←  Diskuze o CW

Main page

»

Debata o CW - aktuálny vývoj situácie na mape

eibecz's Photo eibecz 23 May 2013

View PostUnd3rt4k3r, on 23 May 2013 - 01:52 PM, said:

Ja si myslím že v ANV nám to funguje super... :smile:  Nepociťujem žiadne problémy :great:

Jo, Vám to přeju, ale narážel jsem na cNNk, který byl členem  :smile:
Edited by eibecz, 23 May 2013 - 11:47 PM.

eibecz's Photo eibecz 23 May 2013

View Postkarl_donitz, on 23 May 2013 - 10:11 PM, said:

Ok, stop spamu, napisal sem poliak hadam niesme male deti.

Co poviete na G5 a Kaznu? Na to ze su jeden klan proti celej alianci sa drzia velmi statocne. :playing:

Jak proti celé alianci  :ohmy:  Vždyť tam čelí AP + nějaké subdivizi SBP, čili no stress. Za to v Rusku to KAZNA předtím rozjela ve velkém, to jsem koukal  :smile:
Edited by eibecz, 23 May 2013 - 11:51 PM.

Und3rt4k3r's Photo Und3rt4k3r Yesterday, 12:21 AM

View Posteibecz, on 23 May 2013 - 11:46 PM, said:

Jo, rozumiem  :teethhappy: Len mi to nedalo, nenapísať  :harp:
Edited by Und3rt4k3r, Yesterday, 12:23 AM.

cNNk's Photo cNNk Yesterday, 12:40 AM

View Posteibecz, on 23 May 2013 - 11:46 PM, said:

A ? Byl jsem clenem ANV, kdyz ty jsi jeste nebyl ani v CSA ... takze k tomu vlastne nemas pomalu ani co rict. Ty chapes ANV jako klan, ale ja ho chapu jako "ty" lidi ...  novy lidi v klanu uz pro me nejsou "to" ANV a ty lidi kterym ty se vysmivas vlastne budovali celou slavnou historii celeho CSA ... na ktere si se ty nepodilel, od te doby to slo jen dolu. Takze komu se vlastne chces smat ? Lidem, kteri byli kdysi v CSA/ANV, ale dokazali toho mnohonasobne vice nez ty. Spis by si jim mel dekovat, protoze bez nich by nikdo o nejakym CSA nevedel. ANV splnilo svuj ucel a kdyz nadesel cas kazdy si sel v pohode svoji cestou at uz do BiA, Hami, XII a nebo mnoha dalsich klanu ...., ale ty hraci jsou na tom furt dobre a mozna se tomu budes divit, ale oni spolu i normalne hrajou i napric klany

Und3rt4k3r's Photo Und3rt4k3r Yesterday, 12:50 AM

View PostcNNk, on 24 May 2013 - 12:40 AM, said:

A ? Byl jsem clenem ANV, kdyz ty jsi jeste nebyl ani v CSA ... takze k tomu vlastne nemas pomalu ani co rict. Ty chapes ANV jako klan, ale ja ho chapu jako "ty" lidi ...  novy lidi v klanu uz pro me nejsou "to" ANV a ty lidi kterym ty se vysmivas vlastne budovali celou slavnou historii celeho CSA ... na ktere si se ty nepodilel, od te doby to slo jen dolu. Takze komu se vlastne chces smat ? Lidem, kteri byli kdysi v CSA/ANV, ale dokazali toho mnohonasobne vice nez ty. Spis by si jim mel dekovat, protoze bez nich by nikdo o nejakym CSA nevedel. ANV splnilo svuj ucel a kdyz nadesel cas kazdy si sel v pohode svoji cestou at uz do BiA, Hami, XII a nebo mnoha dalsich klanu ...., ale ty hraci jsou na tom furt dobre a mozna se tomu budes divit, ale oni spolu i normalne hrajou i napric klany
Stačí si prečítať prvé stránky tohoto topicku  :teethhappy: To bolo vtedy flejmu...
Chvíľu pred tým som prechádzal z CSA do BiA pre problémy s Fun Teamom  :smile: Staré dobré časy :bajan:

