[8.5]XVM mod na zobrazení WN, EFR, % WR at...
Crabtr33
27 Jan 2012
Aktualizace 8.5.2013
Provedena aktualizace Crabtr33 XVM packu pro verzi hry 8.5 na 2.01.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tato modifikace vam prida do nahravaci obrazovky a hry pridavne informace o hracich. Modifikace zaroven nahrazuje integrovany ukazatel HP a informaci o hracich.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
eXtended Visualization Mod for World of Tanks, zkracene XVM mod zobrazujici hodnoty celkoveho Win ratia, Efficiency ratingu, poctu bitev hrace apod. a nahrazujici OTM. Kompatibilni s verzi hry od 7.0.
Screenshots:

Postup instalace:
1. Pro funkcnost je nutny Microsoft .NET Framework 2.0, overit si jeho pritomnost muzete ZDE
2. Stahnout a nainstalovat (bude nutny restart PC) DokanInstall_0.6.0.exe
3. Stahnout soubory XVM-stat-x.x.x a XVM-x.x.x, rozbalit, zkopirovat adresar \res_mods\ a soubory "xvm-stat.exe", "xvm-stat.exe.config" do slozky se hrou (adresare /xvm-doc/ nekopirujte, jedna se pouze o priklady a dokumentaci)
4. Z adresare \xvm-doc\samples\ vybrat verzi configu, ktery vam vyhovuje a ten zkopirovat do \res_mods\aktualni_verze_hry\gui\flash\.
Spusteni hry s touto modifikaci:
Z adresare \World_of_tanks\ si vytvorte zastupce na plose xvm-stat.exe a hru nasledne spoustete primo pomoci tohoto zastupce.
Spusteni zaznamu s touto modifikaci:
Replay spoustejte jeho pretazenim na zastupce xvm-stat.exe.
V pripade, ze nechcete zobrazovat zadne pridavne informace a chcete mod pouzivat jako standardni OTM, pak hru spoustejte beznym zpusobem pomoci Launcheru, nebo Worldoftanks.exe.
FAQ:
Pouzite zdroje:
In-game player ratings
eXtended Visualization Mod for World of Tanks
XVM WoT mod: Support (English)
Uzivatelske konfigurace:
Aktualizace 8.5.2013
[8.5]Crabtr33 XVM CZ mod pack v2.01(XVM 3.5.0 + XVM stats 1.4.2) - Uloz.to
[8.5]Crabtr33 XVM CZ mod pack v2.01(XVM 3.5.0 + XVM stats 1.4.2)- WebShare.cz
Patch z 2.00 na 2.01 - Uloz.to
Patch z 2.00 na 2.01- WebShare.cz
Kdo by mel zajem pouzivat zvetsene oddaleni, tzv. Zoom mod, pak pouzijte tuto verzi, ktera je otestovana a plne funkcni. Staci ji zkopirovat do vaseho adresare se hrou.
Pouziti je jen na vasem rozhodnuti a odpovednosti.
[8.5] Zoom mod - Uloz.to
[8.5] Zoom mod - Webshare.cz
Obrazky Aktualizovany
Novinky:
Update 2.01: Zmena ikon na verzi 3, drobne opravy v konfigu a textech.
Hlavni novinkou jsou pouzite nove ikony, ktere jsem ve spolupraci s wor3chem pro vas pripravil.
Ikony jsou v jemnych barevnych odstinech dle XVM nazvu nad tanky, viz obrazek. Ikony obsahuji vlajku narodu, tier tanku a nazev tanku.

Poznamka k ikonam:
Kdo by mel zajem pouzivat ikony jine, pak si je muze individualne zmenit prekopirovanim a nahrazenim vami zvolenych png ikon do adresare \res_mods\0.8.5\iconsets\Crabtr33\. Zadne swf soubory nezamenujte!
Dalsi aktualizace se tyka zamerovace, kde je pouzity zamerovac Jimbo CZ 1.25+, ktery obsahuje opet v arti modu zobrazeny cas doby letu naboje. Byla provedena optimalizace uhlovych zarazek, ktere mohly v nekterych pripadech zpusobovat propad FPS (coz jsem ja nepozoroval, ale kdyz to autor modu pise :-)). Uhlove zarazky pouzivam jako samostatny mod, nikoliv original od Jimba, ktere nejsou plne funkcni a jsou pridany do Debugpanel.swf souboru, ktery neni kompatibilni s mym mod packem.
