Popieram. Mogli by dotrzymać słowa i zrobić na czas.

Aktualizacja 7.1.1
Started by Community, Feb 16 2012 06:17 PM
140 replies to this topic
#42 Posted 16 February 2012 - 09:36 PM
Przypominam że WG posiada swój własny kalendarz gdzie zamiast dni są słowa za chwilę lada moment już nie długo/wkrótce
. Zastanawia mnie jedno czemu napisali sobie termin co mają zrobić
. Brak kompetencji czy brak obeznania w czasie zamiast pisać co zrobią w danym miesiącu/kwartale mogli by tego nie pisać i nie było by tyle napinki ale oni wolą odwrotnie 

#43 Posted 16 February 2012 - 09:37 PM
WG zatrudniło szpeca od tworzenia katalogów(replays,screenshots i cdn.) i robi swoje.Czekam na fachowca od wielordzeniowości.

#45 Posted 16 February 2012 - 09:59 PM
Mnie się nigdzie też nie spieszy i tak WG fajnie ostatnio nas obdarowało ale poza patchami... zapytam się o jedną rzecz... jest mały patchyk teraz a ja się pytam gdzie polonizacja opisów francuskich czołów?

#46 Posted 16 February 2012 - 10:05 PM
Co tu duzo mówić obiecali 7,2 a 7.1.1 jest wymówką na wprowadzenie 7.2. Nie oczekujcie ze w 1 połowie marca wyjdzie patch 7.2. Testy serwerów będą dość dlugie bo sporo czołgów jest i zmian. Mysle na przełomie marzec/kwiecien patch wyjdzie;p
#47 Posted 16 February 2012 - 10:10 PM
Myślę ,że ten 7.1.1 to przygotowanie do 7.2 i nie zdziwię się jeżeli będzie już zawierać ukryte części patcha 7.2
#48 Posted 16 February 2012 - 10:25 PM
Jedynie osoby, które biją się do T34 są zadowolone z opóźnień. Nie ukrywam, że należę do tego grona

#49 Posted 16 February 2012 - 10:37 PM
Jak pisałem wcześniej - dla graczy ze słabszymi sprzętami to chyba lepiej(sam w pracy mam parch komp) i dla wszystkich będzie lepiej na randomach, obsługa wielordzeniowców jak ktoś zauważył to teraz podstawa (u mnie jeden robi a trzech "śpi")więc można by wreszcie "podać datę wprowadzenia obsługi wielojajowców" ,numeracja "0.7.1" / "7.1" to porostu propaganda dla nowych graczy (a wku*wia starszych graczy) ,strzały za "0" i rykoszety dział IX na czołgach V,VI będą poprawione jeżeli reprezentacja naszego kraju wygra Euro 2012...
Z partyjnym pozdrowieniem MegaOK
Z partyjnym pozdrowieniem MegaOK

#50 Posted 16 February 2012 - 10:39 PM
Bez ściemy !.
Patch może to i jest ale nic dobrego nie wnosi.
Teraz (ja mam moda do ikon) będziemy musieli zmienić mody bo stare na tym nie pojadą,
a jak już to po sporych zmianach.
(boli WG że co nie którzy mają czysty garaż za free)
Patch może to i jest ale nic dobrego nie wnosi.
Teraz (ja mam moda do ikon) będziemy musieli zmienić mody bo stare na tym nie pojadą,
a jak już to po sporych zmianach.
(boli WG że co nie którzy mają czysty garaż za free)
#51 Posted 16 February 2012 - 10:54 PM
rdaneel, on 16 February 2012 - 09:17 PM, said:
No i?
A jakby w release zmienili 0.7.0 na 1.0.0. to coś by zmieniło?
A jakby w release zmienili 0.7.0 na 1.0.0. to coś by zmieniło?
No i nic

Po prostu irytują mnie takie sprawy i to bardzo, bo mam wrażenie, że od początku do końca robią nas w bambuko...
Z drugiej strony aktualizacja może mieć taki numerek a podnosić wersję gry/programu do 0.7.1.1
#52 Posted 16 February 2012 - 11:53 PM
pOPROSTU LUBCIE PIERDZIEC W STOLKI NARZEKAC I MARUDZIC BEZ SKLADU I LADU...
A jak nie dociera to powiem wprost
Jak nic nie robia to narzekacie az dym leci , ciagle stekacie ze cos. Ruszylo sie zaczeli cos robiac a przynajmniej konkretnie symulowac ze robia a wy dalej a to eventy do du a to minipatch..dajcie sie ruszyc im..Jak wszyscy wiem kiedy obiecali 7.2 ale to ze bedziemy narzekac nie przyspieszy..chcecie konkrety to prosze bardzo mamy naszego Community Man'a RiShiu.. chyba glowy ani jaj nikomu nie urwie jak sie go spyta ocb.. Jakos jak byla kwestia filmikow i zamieszczania na yt ruszyl sie sprawdzil to i teraz..moze pomoc
boze narzekacie jak przekupki
A jak nie dociera to powiem wprost
Jak nic nie robia to narzekacie az dym leci , ciagle stekacie ze cos. Ruszylo sie zaczeli cos robiac a przynajmniej konkretnie symulowac ze robia a wy dalej a to eventy do du a to minipatch..dajcie sie ruszyc im..Jak wszyscy wiem kiedy obiecali 7.2 ale to ze bedziemy narzekac nie przyspieszy..chcecie konkrety to prosze bardzo mamy naszego Community Man'a RiShiu.. chyba glowy ani jaj nikomu nie urwie jak sie go spyta ocb.. Jakos jak byla kwestia filmikow i zamieszczania na yt ruszyl sie sprawdzil to i teraz..moze pomoc
boze narzekacie jak przekupki
#53 Posted 17 February 2012 - 12:05 AM
+1
Uwierzcie mi, ale w tej grze i tak często wychodzą kolejne aktualizacje..
Nie ma co narzekać..
Uwierzcie mi, ale w tej grze i tak często wychodzą kolejne aktualizacje..
Nie ma co narzekać..
#54 Posted 17 February 2012 - 12:16 AM
To mój pierwszy post,więc kłaniam się nisko 
Testowałem w zeszłym tygodni owego patcha i moje osobiste odczucia są pozytywne.Cała gra przyspieszyła.Szybciej się odpala,szybciej wgrywają się mapy...
Mody działają.A jak że
OTM,celowniki,skórki itd.Inaczej je się po prostu instaluje.Przypomina to trochę JSGME .Odwzorowuję się ścieżkę w specjalnym folderze i po krzyku 
To tyle z mojej strony