smouky's Photo smouky Yesterday, 01:39 AM

Conanku že ty se nudíš a snažíš se vyvolat zase flame ?  :smile:  na to se vykašli. Každej moc dobře ví jak co bylo a neni třeba se do toho pouštět po 150tý. A hráči co "historii CSA" budovali,stále v CSA jsou, byť uznávám je jich už sakra málo.  :blinky:  Většina nehraje nebo jak řikáš, hrajou jinde a teď se schází už jen po večerech na rotách.

kuchy's Photo kuchy Yesterday, 06:13 AM

View PostArclayd, on 23 May 2013 - 10:21 PM, said:

Bohužiaľ to neuveriteľne lamíme  :sad:

Edit: Ale Languedoc bola technická: viacej klanov na pieskovisku, viacej zábavy:)

View Postmajogl, on 23 May 2013 - 10:23 PM, said:

Tak tak..  :sceptic: to má ale svoj dôvod aj v tom, že hlavní velitelia a hráči proste hrajú turnaje.

ale všímate, že jakmile zmizla fusion, hladiny šedého mora sa uzavreli a ponára sa doňho ružová veľryba?

Edit: ešte k tomu pripojeniu na EU2 dodám, že dnes som tam hral pár random hier a napriek tomu, že som mal ping 40-50 moj tank reagoval, ako  keby  som mal ping 500

Tak mne sa paci ,ze KAZNA sa nedokakala so sedych a pekne sa do nich pustila a zo vsetkymi dosledkami co to bude mat. NA rozdiel od mega spickovych klanov ako PTS a EFE , ktory sa boja do nich pustit, asi preto ze by si pokazili statistiky :) Takze klobuk dolu.

Zda sa ze PTS uz neudrzi tlak co sa nan vyvija snad 1x za ich eru (opravte ma ak sa mylim)

Fusion sa pekne zahryzla do OM , ta sa splasila a vyhlasila vojnu PTS :))) to ma dostalo. Treba si precitat zahranicne forum.

Novy klan EXNOM vyzera tiez celkom slubne (su to povacsine hraci s QV)

karl_donitz's Photo karl_donitz Yesterday, 07:21 AM

View Postkuchy, on 24 May 2013 - 06:13 AM, said:

NA rozdiel od mega spickovych klanov ako PTS a EFE , ktory sa boja do nich pustit, asi preto ze by si pokazili statistiky :) Takze klobuk dolu.

Novy klan EXNOM vyzera tiez celkom slubne (su to povacsine hraci s QV)

@ PTS vs greys > Nemyslim ze ide o pokazenie statov na strane PTS. Ak by sa dali do ally s Kaznou tak by greys zazili krusne casy, skor si myslim, ze je to o farmeni goldov v pokoji.

@ EXNOM > Hraci QV a 322. Mozno tu mame novy top klan  :smile:  Uvidime ako si poradia v byzancii. Piratom ostavaju mines co je ich dost silna stranka.

rocknrollmaster's Photo rocknrollmaster Yesterday, 11:05 AM

Zda sa ze PTS uz neudrzi tlak co sa nan vyvija snad 1x za ich eru (opravte ma ak sa mylim)

no PTS je jistě kvalitní klan, ale nevím, kolik týmů dokáží za večer poskládat, je proto pochopitelné, že občas o nějaké to území přijdou

Fusion sa pekne zahryzla do OM , ta sa splasila a vyhlasila vojnu PTS :))) to ma dostalo. Treba si precitat zahranicne forum.

naproti tomu OM jsou saláti, x měsíců kempí na jednom místě a když se jim to někdo pokusí narušit, tak to svedou na Piráty... velice komické klany, doufám, že je do 10. června stihnou smazat

View Postkarl_donitz, on 24 May 2013 - 07:21 AM, said:

@ EXNOM > Hraci QV a 322. Mozno tu mame novy top klan  :smile:  Uvidime ako si poradia v byzancii. Piratom ostavaju mines co je ich dost silna stranka.

