Otrzymaliśmy wiele wspaniałych prac. Wybraliśmy najlepsze z nich, a wy możecie wybrać tych, którzy dostana nagrody!
Pełen tekst wiadomości

Konkurs kalendarzowy: Wybierzcie zwycięzców!
Started by Community, Feb 27 2012 05:08 PM
19 replies to this topic
#5 Posted 27 February 2012 - 05:47 PM
top 10 wybeiraslismy all. ze wystkich wybraliśmy 50 najlepszych, a potem z 50ki 10.
A mi sie dobrze zamaskowany sherman osobiście podoba.
A mi sie dobrze zamaskowany sherman osobiście podoba.
#6 Posted 27 February 2012 - 05:54 PM
Dla mnie 2 za klimat i wykonanie jakby był drukowany na grubym karbowanym papierze to bym sobie taki nabył
(może na przyszły rok w jakimś kartonowym (rulonowym)
wydaniu)
A jak klimat współczesnych czołgów to 4

A jak klimat współczesnych czołgów to 4
#7 Posted 27 February 2012 - 05:57 PM
ja głosowałem na 6 z wiadomych powodów... (bo to moja praca
)
@rishyu
może wprowadzicie taki kamuflaż do gry specjalnie dla shermana
(albo jakis event zrobicie i będzie można kupic taki kamo za kredyty na jeden dzien
)

@rishyu
może wprowadzicie taki kamuflaż do gry specjalnie dla shermana

#8 Posted 27 February 2012 - 06:03 PM
Co do 6 to dostał się do finału na pomysł. Parę osób narzekało jednak, że ine ma oznaczeń dni ( poniedziałek i tak dalej)
rishyu
rishyu
#10 Posted 27 February 2012 - 06:07 PM
Dwójka jest zajedwabista. Czwórka też obleci, reszta niby fajna, ale bez tego czegoś ;p
#11 Posted 27 February 2012 - 06:39 PM
Zdecydowanie "jedynka". Myślę, że autor włożył tutaj najwięcej pracy spośród wszystkich biorących udział (nie umniejszając innym) stąd i efekt końcowy robi wrażenie. "Ósemka" też jest niczego sobie; plus za poczucie humoru
.
Natomiast nie wiem co ludzie widzą w pracy nr 4. Może to i efektowne, ale grafikę w tle jak i tak ochoczo wykorzystywane w różnych konkursach loga i "key arty" WOT można znaleźć w udostępnionym jakiś czas temu "fan kicie", którym autor prawdopodobnie mocno się posiłkował (i nie wiem czy nie za mocno).
Oczywiście doceniam jego chęci i czas włożony w wykonanie, ale uważam, że są tutaj ciekawsze i bardziej pomysłowe prace. Patrząc po ostatnich tego typu konkursach, zapewne znowu przegrają z taką, w której autor jakby nie patrzeć poszedł trochę na łatwiznę.

Natomiast nie wiem co ludzie widzą w pracy nr 4. Może to i efektowne, ale grafikę w tle jak i tak ochoczo wykorzystywane w różnych konkursach loga i "key arty" WOT można znaleźć w udostępnionym jakiś czas temu "fan kicie", którym autor prawdopodobnie mocno się posiłkował (i nie wiem czy nie za mocno).
Oczywiście doceniam jego chęci i czas włożony w wykonanie, ale uważam, że są tutaj ciekawsze i bardziej pomysłowe prace. Patrząc po ostatnich tego typu konkursach, zapewne znowu przegrają z taką, w której autor jakby nie patrzeć poszedł trochę na łatwiznę.
#14 Posted 28 February 2012 - 09:48 AM
Mi najbardziej podoba się 6. Bardzo fajny pomysł z drzewkiem technologicznym .

#17 Posted 28 February 2012 - 12:21 PM
A żartem śmiechem żal mi trochę gracza o nicku Stork69
Który po prostu spóźnił się ze swoją pracą
http://imageshack.us...calendaril.jpg/
Moim zdaniem całkiem niezłe wizualnie graficznie itd
Który po prostu spóźnił się ze swoją pracą
http://imageshack.us...calendaril.jpg/
Moim zdaniem całkiem niezłe wizualnie graficznie itd
#18 Posted 28 February 2012 - 01:28 PM
rishyu, a takie pytanie z innej beczki (nie chce zakładać nowego tematu i śmiecić) czy w marcu też będzie tak jak w lutym rozpiska na eventy na cały miesiąc czy to było jednorazowe?
#20 Posted 28 February 2012 - 04:15 PM
To jeszcze jedno pytanie
jaka jest szansa na newsa (albo jakies inne info) odnosnie parametrów M103 i T110 przed patchem 0.7.2. Pojawiaja sie newsy odnosnie drzewka rosyjskiego np. kv-4 screeny i parametry ( i bardzo fajnie, ze sie pojawiaja
ale to daleka przyszlosc, a ludzi interesuje jaki pancerz bedzie na T110 i M103
(przynajmniej mnie interesuje ;P )

1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users