Posledni novinka je pridani maleho ctverecku do leve casti pod HP bar (viz. obrazek 3 a 4) na herni obrazovce, ktery zabarveny dle hracova WN6 hodonoceni. Nyni tedy jiz neni nutne pro zjisteni hodnoceni nutne mackat ALT a na prvni pohled vidite uroven hrace dle XVM. Pouze v pripade, ze hrac hdonoceni na serveru nema, pak je tento ctverecek zobrazen v zelene barve, ale toto se deje nejvice na nizkych tierech, kde neni XVM az tak rozhodujici. U vyssich tieru hraci obvykle hodnoceni maji na serveru ulozene.
Verim, ze se vam tato aktualizace bude libit a novinky budou uzitecne.
Poznamka k instalaci:
Durazne doporucuji pred instalaci aktualizovaneho mod packu cely adresar res_mods smazat a instalovat tuto novou verzi na cistou instalaci hry!
Popis:
Moje verze XVM konfigu zalozena na XVM verzi 3.5.0 a XVM stats 1.4.2. Kombinovane ikon mody Aslaina a Crabtr33 (diky wor3ch za velkou pomoc). Damage panel s podporou zaznamu DMG, indikatorem pozaru a pomuckou pro spravne natoceni tanku. Ikony CZ/SK klanu, zvukovy doprovod pro 6 smysl, 15 radku hitlogu, jasne rozeznatelna ikona indikatoru hrace se zakladni vezi. Upravene zobrazovani vlajek pro CZ/SK/PL/Cina hrace na realistictejsi (CR ma kulatou vlajku atd.). Po zasahu municaku se zobrazuje odpovidajici ikona. Vice v popiscich a obrazcich.
Detailni informace a obrazky ve Spoileru
Nazev a autor upravy
Popis: Strucny popis upravy
Nahled:
Screeny vami upravene verze XVM.
Edited by Crabtr33, 20 May 2013 - 06:46 PM.
Provedena aktualizace Crabtr33 XVM packu pro verzi hry 8.5 na 2.01.
Tato modifikace vam prida do nahravaci obrazovky a hry pridavne informace o hracich. Modifikace zaroven nahrazuje integrovany ukazatel HP a informaci o hracich.
eXtended Visualization Mod for World of Tanks, zkracene XVM mod zobrazujici hodnoty celkoveho Win ratia, Efficiency ratingu, poctu bitev hrace apod. a nahrazujici OTM. Kompatibilni s verzi hry od 7.0.
Screenshots:

Postup instalace:
1. Pro funkcnost je nutny Microsoft .NET Framework 2.0, overit si jeho pritomnost muzete ZDE
2. Stahnout a nainstalovat (bude nutny restart PC) DokanInstall_0.6.0.exe
3. Stahnout soubory XVM-stat-x.x.x a XVM-x.x.x, rozbalit, zkopirovat adresar \res_mods\ a soubory "xvm-stat.exe", "xvm-stat.exe.config" do slozky se hrou (adresare /xvm-doc/ nekopirujte, jedna se pouze o priklady a dokumentaci)
4. Z adresare \xvm-doc\samples\ vybrat verzi configu, ktery vam vyhovuje a ten zkopirovat do \res_mods\aktualni_verze_hry\gui\flash\.
Spusteni hry s touto modifikaci:
Z adresare \World_of_tanks\ si vytvorte zastupce na plose xvm-stat.exe a hru nasledne spoustete primo pomoci tohoto zastupce.
Spusteni zaznamu s touto modifikaci:
Replay spoustejte jeho pretazenim na zastupce xvm-stat.exe.
V pripade, ze nechcete zobrazovat zadne pridavne informace a chcete mod pouzivat jako standardni OTM, pak hru spoustejte beznym zpusobem pomoci Launcheru, nebo Worldoftanks.exe.