Piráti dle mého nepadnou, Mines jsou pro útočníky hodně těžká mapa, nám zabralo dost času, než jsme vymysleli funkční taktiku proti PRIDE, těch failů ze začátku  :teethhappy: tipnul bych, že o Turecko přijdou, ale svůj Balkán si ubrání

eibecz's Photo eibecz Yesterday, 11:57 AM

Já jsem napsal názor na nový systém CW a ty si začal flame a trošku jsem ti to vrátil a ty už tady začínáš psát nové eseje o kterých už všichni dávno ví. TEČKA, NEŘEŠME TO. (doufám, že jsi na tolik inteligentní, že už nebudeš reagovat, děkuji)

sapphire's Photo sapphire Yesterday, 12:03 PM

Konanku, rozeslo se to ve zlym, ale byly to krasny casy nasich WoT zacatku tenkrat v CSA ne? Ja bych to uz nechal byt i kdyz se tu objevi nejaky nezasveceny troll z CSA a bude vytahovat ramena a vsem vysvetlovat co mu kdysi babicka vypravela pred spanim.  :blinky:
EDIT: Zkrátka nelituju těch 363 dní, který jsem strávil v CSA i když se mi tam plno věcí nelíbilo. Lituju toho, že se ANV a CSA rozešlo ve zlým a  dodnes věci kolem toho tady nějáká trubka furt dokola argumentuje, že eibecz?
Edited by sapphire, Yesterday, 12:07 PM.

kuchy's Photo kuchy Yesterday, 12:20 PM

View Postrocknrollmaster, on 24 May 2013 - 11:05 AM, said:

no PTS je jistě kvalitní klan, ale nevím, kolik týmů dokáží za večer poskládat, je proto pochopitelné, že občas o nějaké to území přijdou

naproti tomu OM jsou saláti, x měsíců kempí na jednom místě a když se jim to někdo pokusí narušit, tak to svedou na Piráty... velice komické klany, doufám, že je do 10. června stihnou smazat

Piráti dle mého nepadnou, Mines jsou pro útočníky hodně těžká mapa, nám zabralo dost času, než jsme vymysleli funkční taktiku proti PRIDE, těch failů ze začátku  :teethhappy: tipnul bych, že o Turecko přijdou, ale svůj Balkán si ubrání

Tiez si myslim ,ze PTS sa bude drzat zubami nechtami a skor ich odtial nevymazu , ale clovek nidky nevie. Za starych cias sme PTS niekolko krat porazili (teraz uz urcite nie) na mape MInes ako utocnici. Ale celkovo sme mali negativnu bilanciu , urcite sa MINES lahsie brania ako utocia, specialne proti PTS.

WoTBrain's Photo WoTBrain Yesterday, 01:04 PM

Tak mne sa paci ,ze KAZNA sa nedokakala so sedych a pekne sa do nich pustila a zo vsetkymi dosledkami co to bude mat. NA rozdiel od mega spickovych klanov ako PTS a EFE , ktory sa boja do nich pustit, asi preto ze by si pokazili statistiky :)
Mne osobne sú mi PTS nehorázne nesympatický a to z toho dôvodu že dobyté územie s pred cca 4 mesiacoch si "sušili" a hrali sa tak povediac len na "svojom piesočku" :sceptic: .. Som veľmi rád že konečne je na nich vyvinutý tlak a majú problémy i keď ako si spomenul kuchy tak ľahko ich z mapy nevytlačia. Je to len môj osobný pohľad môžno ma niekto iný.. každopádne je to dobrý klan z množstvom skúsených hráčov.
Edited by WoTBrain, Yesterday, 01:05 PM.

eibecz's Photo eibecz Yesterday, 01:32 PM

View Postsapphire, on 24 May 2013 - 12:03 PM, said:

Konanku, rozeslo se to ve zlym, ale byly to krasny casy nasich WoT zacatku tenkrat v CSA ne? Ja bych to uz nechal byt i kdyz se tu objevi nejaky nezasveceny troll z CSA a bude vytahovat ramena a vsem vysvetlovat co mu kdysi babicka vypravela pred spanim.  :blinky:
EDIT: Zkrátka nelituju těch 363 dní, který jsem strávil v CSA i když se mi tam plno věcí nelíbilo. Lituju toho, že se ANV a CSA rozešlo ve zlým a  dodnes věci kolem toho tady nějáká trubka furt dokola argumentuje, že eibecz?

