←  SSSR

Main page

»

IS-8 (T-10) tank

klobasa's Photo klobasa 08 May 2012

Serie ma, že je to nepoužiteľné. Nemôžem vyštartovať ani po tier 6 aby som sa nebál že dostanem. V kopcoch som ako postihnutý na barliach. Fail.
Keby mu nedali tých -5°, ale aspoň -8°
Edited by klobasa, 08 May 2012 - 07:45 PM.

lakotamm's Photo lakotamm 08 May 2012

Čo si budeme navrávať...
Himmelsdorf, ulička smrti. Stretnem KVčko.... 2x po sebe ma penetrovalo. Čelne. Spodný plát za tých XX bitiek ani 1x nedingol!!!! To aj M103 má lepší pancier. OK, povedzme že spodok je papier ako T30. Ale nie len spodok. Veža taktiež!!! Mantletom mi prešli všetky strely, M103 ma penetrovala do hornej zaoblenej časti.

Ako teda hodnotím tento tank?

IS-3 má lepší pancier. A to si nerobím srandu. Tam je šíp fakt účinný. A predok mimo šípu je penetrovatelný no za 0 dmg. Veža je takmer nepenetrovatelná, z 90% dingne aj strely z IS-7.

Rýchlosť... no povedzme OK. Rýchlejšie ako IS-3, ešte nemám naj motor.

Delo hodnotiť nemôžem. Ešte mám len BL-9.

Celkovo tento tank ešte nepovažujem za zlý. Lebo ho ešte nemám elitný. Potom sa uvidí...

Joseph_from_Pilsen's Photo Joseph_from_Pilsen 09 May 2012

IS8 je OK. (hodnotím z pohledu cizího zaměřovače). Osobně si myslím, že papír nebudou zesilovat, ale přidají tomu víc HP, aby měl soupeř víc kreditů, Konečně něco jiného než fail IS4, co nešla prostřelit ničím a odnikud. IS8ku jsem s jagdpanterem 88kou v mountain průsmyku začal ohlodávat před mostem a když ho konečně přejela, měla krásných 100 hp, tak akorát, aby mi ji někdo stih vyžrat :rolleyes: Zjevně i prd vidí, nebo nenatočí moc dělo, protože něco jako odpor po přejetí mostu se nekonalo. Bohužel ji moc nepotkávám ve hře ani teď, když je to novinka. Maximálně jen její vrak.
Edited by Joseph_from_Pilsen, 09 May 2012 - 01:40 AM.

Technologics's Photo Technologics 09 May 2012

View PostJoseph_from_Pilsen, on 09 May 2012 - 01:36 AM, said:

IS8 je OK. (hodnotím z pohledu cizího zaměřovače). Osobně si myslím, že papír nebudou zesilovat, ale přidají tomu víc HP, aby měl soupeř víc kreditů, Konečně něco jiného než fail IS4, co nešla prostřelit ničím a odnikud. IS8ku jsem s jagdpanterem 88kou v mountain průsmyku začal ohlodávat před mostem a když ho konečně přejela, měla krásných 100 hp, tak akorát, aby mi ji někdo stih vyžrat :rolleyes: Zjevně i prd vidí, nebo nenatočí moc dělo, protože něco jako odpor po přejetí mostu se nekonalo. Bohužel ji moc nepotkávám ve hře ani teď, když je to novinka. Maximálně jen její vrak.
tak to jo no :) znie to ako OK tank

klobasa's Photo klobasa 09 May 2012

Vyvojari budu musiet buffnut tento nepodarok. Minimalne jednou z tychto moznosti:
-hp minimalne 1900
-celny pancier min. 140mm, alebo opravit tie bugy
-gun depression zvysit aspon na -8 stupnov
Staci jedna z nich. Osobne som za gun depression.

Terentius's Photo Terentius 09 May 2012

Ale no tak, na ruské poměry je to mizerný tank (v rukou dobrého hráče je dobrý, ale těch se tu moc nepohybuje). V porovnání s ostatními tanky ostatních národu, je... je na úrovni. Hold teď už nejsou všechny ruské heavy tanky dobrou volbou pro hráče bez špetky taktiky či nadání.

Godzilla1's Photo Godzilla1 09 May 2012

zatim jsem s nim jeste nejel ikdyz v garazi parkuje, ale strilel jsem na nej v el halufu na nejakych 400 metru z batmobilu kdyz se snazil vyjet po cesticce nahoru co znamena ze pri tom zatacel a uhloval, z 6 vystrelu na nej prosly vsechny a to 2 sly urcite na vez, tenhle tank je opravdu papir, nicmene zase jsem ho dingl z boku is4kou takze asi obcas i neco dingne :D asi tak 1x za zivot
Edited by Godzilla1, 09 May 2012 - 10:29 AM.

Packal's Photo Packal 09 May 2012

Vzhledem k rozměrům je těch 1800 HP(tuším, hledat se mi to nechce) odpovídajících. Ohledně deprese, uvědomte si, že je to daň za mrňavou věž a ultimátní kanón. Nemůžete mít mrňavou věž, super zbraň a ještě perfektní depresi. Toto již není problém WG, to je mechanika, prostě ten kanón nejde sklonit, protože závěr narazí na strop věže (samozřejmě to tu takto nefunguje, ale všeho s mírou). Jak je zmíněno v postu výše - již to není IS-4, která dokázala odolávat 4 nepřátelům naráz. Je to taková ruská variace na Ausf A.

Hrdina_Sovetskeho_Svazu's Photo Hrdina_Sovetskeho_Svazu 09 May 2012

View PostPackal, on 09 May 2012 - 10:28 AM, said:

Toto již není IS-4, která dokázala odolávat 4 nepřátelům naráz. Je to taková ruská variace na Ausf A.

A není to tak dobře? Aspoň to zatne tipec těm anti-sovětským hráčům, co si mysleli, že cokoliv s rudou hvězdou je OP jak Brno.
Zkoušel jsem ho na test-serveru a zdál se být parádní, ale zase nevím co na něm všechno změnili. Ale dá se bez problémů probít z boku s D-25, to mám odzkoušený.
Edited by Hrdina_Sovetskeho_Svazu, 09 May 2012 - 10:44 AM.

beastlysun's Photo beastlysun 09 May 2012

Ja fakt netusim ako s nim hrajete, ale ja som s nim (a s BL9) rozbil T110, T34 a Loraine v jednej bitke :D (hned nato ma zrusila arty)

JohnTravolta's Photo JohnTravolta 09 May 2012

View PostHrdina_Sovetskeho_Svazu, on 09 May 2012 - 10:42 AM, said:

Aspoň to zatne tipec těm anti-sovětským hráčům, co si mysleli, že cokoliv s rudou hvězdou je OP jak Brno.

S tym nerataj... Uz je zalozeny topic kde placu ze je moc rychly... <_<
http://forum.worldof...is-way-to-fast/

EDIT:

View Postbeastlysun, on 09 May 2012 - 10:53 AM, said:

Ja fakt netusim ako s nim hrajete, ale ja som s nim (a s BL9) rozbil T110, T34 a Loraine v jednej bitke :D (hned nato ma zrusila arty)

A samozrejme to bolo vzdy 1/1... ?
Edited by JohnTravolta, 09 May 2012 - 10:55 AM.

Kaindra's Photo Kaindra 09 May 2012

Skvelej tank:
Vítězství!
Bitva: Horský průsmyk 8. května 2012 22:35:32
Vozidlo: IS-8
Získáno zkušeností: 2 194
Získáno kreditů: 78 576
Úspěchy v bitvě: Vzorný tankista: Hrdina, Bölterova medaile, Odstřelovač, Válečník

HEADD's Photo HEADD 09 May 2012

Co je na tromhle tanku tak super krome maximalni rychlosti?
M103 ma:
Stejnej kanon
Daleko lepsi predni pancir-pravidelne dinga E75 a nekdy i S70
Snad 2x az 3x lepsi gun depression coz je obrovska vyhoda proti is8.
Takze v cem je proboha is8 tak super muzete mi to vysvetlit?

EDIT ja teda preferuju pancir nad maximalni rychlosti.S is8 se clovek boji vjet treba za roh, protoze ho proste prostreli i tier5 tanky coz je teda strasny.
Edited by HEADD, 09 May 2012 - 11:37 AM.

Kaindra's Photo Kaindra 09 May 2012

Je super, to nema cenu vysvetlovat OP hamburgrozroutum. M103 a jeho X kamarad jsou OP tanky, cekam na to kdy je nerfnou.

ogloj's Photo ogloj 09 May 2012

IS-8 není nijak OP, ale je sní prostě zábava, to je promě hlavní. Včera jsem dal snad i topgun.