FAQ:
Spoiler
Pouzite zdroje:
In-game player ratings
eXtended Visualization Mod for World of Tanks
XVM WoT mod: Support (English)
Uzivatelske konfigurace:
Aktualizace 8.5.2013
[8.5]Crabtr33 XVM CZ mod pack v2.01(XVM 3.5.0 + XVM stats 1.4.2) - Uloz.to
[8.5]Crabtr33 XVM CZ mod pack v2.01(XVM 3.5.0 + XVM stats 1.4.2)- WebShare.cz
Patch z 2.00 na 2.01 - Uloz.to
Patch z 2.00 na 2.01- WebShare.cz
Kdo by mel zajem pouzivat zvetsene oddaleni, tzv. Zoom mod, pak pouzijte tuto verzi, ktera je otestovana a plne funkcni. Staci ji zkopirovat do vaseho adresare se hrou.
Pouziti je jen na vasem rozhodnuti a odpovednosti.
[8.5] Zoom mod - Uloz.to
[8.5] Zoom mod - Webshare.cz
Obrazky Aktualizovany
Novinky:
Update 2.01: Zmena ikon na verzi 3, drobne opravy v konfigu a textech.
Hlavni novinkou jsou pouzite nove ikony, ktere jsem ve spolupraci s wor3chem pro vas pripravil.
Ikony jsou v jemnych barevnych odstinech dle XVM nazvu nad tanky, viz obrazek. Ikony obsahuji vlajku narodu, tier tanku a nazev tanku.
Poznamka k ikonam:
Kdo by mel zajem pouzivat ikony jine, pak si je muze individualne zmenit prekopirovanim a nahrazenim vami zvolenych png ikon do adresare \res_mods\0.8.5\iconsets\Crabtr33\. Zadne swf soubory nezamenujte!
Dalsi aktualizace se tyka zamerovace, kde je pouzity zamerovac Jimbo CZ 1.25+, ktery obsahuje opet v arti modu zobrazeny cas doby letu naboje. Byla provedena optimalizace uhlovych zarazek, ktere mohly v nekterych pripadech zpusobovat propad FPS (coz jsem ja nepozoroval, ale kdyz to autor modu pise :-)). Uhlove zarazky pouzivam jako samostatny mod, nikoliv original od Jimba, ktere nejsou plne funkcni a jsou pridany do Debugpanel.swf souboru, ktery neni kompatibilni s mym mod packem.
Posledni novinka je pridani maleho ctverecku do leve casti pod HP bar (viz. obrazek 3 a 4) na herni obrazovce, ktery zabarveny dle hracova WN6 hodonoceni. Nyni tedy jiz neni nutne pro zjisteni hodnoceni nutne mackat ALT a na prvni pohled vidite uroven hrace dle XVM. Pouze v pripade, ze hrac hdonoceni na serveru nema, pak je tento ctverecek zobrazen v zelene barve, ale toto se deje nejvice na nizkych tierech, kde neni XVM az tak rozhodujici. U vyssich tieru hraci obvykle hodnoceni maji na serveru ulozene.
Verim, ze se vam tato aktualizace bude libit a novinky budou uzitecne.
Poznamka k instalaci:
Durazne doporucuji pred instalaci aktualizovaneho mod packu cely adresar res_mods smazat a instalovat tuto novou verzi na cistou instalaci hry!
Popis:
Moje verze XVM konfigu zalozena na XVM verzi 3.5.0 a XVM stats 1.4.2. Kombinovane ikon mody Aslaina a Crabtr33 (diky wor3ch za velkou pomoc). Damage panel s podporou zaznamu DMG, indikatorem pozaru a pomuckou pro spravne natoceni tanku. Ikony CZ/SK klanu, zvukovy doprovod pro 6 smysl, 15 radku hitlogu, jasne rozeznatelna ikona indikatoru hrace se zakladni vezi. Upravene zobrazovani vlajek pro CZ/SK/PL/Cina hrace na realistictejsi (CR ma kulatou vlajku atd.). Po zasahu municaku se zobrazuje odpovidajici ikona. Vice v popiscich a obrazcich.
