←  SAD

Main page

»

T95

Nemanja77's Photo Nemanja77 25 Oct 2012

lol,
ja ne planiram  ni da  krenem tu granu

Cobralione's Photo Cobralione 25 Oct 2012

Steta sto je tezak grind sa njim (sporo se stize do meta, pa se samim tim teze skuplja exp, naravno zavisi to i od mape, ali...), jer je E3 sasvim dobar TD i valjalo bi ga imati...ali...sto bi rekli skuplja dara nego mera :D

kikimerkat's Photo kikimerkat 25 Oct 2012

krenuo stigao do t28 muka uhvatila srce zabolelo.

sputnjik1957's Photo sputnjik1957 25 Oct 2012

:Smile_confused:
A ja mislio iduce nedelje da uparkiram T28.
Posle ovako zivahnog T25AT...lol.

Folian's Photo Folian 25 Oct 2012

View Postbojan063, on 25 October 2012 - 05:14 PM, said:

A ja mislio iduce nedelje da uparkiram T28.

Posle ovako zivahnog T25AT...

Nemoj baciti exp, novce i nerve

Drži se odličnog T25AT i uživaj

8OJ4N's Photo 8OJ4N 25 Oct 2012

Ja sam bio kupio T28, odvozao par partija i onda prodao odmah, oprao ruke, prebriso tastaturu i ekran, popio laksativ pa se totalno ispraznio od samog osjecaja u sebi koji mi je taj tenk pruzio, zabarakadirao taj dio teach tree-ja gvozdenim lokotom i dao da mi ljudi u crnom izbrisu pamcenje s onom blic-spravom. Ipak, danima nakon toga jos sam osjecao tegobe od te TD linije.

Nikad vise. I sama pomisao na taj tenk boli. To ko moze da igra je vrhunski mazohista i to onaj sto obozava da otvara onu kocku iz koje Cenobiti izlaze da mu guju razvlace kukicama i lancima u paklu iz filma Hellriser. Ili ako voli da se pali cigarom i sjece dlanove, ili tako nesto... Evo, opet sam dobio migrenu s temperaturom 38 i proliv jer sam se podsjetio na taj tenk.

jastreb777's Photo jastreb777 25 Oct 2012

View Post8OJ4N, on 25 October 2012 - 08:48 PM, said:

Ja sam bio kupio T28, odvozao par partija i onda prodao odmah, oprao ruke, prebriso tastaturu i ekran, popio laksativ pa se totalno ispraznio od samog osjecaja u sebi koji mi je taj tenk pruzio, zabarakadirao taj dio teach tree-ja gvozdenim lokotom i dao da mi ljudi u crnom izbrisu pamcenje s onom blic-spravom. Ipak, danima nakon toga jos sam osjecao tegobe od te TD linije.

Nikad vise. I sama pomisao na taj tenk boli. To ko moze da igra je vrhunski mazohista i to onaj sto obozava da otvara onu kocku iz koje Cenobiti izlaze da mu guju razvlace kukicama i lancima u paklu iz filma Hellriser. Ili ako voli da se pali cigarom i sjece dlanove, ili tako nesto... Evo, opet sam dobio migrenu s temperaturom 38 i proliv jer sam se podsjetio na taj tenk.
Nema se što reći drug ovo je bilo skroz slikovito, ako me ponovo put nanese u podgoricu častim pivom za odličan post.

suri_SA's Photo suri_SA 22 Nov 2012

View Post8OJ4N, on 25 October 2012 - 08:48 PM, said:

Haha, Zgembo Adislic je za tebe mala maca!  :Smile_veryhappy:

8OJ4N's Photo 8OJ4N 22 Nov 2012

Mogao bi nesto i o Matildi (premijum) tenku narisati. Samo ne ovde. I tu se moze staviti jedan zakljucak ovakvog tipa...
Get the IPS Communities App for iPhone now!