Jump to content


http://worldoftanks.eu/ not working?!


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
4 replies to this topic

S1av #1 Posted 01 March 2012 - 03:42 PM

    Sergeant

  • Player
  • 9270 battles
  • 252
  • Member since:
    02-02-2011
Ever since the Portal Maintenance on 29 February the site http://worldoftanks.eu/  is not working for me.
The http://worldoftanks.eu/news/ is working fine, all pages do but the home page is not.
Cant see anywhere a discussion on the matter so i an wondering is it just me having this problem.


XiTiX #2 Posted 01 March 2012 - 03:44 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 11538 battles
  • 4,327
  • Member since:
    05-01-2011
I don't have the same problem.

Vipez #3 Posted 01 March 2012 - 03:48 PM

    First Sergeant

  • Beta Tester
  • 23744 battles
  • 1,775
  • [PR-KH] PR-KH
  • Member since:
    09-11-2010
Go to the HP and press F5 ;D

Hoffmannov #4 Posted 01 March 2012 - 03:53 PM

    Senior Sergeant

  • Beta Tester
  • 18397 battles
  • 791
  • Member since:
    11-24-2010
press: Ctrl F5, problem solved. (for some Alt +F5 also work)

S1av #5 Posted 01 March 2012 - 04:01 PM

    Sergeant

  • Player
  • 9270 battles
  • 252
  • Member since:
    02-02-2011

View PostVipez, on 01 March 2012 - 03:48 PM, said:

Go to the HP and press F5 ;D


View PostHoffmannov, on 01 March 2012 - 03:53 PM, said:

press: Ctrl F5, problem solved. (for some Alt +F5 also work)

That worked, thanks :Smile_honoring: