13 lutego czołgi premium PzKpfw 38H735(f) oraz PzKpfw B2 740(f) zostaną usunięte ze sklepu w grze.
Pełen tekst wiadomości

Zmiany w sklepie World of Tanks
Started by Community, Feb 06 2012 05:25 PM
33 replies to this topic
#2 Posted 06 February 2012 - 05:34 PM
"macie czas do godziny 6:00 do dnia 13 grudnia" Dziwne, aż do 13 grudnia tego roku ?
#3 Posted 06 February 2012 - 05:36 PM
w końcu już tego nie będzie
chociaż fajnie się niszczyło te czołgi :-[

#4 Posted 06 February 2012 - 05:36 PM
Fajne głupie wytłumaczenie.
Mam wrażenie że te czołgi wypadają bo po prostu nadal są lepsze od swoich grindowalnych odpowiedników, przynajmniej 735.
Czy jak wprowadzicie Angoli to zabierzecie ze sklepu Churchilla i resztę czołgów z LendLease?
Mam wrażenie że te czołgi wypadają bo po prostu nadal są lepsze od swoich grindowalnych odpowiedników, przynajmniej 735.
Czy jak wprowadzicie Angoli to zabierzecie ze sklepu Churchilla i resztę czołgów z LendLease?
#5 Posted 06 February 2012 - 05:36 PM
Naprawdę tam niezła biba u was jest.. Dziw**,
chlanie, zmartwychwstanie !
chlanie, zmartwychwstanie !
#6 Posted 06 February 2012 - 05:51 PM
No ale moment... po grzyba wycofują jak to całkiem inne modele, lekko zmienione przez szwabów? przecież to jest B2 a w drzewku francuskim jest B1 więc w teorii są ta 2 różne modele. No chyba że z czasem trafią jako czołgi premium dla francuzów.
#7 Posted 06 February 2012 - 05:52 PM
zmiencie to
mają być wycofane 13lutego a do 13 grudnia mozna je kupic

#8 Posted 06 February 2012 - 05:54 PM
co do czołgów premium to w końcu mogły by się pojawić nowe czołgi-nie obchodzi mnie,którego tieru ważne żeby zarabiały sporo, KV-5,Lówe,T-59- to jedyne czołgi które dużo zarabiają trochę mały wybór.
#9 Posted 06 February 2012 - 05:59 PM
MarcinFOX365, on 06 February 2012 - 05:54 PM, said:
co do czołgów premium to w końcu mogły by się pojawić nowe czołgi-nie obchodzi mnie,którego tieru ważne żeby zarabiały sporo, KV-5,Lówe,T-59- to jedyne czołgi które dużo zarabiają trochę mały wybór.
Tia... Jasne... I kolejne bitwy po 10 premiumów na 2 drużyny. Great pomysł...
#10 Posted 06 February 2012 - 06:10 PM
dobra może i nie mam racji ale po tym jak wprowadzili typa59 i ludziom kasy brakowało to każdy kupił typa żeby moc szybko kase zarobić i grać 10 i 9 tierami,szczerze się nie dziwie że teraz jeździ w bitwach całą masa typów 59 ale już lepiej wprowadzić parę czołgów premium niż jeden,i wszyscy tylko nim bo wyboru nie ma a kasa potrzebna jest.
#11 Posted 06 February 2012 - 06:17 PM
Wycofają Pz 38H 735 bo był zbyt dobry jak na swój tier, ja nim niszczę jak mi dobrze pójdzie około 8 czołgów i bardzo często jest tak, że wszyscy z mojego teamu zostali zniszczeni i tylko ja sam w Pz 38H 735 bronię bazy. A te informacje o wycofaniu podajecie tak wcześnie, żeby pełno ludzi nakupywało czołgów a wam pełno kasy na konto wpłynęło, ale jak jest jakiś event to informacje o nim podajecie 5 minut przed.
#12 Posted 06 February 2012 - 06:31 PM
Nie marudź, dobrze że pozbywają sie premium - przynajmniej dla mnie. Te czołgi psują MM, i grę.

#13 Posted 06 February 2012 - 06:34 PM
PzKpfw 38H735(f) był za dobry od dawna, trochę się bawiłem na I, II tierze i widziałem co potrafił zrobić, ale... był - obecnie balans trochę powrócił wraz z pojawieniem się Tetrarcha, który przebija PzKpfw 38H735(f) jak chce i wraz z pojawieniem się H35. Co do tego, że PzKpfw 38H735(f) jest lepszy od H35 - chyba w niewielkim stopniu to raz, a dwa choć jest to sprzeczne z ideą czołgów premium, to i tak boli to dużo mniej niż bolał Type. Zresztą PzKpfw 38H735(f) ma dużo wyższą wartość w matchmakerze i zazwyczaj są one rozrzucane po równo, a nie stackowane jak Type. B2 z kolei na B1 góruje MM, B2 jest zawsze na szczycie. PzKpfw S35 739 (f) będzie teraz nieco samotny.
Raczej to głównie skok na małą, bo małą, ale kasę - pewnie i tak ich sprzedaż mocno spadła, bo po co płacić za coś nieco lepszego, co można normalnie wygrindować, a i tak kasy nie zarabia.
Co do premium, to ja bym miło przywitał jakieś czołgi zarabiające lepiej niż KW, ale gorzej niż VIII tierowe premki, ale to chyba sprzeczne z polityką premium tanków WG.
@battleking: jak te akurat czołgi psuły obecnie, po wprowadzeniu Francuzow i Tetrarchów grę? Nawet jeśli grają nimi nieogarnięci ludzie, to nie przeszkadza, jak ktoś zaczyna od Francuzów, to przy grindowanych odpowiednikach też nie jest wymiataczem, a to że np. B1 jest zawsze na szczycie listy z punktu widzenia innych graczy nic nie zmienia.
Raczej to głównie skok na małą, bo małą, ale kasę - pewnie i tak ich sprzedaż mocno spadła, bo po co płacić za coś nieco lepszego, co można normalnie wygrindować, a i tak kasy nie zarabia.
Co do premium, to ja bym miło przywitał jakieś czołgi zarabiające lepiej niż KW, ale gorzej niż VIII tierowe premki, ale to chyba sprzeczne z polityką premium tanków WG.
@battleking: jak te akurat czołgi psuły obecnie, po wprowadzeniu Francuzow i Tetrarchów grę? Nawet jeśli grają nimi nieogarnięci ludzie, to nie przeszkadza, jak ktoś zaczyna od Francuzów, to przy grindowanych odpowiednikach też nie jest wymiataczem, a to że np. B1 jest zawsze na szczycie listy z punktu widzenia innych graczy nic nie zmienia.
#14 Posted 06 February 2012 - 06:39 PM
Nie grałem nim ale zakładam, że na swoim poziomie wymiata jak T-127. 
Zresztą i tak mało kto ma takie czołgi a jeśli już to raczej 4fun a nie do zarabiania

Zresztą i tak mało kto ma takie czołgi a jeśli już to raczej 4fun a nie do zarabiania
#15 Posted 06 February 2012 - 07:07 PM
T-127 nie wymiata jakoś wybitnie ale trochę nadrabia HPkami. 735 drastycznie wymiatał przy niedoświadczonych przeciwnikach - nabicie steel walla na 2 tierze uważam jednak za osiągnięcie. W przypadku doświadczonych, głównie ruskich 2 tierów to 3-4 strzały i po jabłkach. Pz 35 też dawał radę w przypadku zbyt pewnych siebie 735tek. MS-1 też bywała groźna ale to była kwestia szczęścia bo ma mało HPków.
Ciekawe kiedy będą specjalne eventy - z okazji rozpoczęcia albo zakończenia Fall Gelb? Powstania Francji Vichy?
Ciekawe kiedy będą specjalne eventy - z okazji rozpoczęcia albo zakończenia Fall Gelb? Powstania Francji Vichy?
#16 Posted 06 February 2012 - 07:59 PM
Czy to oznacza że mój Tetrarch nie będzie już tak często spotykał pz38H735...szkoda trochę , osobiście ich obecność w grze zupełnie mi nie przeszkadzała ,tym bardziej że raczej nie pojawiały się w liczbie większej niż dwa na stronę ,co nie wpływało jakoś na samą walkę i bardzo rzadko od pojawienia się Tetrarcha pojedynczy PZ38H735 potrafił zaważyć na wyniku walki . Ciekawe czy zamiast tego pojawi się Renault R35 na drzewku Made In France
#17 Posted 07 February 2012 - 12:10 AM
MarcinFOX365, on 06 February 2012 - 06:10 PM, said:
dobra może i nie mam racji ale po tym jak wprowadzili typa59 i ludziom kasy brakowało to każdy kupił typa żeby moc szybko kase zarobić i grać 10 i 9 tierami,szczerze się nie dziwie że teraz jeździ w bitwach całą masa typów 59 ale już lepiej wprowadzić parę czołgów premium niż jeden,i wszyscy tylko nim bo wyboru nie ma a kasa potrzebna jest.
#18 Posted 07 February 2012 - 01:01 AM
MarcinFOX365, on 06 February 2012 - 06:10 PM, said:
#19 Posted 07 February 2012 - 07:01 AM
@jkop. Nie no sorry. Nie kazdy bedzie zarabiał IX. Mam stockowego Is4 ( oke mam tracki ) ale jak mam nim zarabiac bez konta premium ? Jak mam zwyciężyć skoro MM to jeden wielki fail ? Owszem da się po niezłej bitwie..
#20 Posted 07 February 2012 - 09:53 AM
SkrzypoVita, on 07 February 2012 - 07:01 AM, said:
@jkop. Nie no sorry. Nie kazdy bedzie zarabiał IX. Mam stockowego Is4 ( oke mam tracki ) ale jak mam nim zarabiac bez konta premium ? Jak mam zwyciężyć skoro MM to jeden wielki fail ? Owszem da się po niezłej bitwie..
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users