Jump to content


WoT on Android Tablet


  • This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

sensis #1 Posted 23 January 2012 - 09:10 PM

    Corporal

  • Player
  • 23543 battles
  • 103
  • Member since:
    04-30-2011
Hi all...

Anyone knows of a good way to play WoT on tablet? I tried using AndroidVNC but it went really bad... I could enter the game and all that, but I couldn't control the tank and it just AFKed...

Don't know if someone else tried this, but it would be cool...

Cheers!

SNS

kodos #2 Posted 23 January 2012 - 09:12 PM

    Captain

  • Player
  • 14430 battles
  • 2,032
  • [RENO] RENO
  • Member since:
    01-28-2011
Android is a linux based system, so maybe you need the linux workaround first?

sensis #3 Posted 23 January 2012 - 09:17 PM

    Corporal

  • Player
  • 23543 battles
  • 103
  • Member since:
    04-30-2011
I gotta Google that.

You just reminded me of an Ubuntu distro for smartphones and alike, but I'm not sure if it'll work fine...

It would be cool tough... xD

Thx

HendrikZ #4 Posted 29 January 2012 - 10:29 AM

    Sergeant

  • Player
  • 11006 battles
  • 251
  • Member since:
    11-15-2011
You will not be able to play it with acceptable framerates anyway, as android tablets mostly dont have enough power to run anything even close to WoT.
And yes Ubuntu will run on anything that has atleast an ARMv7 in it.(or something based on that)

sensis #5 Posted 01 February 2012 - 05:12 PM

    Corporal

  • Player
  • 23543 battles
  • 103
  • Member since:
    04-30-2011
I was thinking about using a remote session software (like AndroidVNC, which connects to a VNC server on the PC), not the tablet OS itself...

Bless! S. :)

HendrikZ #6 Posted 01 February 2012 - 05:22 PM

    Sergeant

  • Player
  • 11006 battles
  • 251
  • Member since:
    11-15-2011

View Postsensis, on 01 February 2012 - 05:12 PM, said:

I was thinking about using a remote session software (like AndroidVNC, which connects to a VNC server on the PC), not the tablet OS itself...

Bless! S. :)
You will need a really fast connection for that and even then the controls will be really messy. ( I remember that beeing done to sykrim in vegas ^^ )




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users