Detailni informace a obrazky ve Spoileru
Spoiler
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Nazev a autor upravy
Popis: Strucny popis upravy
Nahled:
Screeny vami upravene verze XVM.
Edited by Crabtr33, 20 May 2013 - 06:46 PM.
fjalarcz
27 Jan 2012
Tak za to ti patří super dík. To je něco, po čem už dloooooouuuuuhhhhhooooo toooouuuuužžžžííííímmmm
+ 100 kdyby to šlo.
+ 100 kdyby to šlo.
sirkajirka
27 Jan 2012
Taky velice děkuji. Já si dával lidi do ignore listu, abych pak poznal, na koho dát pozor a na koho moc nespoléhat.
edit:
první zkušenosti: seznam není uplně kompletní, u cca poloviny hráčů staty chybí a jsou mírně zastaralé (nevím jak dlouho). Pravděpodobně se to nestahuje z aktualní databáze, ale z nějaké odlité verze. Nevím, zda se stále stahují data na pozadí. Uvidíme.
edit:
první zkušenosti: seznam není uplně kompletní, u cca poloviny hráčů staty chybí a jsou mírně zastaralé (nevím jak dlouho). Pravděpodobně se to nestahuje z aktualní databáze, ale z nějaké odlité verze. Nevím, zda se stále stahují data na pozadí. Uvidíme.
Crabtr33
27 Jan 2012
ja to psal do FAQ
Q: Zobrazuji se mi doplnkove informace pouze u nekterych hracu.
A: Databaze je vytvarena postupne, data budou postupne doplnena.
jde o to, ze on dneska tu databazi delal a nejde ji vytvorit rychleji nez 1 zaznam za 3s. Pouzivanim modu se ovsem vytvoreni databaze aktivnich hracu urychluje, takze vydrzet. Podle mne tak za 2 dny bude komplet. Az bude databaze jakztakz komplet, da pry offline verzi ke stazeni s tim, ze si ji lidi budou pravidlene aktualizovat sami, ovsem ja bych preferoval spis online verzi.
Co jsem tak koukal, tak hlavne hraci na vyssich tierech maji data aktualizovana, cim mene bitev hrac ma, tim vetsi pravdepodobnost, ze tam jeste neni.
jde o to, ze on dneska tu databazi delal a nejde ji vytvorit rychleji nez 1 zaznam za 3s. Pouzivanim modu se ovsem vytvoreni databaze aktivnich hracu urychluje, takze vydrzet. Podle mne tak za 2 dny bude komplet. Az bude databaze jakztakz komplet, da pry offline verzi ke stazeni s tim, ze si ji lidi budou pravidlene aktualizovat sami, ovsem ja bych preferoval spis online verzi.
Co jsem tak koukal, tak hlavne hraci na vyssich tierech maji data aktualizovana, cim mene bitev hrac ma, tim vetsi pravdepodobnost, ze tam jeste neni.
JejKey
27 Jan 2012
Jop, super, funguje to i na mojem exotickém configu. Akorát to zvětšuje prodlevu před zobrazením tabulky (TAB ve hře).
sirkajirka
27 Jan 2012
Crabtr33, on 27 January 2012 - 11:04 PM, said:
ja to psal do FAQ
desper934
28 Jan 2012
Tak díky moc. Ani sem nečekal, že to existuje psal sem ve hře autorovi toho obrázku a řekl mi že to je v editoru.
Vyzkoušeno a funguje to, někdy to zobrazí půlku hráčů a někdy jen pár. Musím ale říct, že to sedí. Teď sem měl v teamu první tři hráče 43-45% a enemy měly 56-62% a hádejte kdo vyhrál.
Jinak škoda, že to nezobrazuje % tanků ale celkový. Protože sem koukal na hráče IS4 kterej měl 43% a tank měl dokonce 33% a to byl teda material.
Celkově sem čekal, že lidi s tier 9-10 už uměj hrát všichni ale opak je pravdou. Docela se dá odhadnout jak to dopadne jen podle statistiky.
Obecně hodně záleží na skillu každýho hráče. Když třeba na Mines jde jedinej top tier kempovat na pláž a zbytek teamu se pak může pos*rat aby zachánil co se dá.
