....
Možda ga uzmem ako ponovo dođe u prodaju.
Edited by jastreb777, 25 September 2012 - 08:16 PM.

CrniVrag's Photo CrniVrag 26 Sep 2012

View Postjastreb777, on 25 September 2012 - 08:15 PM, said:

Daj ga malo opiši drug, zaradu, oklop, top itd....
Možda ga uzmem ako ponovo dođe u prodaju.

Oklop nema:

25/25/16 trup
50/36/36 kupola

Top:

85mm penetracija 130/205/43, šteta 160/160/280, brzina pucanja 10,51 po minuti.

Brzina:

Maksimalnih 49 km/h koje postiže dosta sporo, više kao medium nego light tenk.

Zarada ovisi o tome kako odigraš i da li imaš premium. Moja maksimalna zarada do sad sa Type 62 je 78k kredita minus popravak i municija, 70k profita, sa premiumom. Prosječno je oko 40k po bitci.

Matchmaking ima sličan ko T5 scoutevi, većinom si u visokim tierima, ali možeš biti i u T6 bitkama što sa T5 scoutevima ne možeš.

8OJ4N's Photo 8OJ4N 26 Sep 2012

Ta mala cuda jako brzo umiru, moguce zato jer su ih trenutno pokupovali igraci koji nemaju pojma kako da ih voze.

Naletio na jednog prije neki dan, vozikao nam se s flanka na flank i ostecivao svaki tenk, zaista je bilo tesko pratiti ga jer bi nestajao kao Romulanska grabljivica. Uglavnom neko ga je malo ostetio dok je on tako se vozikao i dodje pred mene u Shermanu E2.  Gadjao me i sve se rikosetiralo o moj nakrivljeni E2, ja opalih jednom u njega (bez nekog nisanjenja) sa onim HE 105 mm topom i nestade Type 62 od jednog pogodka.
Pocastio me sa ''derp gun noob'' na sta sam se blago nasmijao i produzio da cistim ostatak mu shkvadre. Nije neka opasnost ikao ima ono zlokobno 'Type' u imenu. Umiru jednako brzo kao i M18-tice u zadnje vrijeme. Samo vidis odletio negdje sam na prvu liniju i pocastio ekran svojim crvenim imenom.

Volio bi da se oprobam protiv njega u T-25, da vidim koji je premijum bolji.

jastreb777's Photo jastreb777 26 Sep 2012

View Post8OJ4N, on 26 September 2012 - 04:56 AM, said:

Ta mala cuda jako brzo umiru, moguce zato jer su ih trenutno pokupovali igraci koji nemaju pojma kako da ih voze.

Naletio na jednog prije neki dan, vozikao nam se s flanka na flank i ostecivao svaki tenk, zaista je bilo tesko pratiti ga jer bi nestajao kao Romulanska grabljivica. Uglavnom neko ga je malo ostetio dok je on tako se vozikao i dodje pred mene u Shermanu E2.  Gadjao me i sve se rikosetiralo o moj nakrivljeni E2, ja opalih jednom u njega (bez nekog nisanjenja) sa onim HE 105 mm topom i nestade Type 62 od jednog pogodka.
Pocastio me sa ''derp gun noob'' na sta sam se blago nasmijao i produzio da cistim ostatak mu shkvadre. Nije neka opasnost ikao ima ono zlokobno 'Type' u imenu. Umiru jednako brzo kao i M18-tice u zadnje vrijeme. Samo vidis odletio negdje sam na prvu liniju i pocastio ekran svojim crvenim imenom.

Volio bi da se oprobam protiv njega u T-25, da vidim koji je premijum bolji.
Bojane kako ti T 25 zarađuje i kakav je za igru, slabo ga nešto viđam u igri.

ivica70's Photo ivica70 27 Sep 2012

T-25 na odnosu Type62a ima oklopa ali je zato dosta visok pa bude brzo pogodjen. Oba tenka nisu za neku bitku prsa u prsa... :Smile_trollface-3:

8OJ4N's Photo 8OJ4N 27 Sep 2012

Da kazem istinu, bolje mi zaradjuje T49 nego T-25. T-25 izgleda nije ni pravljen da bude kredit harvester, vec XP nabavljac! Da ga na pocetku bitke ostavim da lezi na poljani opet dobijam oko 700 XP, nevjerovatno kako taj tenk dobija XP-a za neke gluposti, a krediti bas i nisu neki.  Njega koristim da punim free XP i za to je dosta dobar tier V premijum, a moze nekome (ko igra Njemacku liniju) da sluzi  za trening posade.
Jedini je problem sto je tenk brz, a okretanje kupole i citavog tenka je uzasno sporo, time bas ne prolazis dobro kad treba kruziti oko, recimo KV1. Ali zato snajpuje bolje nego pojedini TD-ovi, vrlo je precizan i busi sve zivo.

jastreb777's Photo jastreb777 27 Sep 2012

View Post8OJ4N, on 27 September 2012 - 05:14 AM, said:

Da kazem istinu, bolje mi zaradjuje T49 nego T-25. T-25 izgleda nije ni pravljen da bude kredit harvester, vec XP nabavljac! Da ga na pocetku bitke ostavim da lezi na poljani opet dobijam oko 700 XP, nevjerovatno kako taj tenk dobija XP-a za neke gluposti, a krediti bas i nisu neki.  Njega koristim da punim free XP i za to je dosta dobar tier V premijum, a moze nekome (ko igra Njemacku liniju) da sluzi  za trening posade.
Jedini je problem sto je tenk brz, a okretanje kupole i citavog tenka je uzasno sporo, time bas ne prolazis dobro kad treba kruziti oko, recimo KV1. Ali zato snajpuje bolje nego pojedini TD-ovi, vrlo je precizan i busi sve zivo.
Hvala druže na odgovoru, to mi je bila zamisao ako mi nekada izleti na nekom popustu da ga uzmem za grind njemačke posade.
Get the IPS Communities App for iPhone now!