←  Tenkovi

Main page

»

Oprema.

Noobzor's Photo Noobzor 05 Mar 2012

Ovako,zanima me što da stavim od stalne opreme na Panzer III/IV i na M4 Shermana,pošto njih stalno igram,htio bih da budu još jači.  :Smile-playing:

Rimtu's Photo Rimtu 05 Mar 2012

rammer+ventilacija+gun laying drive za shermana.

3/4 nisam igrao, ali ovako od oka rekao bi...  isto ako voliš voziti, a ako rađe snajpaš, onda rammer+binocs+cammo

toxicm's Photo toxicm 06 Mar 2012

Rammer i ventilacija na oba, a treci deo zavisi od topa. GNL ako ides sa HE (derp) topovima ili bino ako ides sa poslednjim topovima (M1A1 na Sherman-u).

Popovic123's Photo Popovic123 06 Mar 2012

View PostRimtuTiTuki, on 05 March 2012 - 10:31 PM, said:

rammer+ventilacija+gun laying drive za shermana.

3/4 nisam igrao, ali ovako od oka rekao bi...  isto ako voliš voziti, a ako rađe snajpaš, onda rammer+binocs+cammo

Ovo sto je covek rekao. Hteo bih samo da dodam da vecina igraca izgleda smatra da je III/IV dosta los tenk.

CrniVrag's Photo CrniVrag 06 Mar 2012

View PostPopovic123, on 06 March 2012 - 02:21 PM, said:

Ovo sto je covek rekao. Hteo bih samo da dodam da vecina igraca izgleda smatra da je III/IV dosta los tenk.

Pa recimo da je Pz3/4 dosta zaheban što se tiče randoma. Imaš top sa 108-109mm penetracije, a matchmaking ti je do T8 ili čak T9 (davno sam ga igrao). Dosta je okretan, ali je i relativno spor za mediuma - 40 km/h top speed - dobro da tu brzinu postigne za 2-3 sekunde.

Pz3/4 je u biti Pz3 sa stock kupolom od Pz4. Ali zna biti veoma zabavan u T5 i T6 bitkama, ja odma prvu bitku dobio top gun, steel wall i sniper xD

Noobzor's Photo Noobzor 06 Mar 2012

View PostCrniVrag, on 06 March 2012 - 04:40 PM, said:

Pa recimo da je Pz3/4 dosta zaheban što se tiče randoma. Imaš top sa 108-109mm penetracije, a matchmaking ti je do T8 ili čak T9 (davno sam ga igrao). Dosta je okretan, ali je i relativno spor za mediuma - 40 km/h top speed - dobro da tu brzinu postigne za 2-3 sekunde.

Pz3/4 je u biti Pz3 sa stock kupolom od Pz4. Ali zna biti veoma zabavan u T5 i T6 bitkama, ja odma prvu bitku dobio top gun, steel wall i sniper xD

Prevario bi se ti..Imam s njime skoro 500 battleova..Ide 54km/h max..Još kad je posada 100% kao meni,okretan je strašno..Ima dovoljno dobar top :)

CrniVrag's Photo CrniVrag 07 Mar 2012

View PostNoobzor, on 06 March 2012 - 05:21 PM, said:

Prevario bi se ti..Imam s njime skoro 500 battleova..Ide 54km/h max..Još kad je posada 100% kao meni,okretan je strašno..Ima dovoljno dobar top :)

A valjda ga onda buffali, kad ga ja vozio nije prelazio 43 km/h, neznam. Stvar je u tome da u T7 bitkama s tim tenkom nemožeš previše ništa proti top tenkova u protivničkom timu (i mislim na hevije, ne na mediume i TD-e). Ja imao nekih 270 bitaka s njim, ako se ne varam i ruski T-34 mi je puno bolje sjeo od njega, s njim sam imao preko 700 bitaka i uskoro ga mislim kupiti nazad za dobra stara vremena :D
Get the IPS Communities App for iPhone now!