Vyzkoušeno a funguje to, někdy to zobrazí půlku hráčů a někdy jen pár. Musím ale říct, že to sedí. Teď sem měl v teamu první tři hráče 43-45% a enemy měly 56-62% a hádejte kdo vyhrál.
Jinak škoda, že to nezobrazuje % tanků ale celkový. Protože sem koukal na hráče IS4 kterej měl 43% a tank měl dokonce 33% a to byl teda material.
Celkově sem čekal, že lidi s tier 9-10 už uměj hrát všichni ale opak je pravdou. Docela se dá odhadnout jak to dopadne jen podle statistiky.
Obecně hodně záleží na skillu každýho hráče. Když třeba na Mines jde jedinej top tier kempovat na pláž a zbytek teamu se pak může pos*rat aby zachánil co se dá.
Crabtr33
28 Jan 2012
ja si zobrazuju Efficiency rating, protoze mi to prijde vice vypovidajici, nez pouhe Win ratio. Preci jen, dobry hrac se spatnym tankem muze byt v prumeru, ale preci jen neco umi. Snad se databaze co nejdriv doplni, aby byla videt vetsina hracu. Zatim to tak neni viz duvody vyse.
mno, takze pokud dobre chapu autora, tak vychozi data jsou brana z db, ktera je navazana na hrace v klanech, kteri jezdili CW a kteri se podileli na vylodovackach.
AlongTheMilkyWays, on 28 January 2012 - 08:35 AM, said:
The initial dataset was taken from my local archive of http://wot-stats.appspot.com data. It updates clan player info only for those clans that take part in ClanWats and landings. The case for the person you're talking about is likely to be that he/she joined a clan that took part in CW/landings, then left or joined another that doesn't, so his/hers stats were no longer updated. Also every clan is updated once a week, that might also be the case.
Also be aware that the only up-to-date stats served by the mod will be for those players, who have not played a single battle since fetching their data. So generally all of the data is old.
Also be aware that the only up-to-date stats served by the mod will be for those players, who have not played a single battle since fetching their data. So generally all of the data is old.
mno, takze pokud dobre chapu autora, tak vychozi data jsou brana z db, ktera je navazana na hrace v klanech, kteri jezdili CW a kteri se podileli na vylodovackach.
Dorieno
28 Jan 2012
Celkom dobrá vecička, len škoda, že je to teda viac-menej použitelné len pre CW. Skúsil som si dať s týmto addonom random a mal som tam win ratio u nejakých 7/8 hráčov.
@Crabtr33: Náhodou nemáš info či v budúcnosti neplánujú rozšíriť databázu aj o hráčov pohybujúcich sa mimo CW?
@Crabtr33: Náhodou nemáš info či v budúcnosti neplánujú rozšíriť databázu aj o hráčov pohybujúcich sa mimo CW?
Crabtr33
28 Jan 2012
ja myslim, ze ano ... ale uvidime jak to bude, to je spis otazka na autora modu.
Dorieno
28 Jan 2012
Ja len či náhodou nie si v kontakte s autorom toho módu
. Ale predsalen sa databáza doplňuje aj o hráčov mimo CW - asi to bude tým, že hráč používa ten mód - ja CW nehrám (nemám ani klan) a na začiatku som nemal win ratio/efficiency rating a v treťom boji s týmto módom som ho už mal.
Blue_S
28 Jan 2012
desper934, on 28 January 2012 - 09:57 AM, said:
Tak díky moc. Ani sem nečekal, že to existuje psal sem ve hře autorovi toho obrázku a řekl mi že to je v editoru.
hele já třeba s tankama co mám opravdu rád tak s nima mám třeba 60+% výher jinak pruměrně 55% ale třeba když jsem tedka jezdil s amx13 75 se zakladnim dělem z 12tunky a házelo mě to sprominutim k uplnejm blbum s T9 tankama tak jsem nahraba 15 proher v řadě aniž bych to mohl nějak ovlivnit .....tedka už mám konečne to amx 75 full a jezdíme s kámošema v platoone 3amx 75
.......tak to vypadá pokud nemáš štěstí na MM a hází tě to k T9 jako scauta a dostaneš spoluhráče bez zkušeností tak tam takřka mužeš jen scautit a i kdyby jsi uměl čarovat tak toho moc nevyčaruješ pokud se tvuj team netrefuje do svítících cílů ...
jinak dobra práce crabtr33 !!