Deathman_Kenshi's Photo Deathman_Kenshi 09 May 2012

No zatim sem si s nim jenom jednou zjel
Oddingal sem 2x E-75 1x IS-8 a nejakej sum okolo, takze kdyz se dobre postavite tak to jde :)
Jedine co mne penetrovalo byla IS-4 a GW Panther ;)

Mam zatim jenom BL-9 ostatne moduly jsem dostal top.

Pocitove je to mnohem lepsi IS-3 a IS-3 je proste zabavnej a uzitecnej tank.

Obratny, super akceleracia [na heavy tank], rychla vez a presne dela.

Ja osobne to beru jako upgradovanej T-54, a medium tanky maji flankovat ne dingat, dingani beru jako prijemnej bonus.

IS-8 je proste Medium-heavy - Sniper/Ambusher
M103 jsem prodal, IS-8 si urcite necham :)

beastlysun's Photo beastlysun 09 May 2012

Ja sem dingel T110 a aj E-100 s IS-8 ... ked s tym nejdes jak s baranidlom tak je to velmi dobry tank a uz som videl (bohuzel zo zlej strany) ze si 2 IS8 s tou tierX zbranou pohrali s KV-5, T34, KV3 a tigerII naraz

FALCO666's Photo FALCO666 09 May 2012

Je to tak tier 8 a né 9 (až na ten kanon),není do přední linie,dobrej na odstřelování z dálky-něco mezi MT a TD.Jinak jak už tu bylo psáno-PAPíR.Vubec nejsem z toho tanku nadšenej,ale chci IS7-chybí mi už okolo 50k exp,tak to nějak s ním musím vydržet.Na testu jsem měl vše full,ale nic světobornýho to není.Vzhledově ale vypadá pěkně-to je asi vše :)

Packal's Photo Packal 09 May 2012

Z pohledu protivníka je to slušný stroj. Neměli by ji zlepšovat (HP nebo deprese děla, zvykněte si) ani zhoršovat (rychlost). Naučte se s ní hrát, nebo ji prodejte. Pokud se vám zdá nějaký tank OP, pořiďte si ho a uvidíte (zejména doporučuji těm, co si stále stýskají na "OP" E-75). Nelze porovnávat depresi IS-8 s depresí M-103. Porovnejte si velikost věží. Nebo OK, Pokud chcete zlepšit depresi, ať vám dají stejně velkou věž (ovšem bude i stejně papírová - zachování hmotnosti).
Až se vám bude příště zdát, že vás někdo příliš snadno prostřeluje, uvědomte si, že může pálit prémiovou municí. I tací šílenci tu jsou. Ten pocit znám, když mi Mause prostřeluje každou ranou IS-3 do čelního pancíře a můžu se úhlovat jak šílenec a nepomáhá to.
Edited by Packal, 09 May 2012 - 01:29 PM.

klobasa's Photo klobasa 09 May 2012

Nemyslim si, ze som nejaky babrak. Od vcera som s is-8 hral cez 30 hier a mal som aj top guny aj 1700 expove hry kde som exceloval. Stale som trpel zufalo slabym gun depression. Vtej novej sikmookej mape nemozem nikoho zamierit bez toho aby som nemusel kompletne vyliezt za kopec co znamena, ze dostanem furt cez picu. Pancier je nevyspytatelny. Raz som odrazil E-75 bokom z blizka, ale to bolo stastie. Vacsinou dostanem z predu aj od tier 5. Ako do riti mam potom riesit krizove situacie? Stastim? Nemozem sa na nic spolahnut a naplanovat si strategiu, lebo ten tank nema silne stranky. To je pre moj herny styl pri ktorom aj rozmyslam nepripustne. Zacal som wot hrat, lebo sa mi pacila kombinacia skillu a rpg. Teraz je z toho pojebana arkada, kde sa musim bat aj posledneho negramotneho chuja s IQ 70, lebo faktor stastia pri tomto tanku je tak vysoky. To ze ma is-8 zvysenu maximalku z neho nerobi T-50. S tym sa ziadna tankova gymnastika robit neda.
Get the IPS Communities App for iPhone now!