Taranem!
Pełen tekst wiadomości

Kamikaze Weekend
Started by Community, Feb 02 2012 12:16 PM
82 replies to this topic
#3 Posted 02 February 2012 - 12:22 PM
wezcie sie @#$$ do roboty, juz nawet google translatora sie wam nie chce odpalic?
co w tekscie robi kwiatek typu:
co w tekscie robi kwiatek typu:
Nagrody
We will collect your replays and select only the 30 most interesting ones. The winners can look forward to:
Posting their replays on the WoT website and the YouTube channel
Earning the forum title: “Official Kamikaze”
Getting 1000 gold per person
Zasady uczestnictwa
We will collect your replays and select only the 30 most interesting ones. The winners can look forward to:
Posting their replays on the WoT website and the YouTube channel
Earning the forum title: “Official Kamikaze”
Getting 1000 gold per person
Zasady uczestnictwa
#4 Posted 02 February 2012 - 12:23 PM
"Czas: Piątek 3 stycznia –Poniedziałek 6 stycznia "
Nie wiem co Wy tam pijecie, ale bądźcie mili i się podzielcie. Skoro jest wóda, pozwalająca cofać się w czasie - to ja poproszę. Z litr, od razu...
Zmieńcie to, bo taki babol nawet nie jest śmieszny...
Nie wiem co Wy tam pijecie, ale bądźcie mili i się podzielcie. Skoro jest wóda, pozwalająca cofać się w czasie - to ja poproszę. Z litr, od razu...
Zmieńcie to, bo taki babol nawet nie jest śmieszny...
#5 Posted 02 February 2012 - 12:26 PM
Akurat w weekend nie mogę grać, a szkoda, gdyż mój KW-5 często lubi stoczyć się z górki na jakiegoś IX tierowego medzika, tudzież innego IS-4. W każdym razie życzę powodzenia wszystkim uczestnikom. 
Swoją drogą jeden z ciekawszych eventów.

Swoją drogą jeden z ciekawszych eventów.

#6 Posted 02 February 2012 - 12:26 PM
Czas: Piątek 3 stycznia –Poniedziałek 6 stycznia
a u mnie już luty, u Was też?

@a już ktoś wyłapał
#9 Posted 02 February 2012 - 12:47 PM
Naprawde porażka Panowie, jak można wysłać tekst z opisem eventu z datą wstecz, paranoja, kogo wy tam zatrudniacie.. ?
#10 Posted 02 February 2012 - 12:57 PM
Nie mogę się doczekać randomów w ten weekend. Masa ludzi zamiast walczyć będzie pędzić na czołówkę xD
#12 Posted 02 February 2012 - 01:22 PM
Event, który rozwala "team-work" i spowoduje jeszcze głupsze zachowania na randomach... normalnie porażka.
#13 Posted 02 February 2012 - 01:22 PM
Mnie bardziej interesuje taka sprawa:
"Zasady uczestnictwa
Zbierzemy wszystkie powtórki i wybierzemy 30 najciekawszych."
"Nagradzanie
Spośród najlepszych zgłoszeń wybierzemy 30 losowych zwycięzców."
Abstrahując od nonsensu pod tytułem "wybierzemy 30 losowych", bo albo wybieramy albo losujemy, to wybierzecie 30 najciekawszych czy zostanie przeprowadzone losowanie? Czy może najpierw wybierzecie 30 najlepszych powtórek, a następnie z tych 30. wylosujecie 30. zwycięzców?
"Zasady uczestnictwa
Zbierzemy wszystkie powtórki i wybierzemy 30 najciekawszych."
"Nagradzanie
Spośród najlepszych zgłoszeń wybierzemy 30 losowych zwycięzców."
Abstrahując od nonsensu pod tytułem "wybierzemy 30 losowych", bo albo wybieramy albo losujemy, to wybierzecie 30 najciekawszych czy zostanie przeprowadzone losowanie? Czy może najpierw wybierzecie 30 najlepszych powtórek, a następnie z tych 30. wylosujecie 30. zwycięzców?
#15 Posted 02 February 2012 - 01:25 PM
Witam
Obejrzymy wszystkie powtórki, wybierzemy najlepsze i najciekawsze (najbardziej "artystyczne") i spośród nich wybierzemy 30 najlepszych. Zachęcamy do bycia kreatywnym w rozjeżdżaniu opozycji
Pozdrawiam
rishyu
Obejrzymy wszystkie powtórki, wybierzemy najlepsze i najciekawsze (najbardziej "artystyczne") i spośród nich wybierzemy 30 najlepszych. Zachęcamy do bycia kreatywnym w rozjeżdżaniu opozycji

Pozdrawiam
rishyu
#16 Posted 02 February 2012 - 01:39 PM
a nauczycie sie, jeszcze w tym roku, poprawnie tlumaczyc newsy? Przed kliknieciem 'dodaj' wystarczylo poswiecic 30 sekund na jego przeczytanie zeby zobaczyc jakie babole zrobiliscie i kolejne 2 min na jego poprawe...
#17 Posted 02 February 2012 - 01:39 PM
O cholera. Pier**** nie wyjeżdżam z garażu esli online będzie Mark32, albo Permislaus

#18 Posted 02 February 2012 - 02:12 PM
screenshot z garażu z widocznym okienkiem kanału systemowego, z wynikami bitwy i z widocznym osiągnięciem "Kamikaze"
Plik powtórki z nazwą zmienioną na nick gracza
Plik powtórki z nazwą zmienioną na nick gracza
A teraz pytanie, skoro chcecie powtórkę to po jaką h***ę wam screeny robić?
#20 Posted 02 February 2012 - 02:57 PM
rishyu, on 02 February 2012 - 01:25 PM, said:
Witam
Pozdrawiam
rishyu

Pozdrawiam
rishyu
Za te rozjeżdżanie opozycji to J.Kaczyński by wam łeb utrącił

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users