Crabtr33
28 Jan 2012
Dorieno, on 28 January 2012 - 12:17 PM, said:
Ja len či náhodou nie si v kontakte s autorom toho módu
. Ale predsalen sa databáza doplňuje aj o hráčov mimo CW - asi to bude tým, že hráč používa ten mód - ja CW nehrám (nemám ani klan) a na začiatku som nemal win ratio/efficiency rating a v treťom boji s týmto módom som ho už mal. 
takze ano, nyni pracuje na zpusobu aktualizace dat.
AlongTheMilkyWays, on 28 January 2012 - 04:13 PM, said:
The next thing I will code is the update mechanism. I will update the most outdated data first.
jzvc_oc
28 Jan 2012
XiTiX, on 27 January 2012 - 01:00 PM, said:
Ano, je v tom nieco na ten sposob. Tiez som si vsimol, ze ked vyhram napriklad 5-6 zapasov po sebe tak ma to hodi do takeho battlu, ze nestiham opravovat pasy, hasit tank a oddychnem si az v post mortem 
Ani nahodou, naprosto bezne je jedna strana cela v cervenym a druha ma pulku tymu v zelenym, vysledek bitky tomu v 90% pripadu odpovida.
TomasOneil, on 27 January 2012 - 05:06 PM, said:
Ne, ne % výher (win ratio) neovlivňuje matchmaking. Tato fanouškovská modifikace hry jen u každého hráče v bitvě ukazuje celkové % výher (účtu).
Dnes jsem na ní také narazil, ptal se na ní nějaký hráč v Q&A jestli WG plánuje něco takového.
Odpověď byla že by bylo lepší, kdyby se u hráčů ukazovala % výhry toho konkrétního tanku (ne celého účtu). Ale že nic takového neplánují.
Dnes jsem na ní také narazil, ptal se na ní nějaký hráč v Q&A jestli WG plánuje něco takového.
Odpověď byla že by bylo lepší, kdyby se u hráčů ukazovala % výhry toho konkrétního tanku (ne celého účtu). Ale že nic takového neplánují.
IMO je lepsi celkova hodnota - vic vypovida o globalnich kvalitach hrace, ze ma zrovna stimhle tankem blby stats/dobry muze byt leccims, ale me spis zajima jestli hraje nejak normalne, coz se o lidech s 30% rict neda ...
Jinak to lehce zpomaluje load mapy (par vterin)
Respektive, ja mluvim o trochu jinem modu - potrebuje to php+web server a % to zobrazuje ve hre, ne v loading. V principu to muze zobrazovat cokoli, staci lehce modnout php. http://www.ulozto.cz...30/stats-eu-zip
Crabtr33
29 Jan 2012
Postup aktualizovan http://forum.worldof...ost__p__1368739
Byly pridany dalsi moznosti pri zobrazovani:
5. Barevne rozliseni dle WR, zobrazuje se jmeno
5.1 Standardni ikony
5.2 Upravene ikony
6. Barevne rozliseni dle ER, zobrazuje se jmeno
6.1 Standardni ikony
6.2 Upravene ikony
7. Barevne rozliseni jmena dle WR, zobrazuje se pouze barevne jmeno
7.1 Standardni ikony
7.2 Upravene ikony
8. Barevne rozliseni jmena dle ER, zobrazuje se pouze barevne jmeno
8.1 Standardni ikony
8.2 Upravene ikony
9. Barevne rozliseni jmena dle ER, zobrazuje se pouze barevne jmeno, panel je pruhledny (Doporucuji)
9.1 Standardni ikony - zatim nedostupne
9.2 Upravene ikony
Obrazkovy nahled verze 9.1
Byly pridany dalsi moznosti pri zobrazovani:
5. Barevne rozliseni dle WR, zobrazuje se jmeno
5.1 Standardni ikony
5.2 Upravene ikony
6. Barevne rozliseni dle ER, zobrazuje se jmeno
6.1 Standardni ikony
6.2 Upravene ikony
7. Barevne rozliseni jmena dle WR, zobrazuje se pouze barevne jmeno
7.1 Standardni ikony
7.2 Upravene ikony
8. Barevne rozliseni jmena dle ER, zobrazuje se pouze barevne jmeno
8.1 Standardni ikony
8.2 Upravene ikony
9. Barevne rozliseni jmena dle ER, zobrazuje se pouze barevne jmeno, panel je pruhledny (Doporucuji)
9.1 Standardni ikony - zatim nedostupne
9.2 Upravene ikony
Obrazkovy nahled verze 9.1
XiTiX
30 Jan 2012
jzvc_oc, on 28 January 2012 - 10:11 PM, said:
Ani nahodou, naprosto bezne je jedna strana cela v cervenym a druha ma pulku tymu v zelenym, vysledek bitky tomu v 90% pripadu odpovida.