Testowałem w zeszłym tygodni owego patcha i moje osobiste odczucia są pozytywne.Cała gra przyspieszyła.Szybciej się odpala,szybciej wgrywają się mapy...
Mody działają.A jak że

To tyle z mojej strony
#56 Posted 17 February 2012 - 06:52 AM
O bogowie ale wy marudzicie !!!
1.Pacz 0.7.2 BYŁ ZAPOWIADANY W 1 KWARTALE - a to oznacza , że jest czas na wprowadzenie takowego.
2.Czytając wasze wypociny grabki mi opadają poniżej dupci, czego wy oczekujecie ?? mają wam dać od razu full grę ??
Byłem po waszej stronie jak chodziło o wprowadzenie 0.7.1 ale teraz to was naprawdę porąbało. Większość ludzi co teraz marudzi zachowuje się jak PATAFIANY. CO DO JASNEJ ....... WAM PRZESZKADZA TEN DODATEK CO MA SZANSE POMÓC GRACZOM NA SŁABSZYM SPRZĘCIE GRAĆ ????
Wiem to można było by dodać do tego waszego wymarzonego pacza, ale jeśli wy boscy forumowicze ( ze wspaniałymi PC ) nie macie problemów z grą to fajnie jednakże deweloperzy muszą dać taki pacz bo jest coraz więcej użytkowników a co za tym idzie i więcej graczy co mają starszy sprzęt.
Wasz wymarzony , ukochany ,paczyk znając życie będzie przed lub na święta wielkanocne.
A teraz się obrażajcie , jeżdzijcie po mnie jak po łysej kobyle lecz to nie zmieni faktu że na waszym zachowaniu można wykazywać malkontenctwo polaków.
1.Pacz 0.7.2 BYŁ ZAPOWIADANY W 1 KWARTALE - a to oznacza , że jest czas na wprowadzenie takowego.
2.Czytając wasze wypociny grabki mi opadają poniżej dupci, czego wy oczekujecie ?? mają wam dać od razu full grę ??
Byłem po waszej stronie jak chodziło o wprowadzenie 0.7.1 ale teraz to was naprawdę porąbało. Większość ludzi co teraz marudzi zachowuje się jak PATAFIANY. CO DO JASNEJ ....... WAM PRZESZKADZA TEN DODATEK CO MA SZANSE POMÓC GRACZOM NA SŁABSZYM SPRZĘCIE GRAĆ ????
Wiem to można było by dodać do tego waszego wymarzonego pacza, ale jeśli wy boscy forumowicze ( ze wspaniałymi PC ) nie macie problemów z grą to fajnie jednakże deweloperzy muszą dać taki pacz bo jest coraz więcej użytkowników a co za tym idzie i więcej graczy co mają starszy sprzęt.
Wasz wymarzony , ukochany ,paczyk znając życie będzie przed lub na święta wielkanocne.
A teraz się obrażajcie , jeżdzijcie po mnie jak po łysej kobyle lecz to nie zmieni faktu że na waszym zachowaniu można wykazywać malkontenctwo polaków.
#57 Posted 17 February 2012 - 07:26 AM
@ibumax to zobacz co jest napisane w dziale "w rozwoju" trudno o bardziej kompetentne miejsce a jest tam tak:
Częściowa lista zmian w wersji 7.2:
Aktualizowane: 23.01.2012
(...)
Planowany czas wprowadzenia: Luty 2012
(...)
#58 Posted 17 February 2012 - 08:02 AM
@ibumax to zobacz co jest napisane w dziale "w rozwoju" trudno o bardziej kompetentne miejsce a jest tam tak:
(...)
(...)
Nasz rząd też planował wybudować autostrady na EURO2012

#59 Posted 17 February 2012 - 08:18 AM
rafalvfr, on 17 February 2012 - 12:16 AM, said:
Szybciej się odpala,szybciej wgrywają się mapy...

#60 Posted 17 February 2012 - 08:37 AM
W tym przypadku, to bardziej poprawiłby to upgrade kompa, a nie patch.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users