←  SSSR

Main page

»

KV-2 na T6?

ogloj's Photo ogloj 23 Mar 2012

Noo těžko říct, KV-3/KV-1s je schopná udělat možná i víc čistýho zisku jak teďka to KV pokud má človšk premium, tak se necháme překvapit.

jano76's Photo jano76 23 Mar 2012

Upřímně si myslím,že celá změna ekonomiky v 7,2 obecně likviduje moneymaker tanky a td což má vést k tomu aby si lidi kupovali premko...

jetel's Photo jetel 28 Mar 2012

Vies co na tom nieco je ale otazka je... Ked T1 Heavy, francuzky valec, coby tier V heavy tanky ani neskrtnu proti vysokym tierom, preco by si KV na tiere V malo? Vylozene otazka ked sa na to divas jak z pohladu dizajnera, tak z pohladu hraca... 2 tanky rovnakeho tieru nemaju taky power ale jeden ano.

A není to právě proto, že ten tank takový ve skutečnosti či na papíře byl?

Deathman_Kenshi's Photo Deathman_Kenshi 28 Mar 2012

Povim to takhle

KV-2 dostane novou vez

Pokud bude mit na 152mm - 0,48 presnost - 3,5 rpm a 3,4s aim time budu spokojny i se stejnym pancirem na T6 [podle soucasnych statu ne podle po 7.2 propoctu to by pak bylo OP jak prase :)]

Silentstalker's Photo Silentstalker 28 Mar 2012

Deathman_Kenshi, on 28 March 2012 - 12:44 PM, said:

Povim to takhle

KV-2 dostane novou vez

Pokud bude mit na 152mm - 0,48 presnost - 3,5 rpm a 3,4s aim time budu spokojny i se stejnym pancirem na T6 [podle soucasnych statu ne podle po 7.2 propoctu to by pak bylo OP jak prase :)]

Pozor, ta "nová" věž má být podle screenů nějaká mutace současné první věže a počítá se s ní jako se základní věží, jako "nejlepší" věž má být ta současná "krabice". Alespoň jsem to takto vyrozuměl.

Tuccy's Photo Tuccy 29 Mar 2012

"nová" věž bude stock, jde o původní věž pro KV-2 - vyšší, sice trochu zešikmený pancíř, ale nic moc platný (možná zepředu trochu). Současná krabice odpovídá pozdějšímu provedení KV-2, s věží o jednu šprušli žebříku nižší.

JozkoSVK's Photo JozkoSVK 12 Apr 2012

a to fakt sa nebude zvysovat pancier ?
cial som na WoT WIKI ze KV vyrobeny v roku 1942 mal pancier do 130mm -- link --- http://wiki.worldoftanks.eu/KV
Nechce sa mi veriz ze na tier 6 tam nehaju niaky suchy 75mm armour
potom to bude underpowered - 75mm pancier , 25 rychlost ( avg ) , slabe otacanie veze , slabe otacanie podvozku , malo HP - kanonom ( 107 Zis6) to nevyrovnaju v ziadnom pripade

ogloj's Photo ogloj 12 Apr 2012

M6 nemá armor o moc lepší, stejně tak KV-1S. Cílem je dostat KV-1 na úroveň T1 heavy a KV-2 (T-150) na úroveň M6, vzhledem k tomu, že KV-3 má alpha dmg 390 a KV-2 bude mit u 107 mm ten alpha 300, tak se jim to určitě trochu povede (bohužel).
Lepší pancíř bude mit ta T-150, to bude v podstatě KV s lepším motorem, silnějším pancířem.

tu sa nejedna o T-150 ale o KV.
T-150 je nastupca KV-3.
Je to velka skoda takto dodrbat tank KV ktory ma snad kazdy hrac WoT.
KV-2 mali nechat na Tier 5 a mali odstranit ten kanon Zis 6.
Mne uplne vyhovuje 152mm ktorym som ustrielal E75 na 12% :D

ogloj's Photo ogloj 12 Apr 2012

Ten tank bude mit tak o 200 hp víc, takže vydržíš zase o něco déle v těch tier 6 bitvách a houfnice ti zůstane, takže bych se toho nebál, jen to už nebude tak na prachy. Minulej patch přinesl tier 6 tankům snížení zisku a ještě budou větší opravy oproti tier 5.

no tak zatial som este hrat s KV tankom a zaistit si niake peniaze lebo si chcem kupit KV-3 ku ktoremu dostanem ten t-150 zdarma a potom KV-3 predam :D
ziadne info o T-150 ?
Niekde som cital ze pancier ma byt 90mm okolo celeho tanku , 600hp motor , a 55 rychlost -- ( podla obrazkov je rovnaky ako KV-1 )

USPavacka's Photo USPavacka 17 May 2013

V patchi 8.6 odebrány HEATy, přidány APčka s průrazností cca 136 za 14 goldů  :sceptic: No ještěže jsem si ten tank nekoupil, už jsem se na něj chystal.

Hiffson's Photo Hiffson 18 May 2013

Dá se nastřílet 3000 dmg do tieru 8, nemám problém. Přidají ale hp, to stačí.

ChironM's Photo ChironM 18 May 2013

Tak tohle fakt moc nechápu. KV-2 jezdí fakt jen minimum, akorát když byla v akci, tak ji člověk potkal v každé bitvě. Sice je nepříjemné potkat někoho, kdo střílí navíc HEATy, ale při troše štěstí digne a než přebije, tak dostane nakládačku. Já třeba na KV-2 vozil jen HE a i tak nebyl problém sundat téměř cokoliv na T6. Takže bych to zas jako takovou tragédii neviděl. Ale je to prostě úplně zbytečný a nesmyslný nerf.
Get the IPS Communities App for iPhone now!