Je mozne, ze som si to primyslel, ale pamatam si niekde od Overlorda prispevok v tom zmysle, ze matchmaking prihliada aj k tomuto a hadze hraca to battlov tak, aby bolo zhruba dodrzane 50% globalne W/L ratio. Dobri hraci sa s tym vysporiadaju a hraju dobre aj v narocnych bojoch a slabsi casom dostanu protivnikov na podobnej urovni. Mozno to bola len diskusia k planovanej feature, ktora sa nakoniec uskutocnila, ale som si isty, ze som to tu niekde videl...
Opicka
30 Jan 2012
Cus, zeptam se i tady kdyz uz shanim lidi na oficialnim foru webu a uz i na ruskym foru,
najde se nekdo kdo ovlada flash natolik, ze by dokazal udelat transparentni panel s 5ti sloupeckama,
melo by to vypadat priblizne takhle
Uploaded with ImageShack.us
dalsi funkcnost by zaridil autor modu
najde se nekdo kdo ovlada flash natolik, ze by dokazal udelat transparentni panel s 5ti sloupeckama,
melo by to vypadat priblizne takhle

Uploaded with ImageShack.us
dalsi funkcnost by zaridil autor modu
Crabtr33
31 Jan 2012
XiTiX, on 30 January 2012 - 12:37 PM, said:
Je mozne, ze som si to primyslel, ale pamatam si niekde od Overlorda prispevok v tom zmysle, ze matchmaking prihliada aj k tomuto a hadze hraca to battlov tak, aby bolo zhruba dodrzane 50% globalne W/L ratio. Dobri hraci sa s tym vysporiadaju a hraju dobre aj v narocnych bojoch a slabsi casom dostanu protivnikov na podobnej urovni. Mozno to bola len diskusia k planovanej feature, ktora sa nakoniec uskutocnila, ale som si isty, ze som to tu niekde videl...
ne, nic takoveho MM neovlivnuje, uz se to tu resilo a vyvracelo.
Merrevick
31 Jan 2012
bohuzial mne to nefunguje a neviem kde som urobil ja lama chybu 
-stiahol DokanInstall_0.6.0.exe
-stiahol som a extrahoval:
-2.1. bezne ikony se zobrazovanim Win Ratia ve hre do ...\res\gui\flash\
-3. Stahnout a zkopirovat obsah archivu wot-ratings-v001-programs-windows.zip do adresare se hrou .... \World_of_tanks\
-naistaloval dokan
-spustil som WoT-with-Ratings.vbs ale v hre nic nove
-stiahol DokanInstall_0.6.0.exe
-stiahol som a extrahoval:
-2.1. bezne ikony se zobrazovanim Win Ratia ve hre do ...\res\gui\flash\
-3. Stahnout a zkopirovat obsah archivu wot-ratings-v001-programs-windows.zip do adresare se hrou .... \World_of_tanks\
-naistaloval dokan
-spustil som WoT-with-Ratings.vbs ale v hre nic nove
JejKey
31 Jan 2012
To máš blby, protože my to taky nevíme.
Nápověda: Zkus napsat, jak jsi postupoval.
Nápověda: Zkus napsat, jak jsi postupoval.