Nene a zase  :amazed:  Prosímtě mrkni se, jak reagoval cnnk na můj příspěvek ohledně CW a nesváděj to na moji vinu  :sad: UŽ STOP

cNNk's Photo cNNk Yesterday, 02:21 PM

View Posteibecz, on 24 May 2013 - 01:32 PM, said:

Nene a zase  :amazed:  Prosímtě mrkni se, jak reagoval cnnk na můj příspěvek ohledně CW a nesváděj to na moji vinu  :sad: UŽ STOP

A co jsem zacal ? Ty si napsal svuj nazor na kampan a ja jsem souhlasil s tim, ze budete mit aspon sanci se ukazat ? Co je na tom spatneho ?

robuzi's Photo robuzi Yesterday, 02:35 PM

1CSTR. V oblasti, kde byli PTS (a dosud i jsou) jsme se zdárně vylodili (kde sme porazili XII), konkrétně v Dagestánu. Chceme si zde, podobně jako před časem v Africe, zatrénovat a vyzkoušet boje a taktiky na Horském průsmyku a Stepi. V třech posledních dnech jsme úspěšně ubránili vyloďovák a snažili se trochu škádlit sousedy - OM-V, PGD a KOVRS. Další kolo plánujeme na dnešní den,uvidíme jak se nám povede. S nestabilitou serverů na CW sme měli a máme podobné nedobré zkušenosti, nicméně na výsledky našich provedených bitev to nemělo nějaký zásadní dopad, kritické to bylo tak 2 dny nazpět. Jediné co nás postihlo, že jsme měli zabugované čipy v Africe a nemohli sme s nimi disponovat. Snad se to brzy zlepší a hlášky o nedostupnosti serveru se nebudou často opakovat.
Edited by robuzi, Yesterday, 02:37 PM.

Hydrazine's Photo Hydrazine Yesterday, 06:36 PM

Jak tu vsichni sili ohlledne CW a jak to ta "kampan" vsechno znici a todleto a tamdleto, asi to nikdo necte do konce, co?

"After the “Redivsion” the game format and rules will be changed to the state from before the Campaign."

To znamena, ze az to skonci, tak se vsechno vrati tak, jak to bylo, nez cela ta velka vec zacala.

Schmudla_eSuba's Photo Schmudla_eSuba Today, 12:19 AM

A kdyby jsi četl ještě dál a případně mezi řádky, tak po chvilce "normálních" CW přijde další kampaň a vše dokola ... :) s tím rozptylem tierů co do toho hodlaj nasadit je to prostě minimálně divné .... všichni expí t10, drezůrujou na tom posádku a pak bác, osud klanu leží ve vystresované sváteční posádce na BT-2 co se zatím vozila jenom v neděli po obědě ...

lSoNNyo's Photo lSoNNyo Today, 12:26 AM

View PostSchmudla_eSuba, on 25 May 2013 - 12:19 AM, said:

"... osud klanu leží ve vystresované sváteční posádce na BT-2 co se zatím vozila jenom v neděli po obědě ...""

:trollface:  :trollface:  :trollface:  :trollface:  :trollface:  +1 !!! :DDDDDDDDD

sapphire's Photo sapphire Today, 12:52 AM

View Posteibecz, on 24 May 2013 - 01:32 PM, said:

tys vytahl ANV aniz by to bylo vubec potreba
Get the IPS Communities App for iPhone now!